Bun venit Maria! Nana felicitari si refarecere rapida! Va pupam cu drag!
La multi ani Marta! Scuze de intarziere...sper ca mai primesti urari [:P]
Noi suntem bine, Robert de ieri la gradinita dupa 2 saptamani de pauza. Ieri nu voia sa mearga...cu promisiuni ..etc a mers. Azi deja era incantat dimineata. Sper sa ramana asa ca tare e greu cand plange si nu vrea sa mearga.
Nicole e ok...tot mai mare si fetita
Ii plac hainele, clamitele , papusile...o adevarata domnisoara. Si mie imi creste inima ca am o fetita
Eu mai lucrez de mana, ca e logic nu ma pot lasa,
si cand o sa le pun pe blog o sa va arat si voua. Am avut ceva probleme la comp si mai dureaza sa le asez.
O saptamana frumoasa tuturor si multa sanatate!
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
Nana felicitari! Bine ai venit pe lume Maria, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume!
Noi suntem bine, Antonia e la gradinita, iar Filip si cu mine admiram zapada de afara si asteptam medicul de familie sa ii faca vaccinul de 6 luni.
Saptamana trecuta am fost la circ cu gradinita Antoniei, a fost foarte reusit spectacolul, iar maine mergem tot cu gradinita la teatrul Tandarica la Alice in tara minunilor.In weekend sper sa ajungem pe la un targ de martisoare.
Greyeras, mutare usoara!
Cecilia, sper sa gasiti un cumparator cat mai repede!
Roxana, mult succes in alegerea scolii, imi dau seama ca este o decizie f grea, si eu ma gandesc acum pentru Antonia tot intre o scoala buna de stat si una particulara, o sa mai fac cercetari.
La multi ani Marta!
Felicitari Nana! 

Bun venit Maria, sa fii sanatoasa, norocoasa si sa ai numai bucurii!