Dulce&papanasi-sept-oct '07 (421) Bun venit Maria!
Raspunsuri - Pagina 17
cecilia L spune:
Fetele multumesc.
Luy, da tot in zona schimbam scara si blocul, cu unul lipit de noi, apartamentul este superb, proprietarii pleaca definitiv din tara....cand l-au renovat parca l-au facut pe gustul meu, trebuie doar zugravit/igienizat.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
danuta36 spune:
Hello!
La noi ploua si e urat,asa ca stam pe acasa...De luni trebuie sa ne descurcam in trei,caci se interneaza taica-meu,are niste probleme legate de gastroenterologie..speram sa nu-l tina mult si noroc ca eu si tati suntem pe ture diferite..
In rest,Miruna e bine,tot mai dulce si vorbareataaa..ieri se juca cu umbrela mea si zicea ca e tare amuzant
Am cantarit-o si are ~ 15 kg,cu toate ca mananca putin si nu prea deschide gura la feluri noi,nu e curioasa deloc 
La concediu nu ne-am gandit inca,pentru ca la mine deja e o problema,nu stiu cand o sa mi-l pot lua,caci pleaca din colegi si ramanem prea putini..
si de angajat altii nu prea se vrea,fiind criza..
Cecilia bafta cu mutatul!
Multa sanatate bolnaviorilor!
ceamica spune:
Sanatate multa tatalui tau Danutza !
Cecilia sa aveti bafta !
Sebastian e spre bine acum , mai tuseste dar f rar. Eu ma pregatesc de iesit afara :))
La multi ani Prisi !

Petrecere frumoasa !
imi permit si eu o intrebare : Nana cum mai esti ? Mai ai asa putin !

Erina spune:
La multi ani Marta!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
luy spune:
La multi ani fericiti, Marta ! 
Fiecare zi sa-ti fie plina de fericire si implinire alaturi de sot si puii scumpi !
Petrecere frmoasa ! 

Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
prisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Sanatate multa tatalui tau Danutza ! ![]() Cecilia sa aveti bafta ! Sebastian e spre bine acum , mai tuseste dar f rar. Eu ma pregatesc de iesit afara :)) La multi ani Prisi ! ![]() ![]() Petrecere frumoasa ! imi permit si eu o intrebare : Nana cum mai esti ? Mai ai asa putin ! ![]() ![]() Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
multumesc Ema

Marta cu bebe Rares (11.01.2011)
si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
citat din mesajul lui Erina La multi ani Marta!!!![]() ------------------------------- mamica Dariei si a lui David![]() L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno. |
Multumesc Elena

si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
citat din mesajul lui luy La multi ani fericiti, Marta ! ![]() Fiecare zi sa-ti fie plina de fericire si implinire alaturi de sot si puii scumpi ! Petrecere frmoasa ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Multumesc Luiza

si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
buna seara,
noi suntem bine, azi ne-am relaxat toata ziua, am petrecut ieri putin cu nasii si finii, anul asta a fost o petrecere modesta
bebe e inca prea mic de iesit la restaurant![]()
multa sanatate piticilor bolnaviori, are si Miru de dimineata niste mucisori sper sa nu fie nimik grav si sa nu ii faca si lui Rares cadou
in rest toate au intrat in ritm, miru e in pregatiri la gradi pentru ziua mamei e cam secretoasa , dar am auzit-o cand canta un cantecel la ea in camera 
va doresc o seara placuta
si Miruna (06.09.2007)