Dulce&papanasi-sept-oct '07 (421) Bun venit Maria!
Raspunsuri - Pagina 14
ceamica spune:
buna dimineata,
ca tot scapasem de boli de o buna bucata de vreme ....
Sebastian e deja pe antibiotic , are o tuse urata urata de parca ar vrea sa scape de pleura
.Noroc c-o protejam. Febra deloc , un nas un pic infundat si atat. Oricum e suficient
Am inteles ca circula o viroza taare urata cu febra mare .Asa zicea dr
al meu vad ca a ales altceva...
ceamica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Dar Sebastian cum a primit vestea? Si a rams gradinita aia unde directoare era fosta diriginta(?) a lui Puf? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Carpatina

nu a reusit nimic pana in toamna . Apoi s-a ales si cu o cearta zdravana ca n-a mai dat pe la scoala sa mai vorbeasca cu ea etc
Cand am aflat ca n-a reusit nimic am trecut la actiune
Am plecat cu Sebastian la cealalta gradinita avuta in vedere si asteptand sa vorbesc cu d-na director Sebastian a intrat intr-o clasa si s-a imprietenit cu un baietel si n-a mai vrut sa plece de acolo.
A plans tare la plecare.
Acum educatoarea mi-a spus ca nu va fi tot timpul asa
ceamica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy ceamica, tinem pumnii sa-ti fie sederea cat mai scurta pe bancuta ! Banuiesc ca totusi i-ai spus sotului despre intentia ta si ca surpriza va fi doar ca se va materializa asa de repede Sebastian ce zice de gradi ? Vrea sa mearga ? Gabriela ![]() Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Luy
imi doresc si eu sa vrea acolo . Poate sunt norocoasa dar ma indoiesc avand totusi un motiv serios in ziua respectiva. Am lipsit putin sa vorbesc cu asistenta pentru analizele ce tb facute si s-a panicat. Oricum educatoarea mi-a zis ca ma lasa sa stau si sa dispar in timp .Vedem acum si cand o sa-l duc caci pana pe 1 nu cred ca-i fac idr-ul , adica as vrea sa-l fac sanatos fiind. Cred ca Sebastian a impresionat-o pe dr. de ne-a primit
, eu imi asum meritele ca l-am facutSanatate sotului !
Roxana_G spune:
Multa santate lui Sebi si lui tati de Gene Lungi!
La noi asa si asa. Andrei a facut iar febra aseara, nu prea respira bine. Asta e, e viroza si stam sa isi faca circul. Daca persista febra o sa ii dam antibiotic, deocamdata doctorita zice sa nu.
Eu la munca. LLa pranz ma duc la scoala Alexandrei, sa ne tineti pumnii.
ancasilv spune:
Neata pe la pranz si de la mine!!! Sper ca sunteti ok, stiu ca e o perioada in care bantuie cele mai nasoale viroze....sper sa scape puii cat mai usor. Noisuntem ok , adica Vlad nu a mai avut nici o problema de vreo 3 sapt (doamne ajuta, nu vreau sa cobesc)!Luni suntem programati sa scoatem polipii, sper sa fie totul ok. am niste emotii de nu mai pot. Va rog, cine a trecut prin asa ceva dati-mi si mie niste sfaturi "la cald". va pup si va urez un we minunat!
anca, mami de
Vladut... 06.10.2007
ceamica spune:
ma tot deconectez....
Sabina
tinem pumnii sa iasa cum vrei tu !
Rox
multumim. Sa scapati fara antibiotic !
Olivia , Alex si mami multa sanatate
tinem pumnii pentru Vladut luni !
greyeras spune:
Salutare fetelor!
Ma gandeam eu ca de la antibiotic e cu pofta de mancare, azi mergem iar la dr, mai nou si tuseste, iar eu sunt nasol rau, m-a luat si pe mine de aseara, crunte sunt durerile de cap. Si eu o sa incerc sa o tin luna asta mai mult pe acasa.
Sabina sa fie bine in Viena, si cu sanatatea ta si cu proiectul pe care il ai. Sunt sigura ca va fi bine!
Multa sanatate bolnaviorilor! Luy sper sa nu prinda fetele nimic de pe la tati. Roxana multa sanatate si lui Andrei si Alexandrei.
Ancasilv te cred ca ai emotii, tinem pumnii sa fie bine cu scoaterea polipilor.
Cemica inceputul e mai greu, cred ca o sa te surprinda Sebi doar e baiat mare!
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
Erina spune:
Buna si de la noi!
Eu daca citesc postez...
Gabriela, Luiza excelente activitatile copiilor!!!
Sanatate multa bolnaviorilor.

Noi de luni nu am scos nasul afara. Imi e foarte frica cu viroza asta mai ales pentru David. Nasii lui au avut viroza si daca pe o persoana adulta a putut sa o doboare asa ma gindesc la cei mici...
Oricum de ferit 100% nu avem cum pentru ca tati intra in contact cu 10 de oamnei, zilnic...
Ceamica sigur Sebastian se va adapta repede la viata de gradinita. Vor fi numai avanataje vei vedea...Eu cu treaba pe care o am in casa si cu David reusesc cu greu sa satisfac dorinta Dariei de a ne juca impreuna, de a citi sau face crafturi...
Nu stiu daca sa o mai dau pe Daria anul acesta...Tati zice ca da, ma vede pe mine f obosita, stie ca Daria adora compania copiilor... dar eu pun in balanta imbolnavirile si socializarea...
Trebuie sa verific si calendarul vacantelor pe anul acesta pentru ca intre doua plecari nu stiu daca se merita nici ca bani...
Deocamdata face inainte tratamentul cu aloe si celelalte. Sa nu o deochi dar a inceput sa manince mai bine...
Sa aveti zile linistite si sa fiti feriti de virozele astea rele.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Sabina, inca de aseara vazusem pe blogul tau pagina pusa de Luiza, azi am vazut pe FB si anuntul despre concert.
Felicitari! Imi place mult cind vad femei de succes. Uneori pare ca numai barbatii au privilegiul asta...
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.

mamica de
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra