Pufi 2010 (218 ) -LMA Sara! LMA Bogdan!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Salutari!

Sunt nerecuperata, dar simt nevoia sa spun cuiva ce ma macina....

Una din colegele mele de facultate a murit azi....ma simt neputincioasa, revoltata, doare ca naiba....la 27 de ani a rapus-o o boala crunta, una din cele mai urate boli pe care le-am vazut in viata mea, sclerodermia sistemica....

Dumnezeu sa te ierte, Marta....

Ne vom aminti mereu de veselia, energia si zambetul tau...

Scuze de off topic...trebuia sa descarc undeva din "sac" ca plezneste....

mami de fetita finuta

Dumnezeu s-o ierte. Prea tanara totusi. Si te inteleg ca este socant.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

dumnezeu sa o odihneasca in pace!
mlt prea tanara

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Intru si eu sa urez la multi ani pufuletilor pe care i-am ratat. Cu scuzele de rigoare ptr intarziere..La multi ani! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aveti parte de tot ce e bun si frumos pe lume.

Alexutzza super dr. Poti sa ne spui si noua cum o cheama? Macar pe PM. Daca ai spus si mi-a scapat scuze. Sanatate micului grec.

Nikole ma bucur ca merge dezumidificatorul. Al meu a suferit un accident si s-a stricat. Sper ca va putea fi reparat...

Noi cu gradi suntem binisor dar nu ma bucur ptr ca mi-e frica sa nu fie o minune de 3 zile...Piticotul marait cat cuprinde, gingiile de jos f umflate. Eu ma lupt cu o alergie urata tare si am avut si niste zile in care m-as fi sigilat in butoi dar nu am avut timp, asa ca mai mult va citesc decat scriu.
multa sanatate!
la ce ai facut alergie?
succes si pe mai departe la gradi!
pupam si piticotul si strumfita

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

As vrea si eu o masuta genul acela de care a luat Simply pentru Ariana. N-am avut rabdare sa caut pe net noi, dar banuiesc ca sunt cateva milioane. Parca as lua una second hand ca poate nu-l atrage si e pacat de bani. Pe ce sites gasesc una second hand (care sa livreze in Romania bine inteles).

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:

As vrea si eu o masuta genul acela de care a luat Simply pentru Ariana. N-am avut rabdare sa caut pe net noi, dar banuiesc ca sunt cateva milioane. Parca as lua una second hand ca poate nu-l atrage si e pacat de bani. Pe ce sites gasesc una second hand (care sa livreze in Romania bine inteles).

Nu stiu sigur, dar cred ca poti incerca pe ebay.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Am fost astazi cu Arwen sa deschida un cont la BT. Am reusit. Am vorbit cu ea sa-l trimita pe adresa de email impreuna cu adresa unde putem sa-i trimitem pachete. Probabil cand are timp, va intra sa ne anunte cand ne trimite datele.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Saluatare si de la noi!

Nu v-am mai citit de muuult, dar sa mai apuc sa scriu.

Pup sarbatoritii zilei, SARA si BOGDAN! LA MULTI ANI!

Si imi cer scuze ca nu am pupat la timp si pufuletii dragi, care au implinit un anisor, intre timp!

Eu am intrat in clubul celor cu febra de la dinti(masea/masele), combinat cu vaccinul de ieri (prevenar). Cu dormit aiurea, respirat greu de la febra, maraieli, muscat de tzitzi, si muuuulta tzitzi, brate, alint si maraiala.

Condleante Haircut!

Felicitari Alexutzzza pentru bilantul lui Yannis si multa sanatate!

Si mult sanatate si lui Darius (Arwen)!

Bea, hai ca mai aveti putin si scapa Ivan si de perioada asta!

Va pupam si trecere usoara peste perioada de iesit dinti si virusareala.

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

nyny, scuze de incurcatura

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Citat:

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

am vazut ca are Dece de vanzare
pe okazii.ro te-ai uitat?

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ce sa zic.,...scriu repede ca parca as mai iesi cu el afara...

alex...ma bucur ca yannis e mai bine...doamne ajuta...e tare bine sa gasesti un dr..care sa te linisteasca....hm super pretz...la babes 150 ron...5 min...

harnicutz...n-am cuvinte..revoltator..insa..asta e viatza din pct nostru de vedere nedreapta cu unii...dd s-o odihneasca in pace

mai vroiam sa zic ceva...

bea ..imi pare rau de ivanel...cred ca fiecare avem mustrari de constiintza uneori...eu de ex zic ca sunt o mama rea canD jiji face kk...eu nu simt ca n-am miros....SI DESCOPAR TARZIU....DUPACE E...MURAT...

acu chiar ca am uitat...l-am scos pe jiji putin afara...si am uitat sa trimit mesaul..sper ca nu s-a term capitolul

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

nyny, scuze de incurcatura

_
mama lui Stefan, pui scump

Nici o problema...stai linistita.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

Mergi la inceput