Pufi 2010 (218 ) -LMA Sara! LMA Bogdan!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata, haideti la o cafelutza si la

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Dece..sorry ca n-a mers cu lp azi-noapte...ce sa zic..poate sa incerci sa ii mai dai ziua lp, sa se obisnuiasca cu gustul...sau lv, ce vrei tu...din canutza, din bibe...Poate dupa ce se mai obisnuieste cu bibe, cu alt gust de lapte...poate o sa il ia si noaptea..
Bea...felicitari pentru alegerile pruncului. Tu cum esti? Sper ca ti-ai dat seama ca nu e loc in butoi pt tine...
Mire...am reusit sa comand pantofiori clarks de www.friaryshoes.co.uk/shoes/childrens-shoes.html?cat=37&p=1" target="_blank">aici.
Xela...sorry pentru C... sa treaca bubitza, si sa revina la programul normal. Bine ca n-a facut febra, totusi...
Ruxita...spor la intarcare, daca asta iti doresti!
Lucia...frumos program are Teo!
Alexutzza...cum e Yannis? Ce a spus doc. aseara?

u all..
Un inceput de w-e minunat va doresc!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Sorina..sarumana de cafea...o beau repede ca incepe agitatia. La vin mai tarziu ca tre' sa pregatesc copilu' de gradinitza.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza...sarumana de coffe sorina...da stii cum mergeeeee

o fi vreun emoticon in care sa aratica esti ca un drogat....de cheauneala...?
VARZA...pe langa ca am adormit pe la 2 juma...a fost si circ cu jii...la ttrezirea de la 1 jum a acceptat bibe...a bautvreo 50 ml..si s-a culcat...la urmatoare..adik..pe la 2 juma 3...jaleeee nici sa nu simt biberonul...si...dupa tot asa..tzatzaiala...asta e..tre sa perseverez...

sa aveti o zi superba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Neatza!

sorina, multumim pentru cafea!

Imi cer scuze pentru intarziere , (iar) am restante:

La multi ani roxy! Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de minunea ta!

La multi ani Arya Miruna!
La multi ani Nicoleta!
La multi ani Daniel!
La multi ani Sebi!

Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

Maia, jiji, bobitza, Sebi, felicitari pentru primii pasi!

Bea, felicitari lui Ivan pentru alegeri!

alexutzzza, sanatate multa lui Yannis, te asteptam cu vesti bune!

xela, noi suntem ok, in principal pentru ca m-am hotarat sa n-o mai duc pe Isa la gradi pana nu-i fac vaccinul Irinei. Eu i-am scos Isei somnul de pranz din acelasi motiv, adormea foarte tarziu seara si-l dispera pe ta-su (noi avem responsabilitatile impartite, el o adoarme pe Isa, io pe Irina). Dezumidificatorul e mirific (sau "dezumirificatorul", cum glumim noi), isi face treaba super bine, acum avem mai tot timpul umiditatea in casa in jur de 50%, fata de 70-80% cat aveam inainte, nu mai curge apa rauri de pe geam pe pervaz si de acolo pe jos, e super! (Lillo ) Ca sa-ti faci o idee, scoate din casa cate 3 litri de apa la doua zile. Mersi frumos pentru intrebari, esti tare draguta! Sper ca C e mai bine si i-a trecut bubitza de la vaccin. Felicitari pentru bilantul de un an, ai un baiat tare bine crescut! A ce mai face?

Nu reusesc nicicum s-o fac pe Irina sa accepte biberon/canita si ma streseaza destul de tare lucrul asta, mai ales ca nu pot sa incep raritul meselor de san de nicio culoare pana nu rezolv problema. Am incercat cu apa, cu ceai, cu LP, cu suc de portocale diluat, cu suc de portocale nediluat, toate astea si in bibe si in diferite canite cu cioc/pai, nimic nu merge frate, nimic nimicut. Ma gandesc ca poate pun eu problema gresit, poate intai ar trebui sa nu-i mai dau sa suga... Ideea e ca nici nu vreau s-o intarc, vreau doar sa-i mai raresc/scot din mesele de san.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Neatza!

sorina, multumim pentru cafea!

Nu reusesc nicicum s-o fac pe Irina sa accepte biberon/canita si ma streseaza destul de tare lucrul asta, mai ales ca nu pot sa incep raritul meselor de san de nicio culoare pana nu rezolv problema. Am incercat cu apa, cu ceai, cu LP, cu suc de portocale diluat, cu suc de portocale nediluat, toate astea si in bibe si in diferite canite cu cioc/pai, nimic nu merge frate, nimic nimicut. Ma gandesc ca poate pun eu problema gresit, poate intai ar trebui sa nu-i mai dau sa suga... Ideea e ca nici nu vreau s-o intarc, vreau doar sa-i mai raresc/scot din mesele de san.

de Isabela si Irina (februarie 2010)

Nikole...nici iris nu prea accepta sa bea mai nimic in afara de lp...
La noi a functionat o chestie: apa din pahar normal, dupa ce a vazut-o pe sora-sa cum bea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza,

sorina nultumim de cafea, am venit dupa miros
dece trebuie sa insisti, sunt convinsa ca jiji o sa accepte bibele pana la urma...
arwen bine ai revenit

o zi frumoasa sa aveti...puuup

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

nu pot sa cred...N-AM SOMN....si daca scriu...pe forum cred ca monologhez...

nyny...ca ziceai de arwen....e cea mai pustoaica dintre noi...si e inalta, si frumoasa si SLABA ( auuuu...ranza) pai cand o sa mearga la scoala la sedintele cu parintii...invatatoare o sa-i zica...sa mai vina si maica-sa nu doar sora-sa..

trezit jiji

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

poi
cand o sa faca darius 18ani eu o sa am 36

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

neata

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

Mergi la inceput