Pufi 2010 (218 ) -LMA Sara! LMA Bogdan!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

SANATATE LUI YANNIS!
Sa ne tii la curent Alexutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

ruxita arata frumos apt, dar cum zice Decenuela, e mica bucataria si eu nu am vazut decat 1 dormitor si 1 birou...cu Ela ce faceti? unde doarme?

Decenuela Doamne Fereste, nu ma supi, ba chiar deloc. Mie imi place cu livingul asa mare ca are Yannis spatiu de joaca. Plus ca e nevoie, daca vrei sa pui si o masa sa se manance ca lumea. Noi mancam la masuta aia de cafea stand pe perne dar o casa normala are masa cu scaune . Sa mai vii odata sa vezi si restul camerelor

de Yannis

da si ie imi place livingul tau....imensssss....si mai ales ca e mobilat cu gust...nu-mi place cum au compartimentat ei..intrarea..adik intri intr-un hol..care nu e hol..ca e si ala imans...si practic..un stalp..de sustinere e sa zisa delimitare intre hol..buc-living...cred ca acolo puteau sa faca ceva mai draguz...parerea mea..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Fetele la voi da crema Grphites salbe rezultate?
La noi da.
Il dau in fiecare seara dupa baie si deja dupa 4 zile e alta poveste acolo.
Tomaca si Gmilady

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

deja??????
wow...
cum faci? si eu dupa baie...il dau acolo cu crema...si il las poana il termin de imbracat..etc...dupa care prestez de cateva ori..
asa trebuie?
cat timp...il gadeli...

la cum imi tot urati voi..se pare ...ca pe la gradinitza...o sa-i faca o shtoarfa operatiune...si ma scap

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Repede-repede pana nu se prinde teroristul ca-s la pc, intru sa fac cinste, ca azi e zi mare, motiv de sarbatoare, Sebitul rapidist face un an de cand s-a decis sa cunoasca lumea asta... Petrecere prea mare nu facem, doar in familie, vom chefui pe cinste la taierea motului (luna viitoare), dar voua (ca faceti parte din familie) va servesc pe saturate tot ce va doreste inimoara, avem cartofi taranesti cu afumatura, ciorbita de cartofi, chiftelute marinate, tiramisu pentru desert, iar pentru pici sufleu de conopida bun-bunut. De baut o sampanie fara alcool si sucuri din fructe proaspat stoarse

Si daca tot mai am nitel timp, sa va spun si despre noi cate ceva: de sambata Sebitul a devenit pieton, a inceput sa alerge dupa fetite Face cativa pasi in fiecare zi de cateva ori, inca nu este foarte decis ca-i cea mai buna modalitate de deplasare (si daca lipseste si motivatia - Ariana pot sa ma fac eu in toate felurile, ca la mine tot nu vine). Sta in picioare aproape tot timpul, foarte rar se joaca in fundulet, de obicei sta pe vine sau in picioare. Zice mama, tata, baba, da, uite, pa, face cu manuta pa, imi da obiectele pe care i le cer, isi scoate singur din cutie jucarii si apoi le pune la loc. Ce este rau este ca vrea sa stau cu el mereu, am timp de respirat doar cand doarme (si atunci de obicei fac mancare sau mai strang prin casa). Am mai incercat eu sa mai citesc printre picaturi cand si cand, dar e greu o data ce am iesit din rand sa intru la loc... Sper sa reusesc sa pun si cateva pozici cu sarbatoritul, daca nu, ne puteti vedea pe contul meu de fb www.facebook.com/evyme

Eu va pup pe toate si pe toti si imi este tare dor de voi, sa va citesc in fiecare zi, dar poate voi reusi candva sa ma realatur grupului. Pana atunci, le urez si eu atat pufuletilor care au trecut de un an LMA, cat si celor care urmeaza

Un mare pentru toti si toate de la doi rapidisti care va duc dorul

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

Astept cu nerabdare primul meu Craciun in trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Alexutzza...offf, horror ce povestesti tu de febra, frisoane, si minunatul sistem medical! Multa sanatate lui Yannis, si sa aveti bafta in dupa-amiaza asta la medic!

Dece....felicitari pentru primii pasi ai lui Jiji!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Langa serv meu este un magazin micut cu haine second-hand dar si cu produse cosmetice si detergenti. A intrat o babutza si a intrebat daca Lenor-ul este la second...

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Langa serv meu este un magazin micut cu haine second-hand dar si cu produse cosmetice si detergenti. A intrat o babutza si a intrebat daca Lenor-ul este la second...

Povestea Marei

tare

L-au recuperat cand evacua masina apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Povestea Marei

tare

L-au recuperat cand evacua masina apa.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Dece seara dupa baie trag usor de pielitza in jos(atat cat se poate fara a forta) si-i dau cu un pic de crema. Apoi ii pun pampersul.
Fetele voi procedati altfel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

clar cu mersul, fititzele sunt mai sprintenele... haircut, voi cum stati cu mersul, cu piciorusele?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput