Un cal alb va rog ...
Raspunsuri - Pagina 5

lucialu spune:
Dupa ce am vazut imaginile de aeara cu aceia are au fost sa-i prezinte felicitari presedintelui Iliescu, ma refer la oameni obisnuiti, pensionari, m-a luat cu depresii. Voi i-ati vazut cum au devorat mancarea oferita, ba si-au luat si la pachet, totul in clasicul stil, calcat in picioare, dat din coate, aruncat cuvinte urate intre ei? La fel la moaste de jde de ori pe an, la fel la compensate, la fel la vanghelioane, la orice fel de ajutoare, totul e mai mareu la fel, la fel de urat, de inuman! Poate sa vina si Stefan cel Mare si cine vreti voi, suntem bolnavi si nu stiu sincer in care veac ne-om mai face bine, dc ne-om mai face bine vreodata.
Un presedinte ales a doua oara dupa ce a fost ministru de transporturi prost, dupa ce a fost primar prost ales de doua ori si acolo, care a batut un copil, si nimeni nu -sa revoltat atunci la locul faptei, iar mai apoi a fost premiat cu inca o realegere...

alinuk spune:
lucia
oooff
in tot optimismul meu, cand vad situatii de genul celei cu 'masele care se calca in picioare la mesele lui iliescu' ma apuca si pe mine jalea
nici nu stiu ce sentiment ma incearca mai intai... mila, revolta!?
mi se intareste parca ideea aceea ca sanse mai au doar copiii nostri /
asta imi mai tine moralul sus / si ca e singurul lucru in care merita investit
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
Martisoare UMANITARE
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

daniela_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk mi se intareste parca ideea aceea ca sanse mai au doar copiii nostri / asta imi mai tine moralul sus / si ca e singurul lucru in care merita investit Alinuk ![]() mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani) Martisoare UMANITARE ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Alinuk

Multi ma vor contrazice, e o chestiune ce tine de contextul personal (a fi sau a nu fi) si inteleg foarte bine de ce m-ar contrazice, asta nu ma impiedica sa simt ca sint si chiar sasa fiu eu insami copilul unei tari fara multe sanse de viitor.
Din pacate, nici macar un cal maro/imbracat in chimono nu ne mai poate purta spre alt tarim decit cel al iluziei si deziluziei repetate.
Uneori, sa te opresti din asteptat ( cai albi, sperante, "iubiti" si noi oportunitati) e cea mai buna SANSA la viata.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

vasilache71 spune:
Sau poate .... :) ...cazand atat de jos incat nu mai ai unde cadea, incepi sa privesti in suuus... intr-un alt fel de sus... si sa incerci sa ajungi acolo... acolo unde de peste 2000 de ani oamenii au inviat murind... decapitati, chinuiti, arsi, torturati.... pentru o credinta... ortodoxa.
Citeam despre zeul Moloh, (sau Noroc - cum e salutul printre unii dintre noi)... in Cartagina (Zaza parca atunci - acum cartier din Tunis, capitala Tunisiei in N Africii)... acum vreo 2000 de ani... caruia ii erau jertfiti copii de vii... (lucru stabilit si de catre arheologi in zilele noastre). Dar nu asta mi s-a parut interesant... Tot citind istoria Tunisiei... locul in care se ofereau ofrande vii unor inchipuiri... Am ajuns cu cititul la momentul in care erau 98% crestini si au venit arabii si i-au trecut pe toti (care nu au trecut la islamism) prin sabie... Iar acum sunt doar 0.5% crestini pe acolo...
Iar noi ne plangem de niste hoti de cai care ne fura? Pentru mine e acelasi comunism in Romania (ba mai rau - comunism fara securitate) cu singura diferenta ca granitele sunt deschise.... lasand deoparte toate ororile si monstrii pe care le-a creat comunismul, ca a avut si parti bune, asa cum si neo-comunismul actual din Romania le are pe ale lui....
Iliescu nu a avut curajul de a condamna comunismul... ca stia ca e o minciuna prea mare... Basescu l-a avut... l-a condamnat pe hartie... si tot pe hartie nu s-a atins de pensiile si salariile securistilor dar in schimb - tot pe hartie - a mutilat salariile si pensiile celor atinsi de securisti... si acuma... care a facut mai rau? Eu sunt de parere ca al doilea.
Dupa mine Iliescu are meritul de a fi pastrat tara unita - Ardealul, ungurii, rusii, etc. Basescu? Mie imi pare ca o vinde ungurilor care o accepta in schimbul astuparii hotiei PDL-istilor... Si cand ma gandesc ca si eu am votat cu ei... Acuma cica vor sa scoata votul prin internet... sa nu fure la 3 secunde ca in Franta, ci la miime de secunda... - dar bineinteles ca e tot un zvon......

noltic spune:
Imi amintesc cu placerea ce replica mi-a servit nepotelul meu cand i-am administat un perdaf de critica logica si constructiva, zic eu, la una din prostioarele lui copilaresti si nu tocmai nevinovate; De ce ai facut asa mai Gabitzule???? la care el a stat un pic si mi-a luat piuitul: pentru ca POT si apoi asa am vrut eu. Exact asa procedeaza si ilustrii nostri politicieni; nu exista reactie constructiva din partea societatii, nu avem alternativa reala la jocul lor politic si murdar, nu avem o baza sanatoasa democratica. Sunt probleme care nu ne afecteaza numai pe noi, cititi mai jos:
http://www.contributors.ro/politica-doctrine/managerul-de-campanie-al-top-09-cehia-punctul-forte-al-partidului-a-fost-liderul/