Un cal alb va rog ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu nu sunt buna de politician!Cel putin asa mi-a sugerat seful meucand m-am revoltat din cauza unor nedreptati!Mi-a spus ca imi depasesc atributiile, ca nu e treaba mea ce face x sau y.Ca desi sunt o buna profesionista si sunt bine vazuta, "gura bate c..u" ma rog, nu in cuvintele astea, dar asta a fost intelesul!Adevarul este ca eu nu pot sa tac si gata!MA revolta pana la sufocare cand vad cum unii muncesc si altii se fac ca muncesc, cand vad favoritisme la greu, cand munca mea, desi apreciata de sefi este remunerata fix la aceeasi valoare cu a unuia care munceste doar sa nu zica lumea ca sta!
Daca i-as mai spune ca de la noi din departament as da cel putin 30% afara si ar merge treaba foarte bine, as fi prima pe lista la o eventuala restructurare!
Mirela, sunt onorata de increderea acordata, dar ceea ce zisei mai sus ma descalifica pentru pozitia de bun politician!
Sau poate nu, daca lumea ar gandi cum gandim multi dintre noi.
La ora actuala, ca si pana acum, si asa cum va fi si de acum incolo, "politica e o curva"!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag
Daca i-as mai spune ca de la noi din departament as da cel putin 30% afara si ar merge treaba foarte bine, as fi prima pe lista la o eventuala restructurare!

Noua ne poti spune fraza pana la capat, ca departamentul ar merge si mai bine fara el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

excelent marius, iata dom'le om cu initiativa. Marius, presedinte de partid sa fi tu si doctrina o discutam la mine la subect.

Ce tre sa faci sa infiintezi un partid. Unde se inscrie partidul asta?

cum il numim? ce aparam, ce promovam? Io ma bag, daca ma primiti.

PARTIDUL COPIILOR DE MAINE.... Suna rau de tot, dar atept sugestii.

Fonduri de unde luam? Ne facem si carnetele de partid? Cotizam, nu cotizam? sediu de unde facem rost? Il inchiriem? Facem sedinte? Il facem cunoscut? Cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Eu am cateva nominalizari de oameni deosebiti in care mi-as pune sperantele:
- Marius
- Capcaunul
- Laura25
- roxanaz
- lia
- Guestus
- Marina
- Alinuk
- Denizel
- Viviana
- Valentinag
- Iileana
- Rufus
- Mamagiuliei

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Dar eu as fi in opozitie cu capcaunul, deci ne trebuie 2 partide

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

zici ca suntem copii din aia care se joaca de- mama si de-a tata!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Ok, asa, ca un exercitiu de imaginatie: exista cineva de aici care crede ca ar putea fi pilonul principal, in jurul caruia s-ar naste o formatiune politica?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Poate fi oricine care are o viziune corecta. Am stat aseara si m-am uitat la ce a spus reprezentantul FMI pt Romania si nimic din ceea ce a spus nu este spectaculos, adica greu de inteles, insa desigur de la o discutie televizata la decizii macroeconomice sunt mai multi pasi. Dar acesta ar fi deja un act de guvernare. Insa ceea ce spun eu este altceva. Este vorba de bunul simt. Sunt ferm convins ca exista variante corecte uneori dure dar corecte care sa fie aplicate. In egala masura cred ca furtul trebuie stopat prin orice mijloce legale. Iar daca legea nu este suficient de explicita trebuie facuta. Si aplicata. In fine nu as tine teorii. Ar mai fi si altceva. Oamenii doresc sa traisca cat mai decent. Din nefericire pentru Romania si romani exista acest furt de la cel mai mic nivel la cel mai inalt. Adica si putinul este furat, scurs. Dar asta nu se face cu populisme. Asta se face cu claritate, cu viziune, cu decizii, cu deschidere. Trebuie sa fii clar in ceea ce spui, in ceea ce vrei sa faci. Adica iesit in fata si spus lucrurilor pe nume si mai ales actionat.
Chestia cu vamile trebuia facut demult, chestia cu sustragerea de la executarea sentintei prin mijloace medicale trebuie retezata, chestia cu politisti, procurori si judecatori corupti trebuie radical taiata.
Adica este ceea ce se numeste curatenie generala intr-o casa. Atunci cand noi vom fi capabili sa ne facem singuri curatenie in casa, sa ne conducem singuri si corect problemele, vom reusi.
Problemele sunt in tara, ale tarii si mai trebuie inteles ca Romania si romanii trebuie sa-si ridice nivelul si vor fi recunoscuti nu trebuie cersit nimic nicaieri. Poate pare hilar dar daca odata Nadia Comaneci a reusit sa fie cunsoscuta in toata lumea si prin ea si Romania - trebuie inteles ca recunoasterea unei tari si/sau natii se castiga prin ea insasi. Noi trebuie sa facem, noi trebuie sa tragem, noi trebuie sa ne impunem. Cheia este la noi. Si succesul si esecul in egala masura.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

oh mirela
sunt onorata ca m-ai trecut in lista aia

am explicat mai clar aici de ce in politica (in politica ce se practica in vremurile noastre) nu mi-as gasi locul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159854&whichpage=1

as propune ceva la care as participa cu mare drag
un Centrul de Excelenta pentru viitorul copiilor! sau "Centrul de Excelenta Desprecopii" = un ong care sa se focuseze pe calitatea vietii copiilor (fie ca e vorba despre sanatate, drepturi, educatie etc)

vad ca ne invartim pe la vreo 4 subiecte...pe aceasta tema a SCHIMBARII
pe marginea intrebarii: Ce facem? Ce suntem dispusi sa facem?
Cati dintre noi suntem dispusi sa iesim din zona de confort si sa trecem la actiune efectiv?

pe la subiectele pe tema asta am lansat propunerea pentru o campanie de constientizare
(poate nu e un tzel asa inalt ca cel al infiintarii unui partid politic. dar e un lucru concret ...pe care pot 'sa pun mana' ... de maine!) pentru a schimba ceva in lumea asta in care traim...
'eu vreau sa schimb lumea' a fost prima idee de nume pt campanie
iar mai apoi 'eu vreau sa schimb Romania'

o campanie de consitentizare a carei misiune o descriu mai jos putin:

constientizarea faptului ca fiecare dintre noi poate face ca tara in care traim sa fie mai buna iar castigatorii suntem noi si copiii nostri. Si nu e deloc greu, diferenta o fac faptele bune din fiecare zi, atitudinea corecta fata de oamenii cu care intram in contact iar pentru cine are posibilitati - ajutorul dat altora si implicarea in viata comunitatii;
Un mesaj plecat de la copii este mult mai puternic; Copiii sunt viitorul Romaniei si parintii isi doresc ca ei sa traiasca intr-o tara mai buna. Schimbarea unei tari nu tine numai de politicieni ci in primul rand de oameni. Facand o fapta buna vom fi mai fericiti, vom incepe sa cladim, vom ajuta, etc

Obiectivul principal: fa o fapta buna si 'da mai departe', atat fapta buna cat si mesajul campaniei 'Eu vreau sa schimb Romania!'

de ex eu m-am gandit ca ac campanie ar putea avea impact vizual printr-un mesaj de genul asta:

http://www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=alinuk
(ultimele doua imagini)

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

Martisoare UMANITARE

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Alinuk eu te admir enorm pentru puterea ta de implicare concreta in multe actiuni.

Este adevarat ca schimbarea trebuie sa inceapa de la fiecare dintre noi, este adevarat ca fiecare parinte poate alege sa-si creasca copilul altfel.

Este adevarat ca doar atunci cand fiecare are puterea de a face in toate aspectele vietii sale ceea ce este corect si legal, cu constiinta impacata si fara frustrari, indiferent de ce fac ceilalti din jur, numai atunci se poate produce o schimbare adevarata.

Dar, exista un mare dar: daca mana asta de oameni care fac asa cresc copii care se vor integra in societatea romaneasca asa cum este ea acum schimbarea nu stiu daca se va produce pana la final.

Este in mod clar nevoie de schimbari si la nivel macro pentru a veni in intampinarea schimbarilor la nivel de individ pentru ca, toata aceasta idee sa se materializeze la un moment dat.

Si pe mine ma bucura enorm discutia de fata pentru ca ma bucur ca exista atatia oameni care gandesc ca mine si anume ca scena politica actuala este ingrozitor de pervertita iar mecanismele interne ale oricarui partid parlamentar nu sunt decat o reflexie hidoasa a coruptiei din intreaga societate. Si nu au cum sa produca valori pentru ca mecanismul de selectie este fundamental gresit.

P.S. Daca identificati calul si mai ales calaretul spuneti-mi si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

ce am inteles eu cu vama?
blaga conduce(a) chestia cu vama. unii bani au intrat in campania lui base. blaga a fost inlaturat, intre timp are veleitati de sef pdl iar base (zeul suprem) ii spune; stai pe tusa. take a break. drink a coffee.
ce am inteles eu cu pasat?
din nou base da ordin( ca sa nu-mi spuna mie cineva ca daca base zicea arestati-l nu era asta a 2 zi cu catuse, ca nu cred) sa stea o tura. adica- bai baiete- cati bani ai facut tu? eu vreau atat. ( bine nu direct in fata, prin intermediarii lui)base isi ia partea si apoi se decide ce sa faca cu el- pt populime base of course are alta varianta.
ce am inteles eu cu ritzi? da-te fato bolnava rau ( dute un pic pe la shopping in viena)ca ne ocupam noi de caz. si ca bonus iti facem telegondola (banii au intrat intr-un fel sau altul in familia ritzi)
nici cu ailalti nu mi-e rusine- galben cu rosu parca tot portocaliu se face.
cam asta e politica in romania- cat putem sa ciordim, de unde etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

www.hotnews.ro/stiri-8294207-nou-partid.htm" target="_blank">Ideea infiintarii unui nou partid a facut masa critica. Practic, toata lumea vorbeste sau face ceva, in subteran sau la vedere. Consilierul prezidential, Sebastian Lazaroiu, a dat tonul. In hora s-au prins Patriciu, Alina-Mungiu. Cocheteaza cu ideea Macovei, mai recent Funeriu. Comentatori cu seismograf politic sensibil ca Mircea Cartarescu au simtit si ei vibratia. Asadar, oameni politici sau analisti imping cu totii in spatiul public, din motive radical diferite, ideea ca partidele vechi au expirat, ca liderii lor s-au uzat pana la refuz si ca e nevoie de altceva, cu totul diferit de ce-am avut in ultimii 20 de ani.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput