Ian-Feb2011-Bv Tunde!Bv Laura!Hai Dolores! (189)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Am vebit de la eco, fff miscacios si e baiat. Ne+a pozat cocoselul.

17+

Felicitari!!!

mami fericita de Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

eu sunt super-super incantata de pompa manuala de la Avent. Isi face treaba super bine.

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Am vebit de la eco, fff miscacios si e baiat. Ne+a pozat cocoselul.

17+

bravo!!!!!!!!!

Tunde 38+4z Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

eu mai am lapte doar la un sanrestul ii dau completare..off...trecem noi si peste astabebe sa fie bine

cea mai fericita mamica de frumos si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

despre ideea ca bebe daca suge la bibe nu mai vrea san ca ii vine laptele mult mai greu, eu nu sunt de acord. Este o parere nevizata, bazata doar pe ceea ce am observat: tetina are o gaurica mica-mica prin care abia curge (eu folosesc Avent 1) in timp ce la san, cand ma mulg am vazut ca laptele tasneste din vreo 5 gauri si se formeaza un adevarat suvoi de lapte. Deci eu cred ca ii e mai usor lui bebe la san decat la bibe.

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Am fost si noi pe afara, am facut nani cat am stat afara, in casa ne-am trezit imediat...nani un pic la mami in brate, apoi urlete de zor in cosulet/...

CARMEN, asa e, voi faceti si nunta..la asta nu m-am gandit! Pompa electrica de la Primii pasi am si eu, n-am reusit sa fac nimic cu ea, mi-am comandat una manuala de la Avent, tre sa-mi vina zilele astea, sa vedem ce minune o mai fi si asta!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Buna fetelor, of, ce m-ati mai emotionat cand am citit toate incurajarile voastre!!!

Din pacate m-au trimis acasa ca sunt full, n-au un loc amarat si pentru mine pe undeva.... Sunt a doua pe lista lor de induceri, deci ori in seara asta tarziu, ori maine ma cheama inapoi. Au zis ca e floare la ureche la mine pentru ca am colul deja deschis, dilatatie 2, practic nici macar injectii nu-mi dau, numai imi rup apa si gata, se vor declansa contractiile de la sine.
Azi noapte am crezut ca mor, m-am dus la spital mai mult moarta decat vie, n-am dormit deloc, m-am sufocat, m-am inecat, febra 38. La spital mi-au dat tylenol si gata mi-au zis ca nu pot face absolut nimic. Asa ca pe de o parte m-am bucurat ca m-au amanat, am venit acasa si am dormit tun vreo 2 ore, acum ma simt mai in forma.
Deci stau cu telefonul in mana, au zis ca daca ma suna, intr-o ora trebuie sa fiu la ei. Aici nu astepti in spital nici 5 secunde daca nu ai un motiv bine intemeiat.

Va pup, ma duc sa ma mai joc cu piticania si va multumesc pentru majorete!!!!

Mami de Patrick(29.04.2008) si 39+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

AMR - 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

despre ideea ca bebe daca suge la bibe nu mai vrea san ca ii vine laptele mult mai greu, eu nu sunt de acord. Este o parere nevizata, bazata doar pe ceea ce am observat: tetina are o gaurica mica-mica prin care abia curge (eu folosesc Avent 1) in timp ce la san, cand ma mulg am vazut ca laptele tasneste din vreo 5 gauri si se formeaza un adevarat suvoi de lapte. Deci eu cred ca ii e mai usor lui bebe la san decat la bibe.

cred ca depinde f mult si de san ...al meu bb de exemplu nu vroia sa ia sanul deloc in gura , am incercat toate metodele posibile si imposibile ....intr.un final apuca sanul dar tragea de 2 ori si urla , dupa care nu mai vroia nici mort sa puna gura a doua oara
eu am bib nuk...iar fluxul e mult mai mare la biberon decat la san .
am si avent o luni ..si nu stiu de ce , chiar ma intrebam , mereu cand ii dau sa pape cu el ii curge pe langa gurita , pe cand la nuk nu patesc asa

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

dolores sunt alaturi de tine . Imi pare rau ca nu te simti bine . Of , hai ca o sa il ti in curand pe bebe in brate

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

pompa de san am manuala de la primii pasi,isi face bine treaba,sunt multumita de el,a fost ieftin,pacat ca nu am mult lapte....
insa la maternitate mi-am desfundat canalele cu unul electric de la medela,f.bun pt asa ceva,e pe trepte de suctie,si il reglezi cum vrei...

Mergi la inceput