Ian-Feb2011-Bv Tunde!Bv Laura!Hai Dolores! (189)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

are cineva idee cum fac invitatii de ziua lui MARIO?ceva haios..
mai sunt 3 sapt..dar e in maaare pregatiri...confectioneza

Tunde 38+4z Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

mayane, sa-ti traiasca pisicul mic si dulce! e el asa de mic sau sunt foarte mari lucrushoarele? ca pare cat un pisoi...
sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii!
o asteptam si pe mami in poze!

valabil si pt. ziki! poze, poze, vrem poze!

kitzy, ma bucur enorm ca ati scapat de operatie. in schimb mi-e ciuda ca a fost chinuit micutul degeaba. parca prea repede dau dr. astia diagnostice si te trimit la cutit.
a propos de asta, imi povestea o prietena ca sora ei a fost diagnosticata cu un chist de 8 cm si urma sa fie operata, scos ovarul si trompa cu pricina. diagnostic pus de 4 medici. a amanat aceasta operatie, timp in care nu a avut voie sa ridice timp de 2 saptamani nici macar o sticla cu apa, ca sa mearga sa sustina un examen important. dupa examen a fost la al 5-lea medic sa faca niste analize pt. ca urma sa fie anesteziata total si a facut si un eco de control. acolo nu aparea niciun chist, iar concluzia a fost ca ea tocmai ce avusese menstra, dupa o pauza de 4 luni, si "chistul" era doar un exces de foliculi.
scuze de povestea off topic, dar vreau sa vedeti ca dr. te trimit prea repede la cutit, fara sa faca investigatii amanuntite.

wudy, felicitari! sa traiasca printesa anais maria si sa va bucurati de ea! recuperare rapida!

doloress, hai ca nu-i un mit cu cei din vest (eu auzisem de americani), ca una doua iti dau un tylenol...parca-i aspirina romaneasca .
bafta, bafta si iar bafta! sa te sune odata! nu mai am eu rabdare pt. tine, d-apoi tu cred ca stai ca pe ghimpi.

fetele, nu vreau sa fiu rautacioasa, insa nu e solutie ca la fiecare scancet, plans, urlat sa-l mufati la tzitzi. nu cred ca vrea bb sa pape non stop, vrea doar sa se linisteasca. puteti inlocui cu o suzi, ca sa nu va faceti varza sanii. e un sfat, faceti cum credeti fiecare

e david calare pe pozitii. il bag la somn.
pup

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 38+3 zi marc ioan
AMR 2 ZILE
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

ziki, DA, vreau colacel, te rog 'mumos'!

wudy, felicitari! sanatate muuuulta de ambele parti!

mamutz, felicitari si tie!

doloress, deci primele motate erau de incalzire; le scoatem pe alea adevarate acu?!

kitzy sanatate multa, sper sa fie ok de acum, sa va mearga bine!

roxx, lasa sa creasca printesa!! numai tu sa rezisti eroic atacului meselor repetate

bebelu, sanatate multa!

sherbi, ce activa esti de la o vreme! f frumos! bag sama ca te-ai cumintit si stai frumos la calculator?

va pup pe toate, noapte usoara!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

ziki, hai ca m-am hotarat sa fiu eu cocosul in casa. trece-ma si pe mine pe lista cu un colac. mai bine sa-l iau sai sa nu-l folosesc decat sa plang ca n-am luat.

sherbi, puiul meu s-a grabit sa vina cu vre-o 3 saptamani mai devreme, e relativ micut... 3,100 kg si 50 cm... Dar si hainele - sunt pentru 3 luni, flacaul meu avea 3 zile in poza Acum suntem mai mari... avem 4 zile

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Ralu-sanatate multa bubei.
mamutz-felicitari!Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un baietel sanatos!

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

HAI DOLORESS!NASTERE USOARA!
HAI BEBE KEVIN,AJUT-O PE MAMI SI VINO REPEDE SI USOR!

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Ziki cam in ca timp ajung colaceii ...ca sa fiu sigura ca voi mai fi in Bucuresti sa onorez comanda.

Tu cand trebuie sa nasti?

In 40 cu Sophie Elena

AMR NU STIU CATE ZILEEE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

bv alina

vaiii cat e ceasul, acum am vazut
eu am calcat hainutele bebeilor ca ieri n am apucat
la noi e ciudat programul de baie, in sensul ca ei de la 6 dorm neintorsi pana pe la 11 si apoi dai si fa le baie, incalzeste LM de la frigi si iaca se face trecut de 12
asa s au obisnuit
plus ca de la 6 cand dorm ei, apuc si dorm si eu, ca altfel as fi beata

ieri mi am depus dosarul pt indemnizatie, mi am luat de o grija
astept sa vedem daca luna asta intra alocatia

in rest..........Robi a devenit un alintat, nu se poate daca nu l iau un pic in brate inainte de a adormi, iar pe Razvi tre sa l tin de manuta sa simta ca s langa el
sunt cumintei, dorm in patutul lor
ieri daca am fost sa depun dosarul, Razvi a dormit in scoica vreo 3 ore si mai bine, ca am ajuns acasa si el tot a mai dormit inca o ora nemiscat
mi a fost mila sa l scos din scoica de teama sa nu l trezesc, se sperie si plange, asa ca l am lasat acolo

de papa e dau la 3 ore, ca sa se digere laptele, altfel vomita lapte branzit, mananca cam 100-120, depinde de cat e mult in recipient
eu am pompa de la avent, super tare pompa si mulg in recipinete tot de la avent, un recipint are 220, il umplu si cateodata mai scoatem inca un bibe de 125, daca nu 60ml tot mai gasesc in sanul stang, ca asta produce cel mai mult

pupi fetelor si noapte buna
fug sa mai prind niste somn ca acum incepe foaia de ora 3.....soarecii din burtici

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

HAI TUNDEEE!!! HAI CU FETITAAA!!

NASTERE USOARA! HAI SONIA REPEDE IN BRATE LA MAMI!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

hai Tunde!!

hai Tunde!!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput