Oare ce se intampla cu mine?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

flory, mai sfant decat testul de la spital nu e. Unde mai pui ca astepti rezultatul la usa si cand iese asistenta si iti zice 'POZITIV' iti vine sa ii iei pe toti la dans. Cel putin asa mi s-a intamplat mie... Dar si daca iti doresti mult bebe si primesti un raspuns negativ, nu te lua la bataie. Mentin sfatul meu, nu iti fa planuri de soacra inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Flory draga, ai facut testul? Sunt sigura ca ve iesi pozitiv.
Astept vesti de la tine.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Ei bine am mai facut un test si tot negativ. Problema este ca rusii nu au venit si nici nu dau semne. Sunt deja in ziua 32 nu stiu ce sa mai cred.
Voi ce credeti ca se intampla?

Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Flori,
De obicei ai ciclul regulat?La cate zile? Ce test ai facut?
Daca totusi esti graviduta, e posibil ca sarcina sa fie prea mica si concentratia de hormon HCG inca insuficienta sa fie perceputa de testul de sarcina.

Multa bafta la urmatorul test! Mai ai rabdare o zi doua...

CU drag,

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 9 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Flory, mai bine fa un test de sange si te lamuresti. E ciudat, mai ales ca tu ai ciclu regulat.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Irina, de obicei am ciclu regulat la 28 de zile.Niciodata nu mi-a intarziat. In ceea ce priveste testul am facut ieri un Clear Blue. Este adevarat ca scria in prospect sa il folosesc dupa prima zi de intarziere. Eu l-am facut chiar in prima zi.

Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Flori, Crinuta are dreptate ca cel mai sigur e testul de sange. Dar daca vrei sa incerci tot cu un test acasa, mai asteapta vreo 2-3 zile (daca poti :0)) si eventual fa testul dimineata. Stiu ca testul asta se face la orice ora dar dimineata, pentru ca nu te duci mult timp la baie, urina e mai concentrata.

Iti tin pumnii,

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 9 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Irina mersi mult de incurajari. Ce-i drept testul nu l-am facut dimineata..Asa ca nu stiu ce sa zic

Flory

Mergi la inceput

Flory, pe test scria ca trebuie facut numai dimineata?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Pe test scria ca poate fi facut in orice moment al zilei.
In fine am sa mai astept...
Flory

Mergi la inceput