LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *281*
Raspunsuri - Pagina 17
madalina28 spune:
La multi ani Emma si Alessia!Sa cresteti mari si sanatoase!
Roli of ce ati patit si voi!pupm manuta sa treaca repede!
Stancuta multumesc pt raspuns(eu te intrebasem nu Codruta
)!Te rog sa ne spui si reteta de supa de linte cand ai timp!Nici noi nu stam mai prejos la consumul de apa si de caldura suntem campionii scarii!
Emma inca nu dar asta ne asteapta din pacate!
Sanatate bonlaviorilor!
emabucuresti spune:
La multi ani Emma! sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita blondina frumoasa!
Roli of doamne, imi pare rau de patanie! Vindecare usoara!
Eu te am mai citit la vacante recomandand bg si pt munte si pt mare. Bansko- ca sa fim de sezon, suna super de asemenea. asti e departe rau... dar altceva , si daca ti-a placut si vrei sa revii, clar e frumos, eu am mers pe mana ta cu bran atunci si a fost excelent
Mada pana iti raspunde stankuta, eu m-am inspirat dintr o reteta a lui mazilique(blog) si numai nu calesc legumele, ci le fierb. Iar linte pun prefiarta.
Apropo de bloguri culinare, mie cel mai bine imi ies retetele lui edith, azi am facut niste'snitele' din pulpe- facute gen snitel asadar, direct in cuptor, au iesit super, yummy pt copii.
Elle merci de info. Cum mai este anna? mai bine sper! pe mine ma dispera ias sasha cu trezirile, ii ies dinti si iar face scheme pe la 2-3-5 dimi. In seara asta i-am dat calma baby
sa vedem tonight cum va fi
sanatate bolnaviorilor!
Ellenuta spune:
hello
roli of Doamne ce patanie .. mi se zbarleste pielea pe mine cand ma gandesc .. refacere rapida lui marc! 
stancutza patrecere frumoasa cu bunicii si pupa fata rasfatata! imi faci pofta cu supa de linte .. insa cred ca are multee calorii (pt mine ma refer). cat dspre apa calda .. si noi suntem campionii in bloc .. combinat apa rece cu apa calda, cred ca avem undeva la 70 mc poate chiar mai bine ..
alinact mie mi-a spus odata dr ca mucisori pot sa apara cand ii dau dintii din cauza secretiilor abundente. aspira si curata bine, eventual ii poti sa cate un puf de olyhnt baby sau ce ai in casa .. sanatate multa!
ema anna e bine, a inceput sa manance, mai tuseste nitel, insa, sper sa scapam repede. eu ii dau seara la culcare ketof, mi-a zis dr sa-i dau dupa ce a avut accesele de tuse urmate de voma si vad ca-i prieste .. si nu mai zic de dormit .. de la 10 seara pana dimineata la 8 (cu trezit ptr laptic la 6) .. la bansko nu am fost, insa, am prieteni care au mers acolo si mi-au zis ca e super ..
noapte buna
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Va servesc cu o
, mai pe la pranz!
Tot asa am baut-o si eu, tb intai sa le hranesc pe fete , si-apoi eu.
Intr-adevar mucii sunt de la cei doi dinti iesiti azi noapte, amandoi odata. (are 3 jos si unul sus). Evident ca s-a trezit de f multe ori, maraind ori tipand, insa pana aseara se trezea decat odata (intre 3-4 dim), si bineinteles ca n-a vrut sa pape fructele dim., abia a baut laptele. Inteleg ca o doare si o las in pace.
Ellenuta ii aspir nasul cand vad ca ii curge cu bb, si ii pun ser in nasuc, mai ales ca i se m infunda si nu poate respira.
Multumesc! 
LA MULTI ANI, sarbatoritei de azi: Natalia Maria!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
ceska777 spune:
La multi ani mamicilor si clopoteilor sarbatoriti in ultima vreme!
Stiti ca ma plangeam intr-o vreme de tati de gaza? Iaca a sosit vremea odata cu jobul meu sa faca tot ce promitea ca va face din moment de voi lucra si eu. Cam misogin, stiu!!!!!
Ieri a stat cu gaza de la 15-22 cat am lucrat eu. Interval orar in care copilul a vomat si s-a cacalit... iar revine chestia asta si eu nu stiu de la ce? Oare fiindca ieri a mancat cartofi de la McD?
Azi mi-e mie rau si s-a lasat induplecat sa plece cu B si cainele afara la mosie.... desi e vizita de duminica la unchiul lui, ca intre barbati. Sa vedem cum a decurs! Eu, recunoscatoare, m-am ridicat totusi din pat si am pregatit pranzul ii fac si un desert extra dorit de dl sot. Iaca il si laud un pic, ma gandesc ca e fair daca merita....
Aseara gaza a cam plans dupa mine se ruga de taica-su sa vine impreuna sa ma ia de la lucru fiindca precis nu imi place! Si ca sunt singura! Vroia probabil sa zica ca el se simte singur fara mine. Si tot gaza ii spunea, nu vreau sa te vad nu esti prietenul meu. Ca sa il ia insa azi cu el si-a pus singur cizmele (invers!), caciula pe cap si geaca. Ce conteaza ca era in izmene si bluza de la pijama pe dedesupt!!!!! L-am imbracat cu greu, el era convins ca il dezbrac sa ramana acasa nu ca sa ii pun pantaloni si pulover!!!! Au plecat si abia astept sa vina....
O duminica frumoasa tuturor!
PS Azi ar fi avut firma petrecerea de sf de iarna dar nu ajung... sunt prea lesinata!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ven spune:
Bravo, Ceska, ma bucur pt tine. SI pt domnul tati care trebuie sa fie acum 'tati' cu adevarat :)
E normal sa ii zica "nu esti prietenul meu". Si Mathias ii mai zice asa lui Cristi, si tot din cauza ca nu petrec destul timp impreuna (bine, acum din motive intemeiate, dar pana acum nu). Se vor imprieteni, ai sa vezi cum vei fi cateodata exclusa din amicitia lor barbateasca :)
stancutza spune:
Salutare din nou!
Mada, mii de scuze, mesajele voastre erau unul dupa altul si cand m-am uitat sa vad exact intrebarea v-am incurcat 
![]()
Reteta mea de supa de linte e urmatoarea (pt o oala medie):
- Radacinoase: 3 morcovi, o telina medie, doi pastarnaci; o ceapa - se pun la fiert intregi;
- O cana de linte (verde), o spal putin si apoi o fierb separat o data, arunc apa si adaug linte la celelalte legume;
- cativa catei de usturoi intregi, sare si busuioc uscat.
Se fierb deci toate pana sunt gata, apoi eu strecor legumele (dar pastrez zeama separat pt a da consistenta dorita supei). Se da la robot / blender, se adauga din zeama ramasa ca sa fie cat de "crema" doriti. Se serveste cu smantana / iaurt si cu putina zeama de lamaie. E foarte simplu de facut si foarte buna. Iar lintea nu baloneaza, spre deosebire de mazare / fasole etc.
Am gatit si cu linte rosie, dar fiind mult mai fina are un timp de fierbere mai mic si s-a facut pasta din timpul fierberii :-)
Cam asta ar fi. Tare bine mai gatesc arabii astia :-)
Emma, o sa arunc si eu un ochi pe blogul lui Edith, poate ma mai inspir. In ultima vreme, de cand am revenit la job, gatesc totul cat mai simplu si mai putin consumator de timp: curcan cu legume la cuptor - 2 zile, supa de linte - la fel, vitel fiert in ulei si lamaie + broccoli - 2 zile, si de obicei sambata mancam peste cu ce garnitura e mai la indemana - sau chiar fara, Sofia mananca peste la gratar fara nimic, nici macar sare, cu ambele maini :-)
Apropo de Sofia, am pus si eu poze noi, din ultimele luni
, le gasiti pe toate aici: http://family.webshots.com/album/579798680JzdiST
Ieri am avut bunicii in vizita - au plecat azi la pranz - si cred ca de prea multa surescitare Sofia nu a putut adormi aseara. Am stat langa patutul ei aproape doua ore ca sa adoarma, s-a foit de m-a zapacit. Pe urma am luat-o cu mine in pat -era deja 12!!! si s-a mai foit cred inca vrea ora jumate fara sa poata adormi insa
. Exasperata, am mutat-o din nou la ea in pat, am deschis geamul si dupa ce a simtit racoare s-a linistit si apoi a adormit...Teribil. Era foarte agitata, poznasa si vesela, ceea ce ma dispera!!! Sa se culce la 2, sigur nu s-a mai intamplat niciodata!
In fine, de-al noastre. Va pup!
roli25 spune:
Ne-am intors. Ne-am simtit minunat...nu ne mai vazuseram cu nasii de asta vara. Au fost per total 6 copii (2 ai nostri, 3 ai lor si 1 al unor prieteni care le-au lasat la ei pe week-end).
Degetul lui Marc merge bine a zis dr de dimineata la pansat, dar m-a speriat, sa avem grija sa nu se loveasca ca se poate necroza...Doamne fereste...sunt panicata. Maine mergem sa-l vada pediatrul si sa ne dea trimitere la chirurgul care tb sa-l panseze si sa-i scoata firele peste 2 sapt. In timpul asta va sta acasa, ca e periculos la gradi sa nu se loveasca.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ellenuta spune:
ANDREW
La multi ani! Sa cresti mare si frumos, sa fii sanatos si bucuros, fericit si vesel!
GABI
La multi ani, mami cu multa sanatate si fericire!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
NataliaS spune:
'Neata! si 
La multi ani sarbatoritilor! Sanatate, noroc si fericire!
Stacutza - sunteti MINUNATE!!! Ai o fetita adorabila...scumpa si poznasa! Aveti un tati foarte inspirat care face fotografii de invidiat!
Elle - ma bucur ca-s mai bine gazele!
Roli- auch m-a durut pe mine cand am citit...urasc accidentarile! Refacere rapida va doresc!
Mada - urata treaba cu infectia urinara cu Coli...Doamne ajuta sa raspunda repede la primul tratament si sa scapati de balaur.
Ema - si eu incerc sa fac planuri de vacanta - vreau Zakynthos...dar e tare complicat cu burta mea si zborul...tre sa fie inainte de implinirea a 7 luni...deci numai iunie si vom sta max 2 sapt de data asta.
As mai vrea inainte de nastere un city break cu sotul meu in Praga, Viena sau Krakowia si o iesire cu fetele la Disney...sa vedem daca planurile vor coincide cu disponibilitarea financiara si de alta natura...![]()
Am fost sambata la eco si suntem bine, doctorita a zis ca nu baga mana-n foc, dar parca vede o putzica
, asa ca poate voi fi si mami de baietoi![]()
De sambata Sefi e iar racita...muci, ochi rosii, injectati, inlacrimati, febra 37.5-38.5, gat rosu

...astept sa se trezeasca si merg cu ea la medic...nu stiu inca unde, la ORL sau la urgenta :(
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si
11 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/