FIV Dr. ALBU DRAGOS 23

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

corry, tu ai facut dublu test?
ai aflat ce ai? baietei, fetite?

urez mult succes noilor venite si sa stati cat mai putin aici, la sectiunea asta!

nico, camemar, voi ce mai faceti gravidutelor, nu mai dati niciun semn?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
13+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

aristica are dreptate, suntem stresate, foarte stresate si de aia ramanem greu gravide.

ceva consiliere nu strica.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
13+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Babyblue, luni aflu....daca am noroc....

12+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

corry azi m-am intors de la filantropia de lalapro.

sa sti ca spitalul arata chiar mai bine ca o clinica privata spitalul este foarte modern si nu numai.

si personalul este modern vb. si se poarta cu tine ca cu oul fara sa le bagi ceva in buzunar daca le mai si bagi nu stiu ce sa-ti mai faca de la menici pana la infirmiere.

eu m-am hotarat o sa nasc la filantropia cand voi avea bebe, adica in curand ca la laparo nu mi-a gasit nimic si ma asteata sapt. urm sa-mi dea trat. ca sa raman.

eu am facut laparo cu prof, peltecu care este un profesionst.

inaine sa intre cu mine in operatie a avut 2 urgente de cezariana deci deca te intereseaza si cu el poti naste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole1981 spune:

buna fetelor
eu ma simt mult mai bine decat acum o saptamana- am baut la greu apa si lapte , a mai scazut si burta;
in rest astept cu nerabdare ziua de joi 17.02 - ecografia -sa vad ca e totul in regula cu sacina- sper ca s-a prins bine si desigur sa vad cati bebei sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

estrogenul=16 la primul set de analize este bun?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

simonia,daca primele analize inseamna hormonii de ziua 2 atunci E2 are o valoare foarte buna.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

multumesc samira

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Ptr.Mirela2:te rog sa ma treci si pe mine la Aspirante.Multumesc anticipat.

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Mi-au ramas de la FIV-ul din 2010 4 DOZE DE DIPHERELINE 0,1 mg.Le donez cui are nevoie,deoarece expira in iunie anul acesta,iar eu voi face FIV-ul dupa luna iulie.

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)

Mergi la inceput