urgent!

urgent! | Autor: andreeam1

Link direct la acest mesaj

Hello,

am o mica-mare problema: ultimul ciclu pe la finalul anului trecut, sarcina (dorita) confirmata prin teste (5) si ecografie (prea mica pt a fi masurata) acum 2 sapt. Astept inca o eco la finalul saptamanii, dar de cateva zile bune am niste stari de greata si dureri de stomac ingrozitoare.. + o stare de slabiciune generala, de parca nu-mi vine sa ma ridic din pat.. e normal? ma cam panichez si nu stiu ce sa fac .. no-spa-ul recomandat la prima eco e ok sa-l iau? ce sa fac? sa ma urgentez la eco sau sa astept pana vineri? si pana vineri ce fac?

multumesc pt orice idee...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Sarcina usoara! Au inceput greturile. Tot ce descrii e normal in sarcina. Nu cred ca e cazul sa mai faci inca o ecografie pana la cea programata. Motive de a face o alta ecografie neprogramata ar fi: sangerari, crampe abdominale puternice, contractii. Durerea de stomac nu are legatura directa cu sarcina ta, e doar o consecinta a schimbarilor hormonale care duc la greata, a schimbarilor in alimentatie, a stressului tau legat de sarcina. Incearca sa te relaxezi, sa gandesti pozitiv, sa te informezi cat mai mult si sa intelegi cat mai in amanunt ce se intampla cu tine si cu organismul tau (daca tu crezi ca asta te-ar ajuta). Sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Nu te impacienta; astea sunt simptomele care apar de regua in primele 3 luni ale sarcinii. Daca medicul nu ti-a dat motive de ingrijorare, relaxeaza-te si bucura-te de bebe!!!! Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeam1 spune:

Fetelor, multumesc pentru urari. Sper sa fie simptome normale si sa dureze cat mai putin. Doar ca sunt panicata si d-asta vreau sa ajung la doctor mai repede, poate imi spune mai repede sa ma linistesc :-)

oricum, multumesc pt sfaturi.

Mergi la inceput