Disneyland Paris -4-
Raspunsuri - Pagina 3
Fomalhauti spune:
Off-topic: Dana, parca ai scris undeva ca vei locui intre Barcelona si Valencia (sau confund?). Daca am inteles corect, te poti "consola" cu Port Aventura, langa Salou, cam la 100 km sud de Barcelona. Nu e chiar Disneyland, dar este acelasi "model". Si (e doar o parere) spectacolele de la Port Aventura sunt mai "tari" decat la Disneyland.
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti Off-topic: Dana, parca ai scris undeva ca vei locui intre Barcelona si Valencia (sau confund?). Daca am inteles corect, te poti "consola" cu Port Aventura, langa Salou, cam la 100 km sud de Barcelona. Nu e chiar Disneyland, dar este acelasi "model". Si (e doar o parere) spectacolele de la Port Aventura sunt mai "tari" decat la Disneyland. |
Multumesc! asta da consolare
am scris aici, dar eram total pe langa subiect asa ca am sters si i-am scris pe PM lui Micky. Acum studiez ce sa mai vizitam.
Jasmine spune:
noi am platit 676 euro pt 4 nopti/5 zile la sfarsitul lunii mai,2 adulti si un copil
a fost oferta cu 30% reducere pt rezervari facute pana pe 15 feb
claudia_a spune:
Ina prin ce agentie ai luat biletele de pe 5.09?? Pretul este foarte bun... vrem si noi... Mersi!
inapopescu spune:
Nu le-am luat prin agentie le-am rezervat direct pe site-ul lor http://www.disneylandparis.ro/?c=RO-EN...dar trebuie sa urmaresti si sa fii pregatita cand rezervi..adik sa ai banii pe card deja..pt ca mie intr-o zi mi-a aratat suma asta dar nu aveam banii pe card sa platesc..si apoi a doua zi era 670 de euro...am urmarit vreo 3 zile si apoi am rezervat la 516 euro.
Minnie spune:
Fetelor,stie careva vreun hotel in Paris ,aproape de drumul spre Disney,aproape de metrou,mai ieftin ,dar ok d.p.d.v al igienei(vreau cam multe!!!).Noi vrem sa umblam si in Paris vreo 2 zile,si vreo 2 in Dis.
Multumesc mult.
Micky2007 spune:
Minnie renteaza mai mult cazarea intr-unul din hotelurile din Disney, pentru ca este inclusa si intrarea. Daca gasesti o oferta buna poti plati practic numai intrarea.
Intrarea la disney este 59 euro de adult/zi, iar pt copil 50 euro/zi. Daca faci o socoteala vei vedea ca este mai rentabil asa cum am mai scris mai sus. Dar binenteles este alegerea ta. Plus banii pe bilete RER (care nu sunt asa ieftine).
Asta este parerea mea.
Micky2007 spune:
Aici am vazut ca au mai stat fete http://www.booking.com/hotel/fr/elyseevaldeurope.en-gb.html?aid=330623;label=disneyland-paris-xfsub7Fp_C60w8mLj5y*NQS5322826053;sid=e05a926ab902b45215449d8ce10b4419
Hotelul este la o statie de Disneyland.
dianap1 spune:
Fetelor noi mai doar avem 3 saptamani si plecam la Disney...si nu mai avem rabdare!...De abia astept sa va povestesc apoi din propria experienta!
Micky2007 spune:
Abia asteptam si noi. Iti doresc sa ai o vreme minunata.
Pe mine ma intereseaza impresii din hotel, ce camera este mai frumoasa, sau mai curata.