Aradence DC - (159)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Gabi, pe CD, care ramane la ei...
Moni, ai reusit?
Cristina, bine ca ai reusit cu gradi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTINA n-am reusit ca nici n-am mai incercat.Mi-a promis tipul ala ca vine luni si imi instaleaza el un programel cu care sa il transform.Am gasit si pe net ceva de genul asta,dar m-am saturat sa imi prind urechile .Trebuie sa fac si fisele fiscale,dar n-am niciun chef,le las pe luni.La ora asta is lesinata de somn cu asa vreme,mi se inchid ochii si cand citesc Am fost iar la bazin,mai mergem si maine ... ca de saptamana viitoare,pauza cu balacitul,cel putin eu.
Nu stiam ca CD ramane la ei.Deci in fiecare luna si un CD tribut? Trebuie sa imi fac stoc,deci.Da' cu semnatura aia electronica stiti cumva cum merge treaba?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Moni, CD e tribut...
De fapt nu transformi din XML, ci salvezi ca PDF...
Eu am probleme cu fisele fiscale, cica formatul datei nu e corect...
Nu stiu cum e cu semnatura electronica...
Gabi, am facut si eu ca Moni cu salariile...

Alina, sa-ti traiasca nepotica...E interesant cu atatea nume...Si eu sunt si Nicoleta si rudele si mama, bunicii imi spun asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni si Cristina, din ce am citit eu CCM la nivel national nu exista inca, deci e ok daca se aplica pe ianuarie HG cu salariul minim grantat de 670 lei. Se face act aditional la CM, semnat si de angajator si de angajat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

No CEAU!
Cica m-am devirusat, dar nu cred Inca tusesc de numa numa dar bine macar ca ma ridic din pat La lucru, toti am fost virusati...biroul nostru a fost in carantina, nimeni nu intra in el sa nu cumva sa se viruseze A fost trai pe vatrai Concert de Bach, pe diferite voci

Gabi, si eu tot SIMONA

Alina, sa-ti traiasca nepotica! E frumoasa foc

Ada, cum fu pi la Moldova?

Fla, sanatoasa? traiesti?

Cristiana, ce face David? atat de mult il pomenesc cum vorbeste el. E un scump

No ca trebuie sa-l scot pe Raul din vana...revin...sper!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Aradencele alaturi de maria_rubi

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Mai fete, ii bai mare cu mine fiindca nu am somn dimineata, e duminica, e liniste, vremea e cum e iar eu sunt deja cu jumatate din cafea bauta. Aseara am decis sa dormim in sufragerie pe canapea, proasta alegere fiindca am dormit cam prost, parca vad ca dupa pranz o sa mi se inchida ochii...

CLAU , tot mai incerc eu sa-l corectez pe David dar stiu ca pana cand n-o sa vrea el tot asa va vorbi. Toate schimbarile de genul asta s-au petrecut brusc si atunci cand a vrut el.

ALINA, gradinita mi se pare super ok, mirosea a mancare buna pe acolo, coridoarele curate oglinda. As fi fost curioasa sa intru si intr-o clasa, dar n-am vrut sa sar calul. Din greseala m-am dus prin spate si am nimerit la baia copiilor , mi-a placut si ce am vazut acolo. Am primit o lista de analize, cam in ce perioada trebuiesc duse, dupa 1 septembrie? Ai tai prunci au fost la inot?

Mergi la inceput

Ioi, sa nu uit, aveti chef sa iesiti dupa-amiaza cu pruncii pe undeva? Ma gandeam la vreun loc de joaca, ca de parc inca nu poate fi vorba, dar abia astept primavara !

CLAU, tot am vrut sa te intreb da mi-o fo rusine, cine e Rayuela asta cu care te-ai incuscrit ?

Minimax-ul e in stare de avarie, asa ca David s-a trezit si se uita la CN.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Ceau fetelor,

Razvan e la capitolul explorat, merge in 4 labe si se trage in sus de tot ce apuca, eu sunt mereu dupa el, asa ca am citit repede ce ati mai scris. Vroiam sa-i spun si eu condoleante Alinei pentru prietenul vostru si felicitari pt nepotica, sa fie sanatoasa si sa aiba o viata frumoasa
Moni: iti tin pumnii sa fie totul bine

Vreau sa va intreb daca stiti cumva de unde pot sa iau adeverinta pt analize gratuite...ca nu o mai primesc de la angajator. Se ia de la Directia Muncii de pe Gh.Lazar??...imi trebuie vreo hartie ca sa imi elibereze adeverinta? Multumesc.

Duminica placuta!

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANCA da de acolo se ia,de pe Ghe.Lazar, de la Dir.Sociala. La etajul 1 parca e ,cum urci scarile o iei la dreapta si pe urma a treia usa la stanga cred.Mai intrebi tu.Poate merge si sotul cu buletinul tau ,cel putin la al meu i-a dat-o si asa.
CRISTIANA ti-am trimis pm zilele trecute,nu ti-a ajuns? De iesit noi mergem la inot pe la amiaza si pe urma dupa-amiaza la nasa-mea.Daca cumva iesiti cu gasca undeva poate ajungem si noi dupa aia,dar nu promit ... Am auzit ca au adus tobogan gonflabil si la locul de joaca din mall,dar oricum e stramt acolo mai ales pentru parinti.Mie imi place ala de langa Kaufland,atat ca azi cred ca o fi cam plin si acolo fiind duminica.
Deci tu n-ai somn? Io dupa 10 m-am trezit si ieri si azi.Ma si culc tarziu ce-i drept (si copiii la fel).Am mai stat sa si citesc pana pe la 1.
GABI asa am citit si eu cu sal minim,dar nu ma bazez pe astia ca is in stare sa ne faca sa modificam din urma,n-ar fi prima oara Tie ti-a iesit pdf-ul? Cum facusi?
CRISTINA am incercat si eu cum ziceai,cu save dar acolo nu am variante de ales decat altele tot cu xml sau all files,n-am gasit nimic sa semene cu pdf ... asa ca trebuie sa il astept pe ala si cred ca numai dupa-amiaza vine luni.Daca o fi iar cu eroare marti cand o duc,nu stiu ce ma fac ca de miercuri oi fi plecata Mie mi-e sa nu am eroare si de la programul meu,ca cu astia de la Ciel ... sunt obisnuita cu d-astea
Fisele fiscale tot pe discheta se duc,nu?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

MONICA, ti-am raspuns, bine ca m-ai tras de maneca fiindca uitam de tot . Zici ca e stramt pentru parinti in mall? Pai eu data trecuta a trebuit sa "evoluez" in locul de joaca , David isi aduce aminte si acum ca "n-ai lasat-o pe mama cu fetele"...

Mergi la inceput