Aradence DC - (159)
Raspunsuri - Pagina 6

Cristale spune:
AlinaM felicitari pentru nepotica. Si eu am avut aceeasi problema cu alaptatul dar ma ajuta protectiile pentru sani. Noi doar cu alea mancam ca altfel nu prinde bine sanul. La inceput mi-a facut rani urate. Poti sa ii spui sa incerce.
Noi suntem bine, crestem, avem 3luni jumate si am inceput sa ne intoarcem in pat.Bagam in gura tot ce prindem si ne sugem pumnii cu pofta.
Martisoarele sunt gata. Fetele sa ne intelegem cum vi le livrez.

Somleac spune:
Alina sa-ti traiasca nepotica. Si mie mi se pare ca seamana cu Ade.
Vezi ca Adelina i-a invitat pe baieti la ea astazi, erau mortali cum povesteau toti trei ce distractie vor trage la Ade acasa. Eu numa radeam pe sub mustati.
Gabi si eu sunt Simona.
Cristale poze nu ne pui?
Ildi intra mai des pe la noi. Tocmai ca esti acasa n-ai nici o scuza ca scrii atat de rar.
Flavia pentru revitalizare n-ar fi rau sa faci o cura de dezintoxicare si deparazitare si apoi sa iei ceva supliment. Laptisorul de matca e foarte bun, dar ala natur nu capsule sau alti compusi.
Moni eu ma bag la intalneala numa sambata seara sa nu fie ca am program.
Eu am gatit ieri cantitati industriale sa le ajunga macar 2 zile sa nu mai am treaba cu asta. Finalul a fost cu lacrimi atat de tare ma durea bazinul. De n-ar fi durerile astea ar fi super ca eu sunt plina de energie si voie buna.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

alinamoro spune:
Cristale, si-a cumparat si protectii de silicon, dar zice ca isi face greata cu ele.
Cum crezi ca-i mai bine sa ne intalnim si unde?
Miha, no, nu stiam nimic de invitatie. Noi mergem azi la Oradea la priveghi ca nu puteam maine la inmormantare, ei raman cu buni.
Alina

Somleac spune:
Alina, de ce nu i-ai lasat la mine? erau hapy si ai tai si ai mei, pruncii nu vecinii
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Alina, de ce nu i-ai lasat la mine? erau hapy si ai tai si ai mei, pruncii nu vecinii ![]() Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 |
Miha, venim tarziu diseara, poate pe la 12. Noi la 17 plecam, la 19 incepe si cine stie cand plecam din Oradea.
Ei sigur dorm pana venim noi.
Poate daca era sambata, asa maine avem program normal.

Am vrut sa-i facem o vizita si cumnatei, dar pe mine ma doare gatul si imi curge nasul, asa ca nici vorba.

Alina

gabitzica spune:
citat din mesajul lui alinamoro Gabi, daca afli reteta o vreau si eu. ![]() ![]() No, nu stiam ca esti si Simona. ![]() Alina ![]() ![]() ![]() |
Alina am gasit reteta : 50 g tuica, 100 ml suc de afine (cu tot cu afine), o lingura de miere. Asa bine mi-a picat aseara!

Ma enerveaza laptopu asta nou ca nu tine bateria. Il am de 9 luni si nu l-am folosit, de groaza ca trebuia sa imi reinstalez toate programele cu care lucrez.

alinamoro spune:
Gabi, mersi , aia cu indiferenta o pot incerca, cea cu tuica mai greu.
Am pus o poza cu ochelaristu' lu' mama.
Ma grabesc ca plec la lucru, "vorbim" mai diseara.
Alina

Cristale spune:
Alina ai putea sa vii tu pana in confectii intr-o zi?
Miha eu am mai pus poze cu David.

monica70 spune:
CRISTALE nu stiu cum f si eu cu martisoarele,ca momentan nu prea am sanse sa ajung prin Confectii in graba.Miercuri voi fi la Cluj la control plus la o alta operatie.Pe cicatricea operatiei de la subrat mi-au aparut niste umflaturi,care par cheloizi,dar poate fi si altceva asa ca trebuie scoase si trimise la biopsie.Azi am programare la tuns,maine si poimaine mergem la inot,mai e si ziua nasei azi,deci zilele astea trebuie sa ajung si acolo.Luni dimineata cu Diana la kinetoterapie (si azi am fost),marti am programare la tomograf ,intre timp mai am urgente si cu actele.Deci tehnic chiar nu pot.Poate le poate prelua careva de la tine,sa iti dea si banii pe ele si sa ma intalnesc eu ulterior cu ea sa le iau si sa ne reglam cu banii.Cinci bucati sunt suficiente,ca mi-au mai ramas nedate si de anul trecut.
GABIII zi si mie cum naiba sa tranform fisierul ala xml in fisier pdf Sa ii ia naiba cu declaratia lor unica cu tot
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

gabitzica spune:
GABIII zi si mie cum naiba sa tranform fisierul ala xml in fisier pdf Sa ii ia naiba cu declaratia lor unica cu tot |
Moni inca nu m-am apucat, ca nu am avut timp, si inca nu m-am clarificat cu salarul minim si coeficientii astia noi, plus ca am si un concediu medical pe ianuarie( o zi ) numa bine cat sa imi incurce socotelile.
Vreau sa fac unele clarificari vizavi de tratamentul ce mi l-am aplicat, ca nu am fost foarte clara ieri. Licoarea mi-am facut-o pentru gat, care ma durea ingrozitor. Si a functionat atat pentru gat cat si pentru psihic