Aradence DC - (159)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara.
GABI am xml iesit din programul de salarii.A veni azi tipul ala si i-a trebuit mai mult de-o ora sa imi bibileasca pe-acolo,acum sa vad daca mi le si preia maine dimineata la finante!
CRISTALE foarte frumoase sunt toate ca de obicei . Sper ca tot voi apuca si eu la ele cumva in we viitor.
CRISTINA ma bucur ca e ok Mara cu ochii.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni o sa ti-l ia la finante. Validarea nu se face pe loc , trebuie sa verifici tu peste cateva zile pe site-ul lor daca s-a validat.
Eu nu am terminat pentru ca imi da erori din cauza concediului medical. Plus ca nu e clara treaba cu coeficientii si cu salriul inim. Nici aia de la ITM nu stiu
Lozinca mea pe ziua de azi e: "This is the first day of the rest of my life". Ca sa fiu mai explicita pentru voi, azi a fost prima mea zi de nebugetara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GABI wow felicitari, deci ti-ai schimbat serviciul ? Unde,unde? Zi si noua (macar pe pm )

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Salutare!
Gabi, ma gandesc ca nu te-ai angajat in alta parte cu 8 ore... Ai program mai flexibil macar.
Eu am venit de la Iasi cu peripetii. In prima faza am decolat cu o ora intarziere ca era zapada pe avion, apoi la Tm era ceata si am "survolat aeroportul" vreo 40 min. Cand ne-au anuntat ca aterizam pe Tm, in 10 min au revenit ca de fapt tot nu se poate si aterizam la Arad. Abia s-au decis sa ma lase sa cobor, ca trebuiau sa-mi caute bagajul in cala... Teo statea intre Arad si Timi ca nu stia pana la urma unde voi cobori... Deci a fost fain. Acolo a fost obositor...
Iar acum am de recuperat o saptamana de lipsa. Asa ca..luati multa si la treaba!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Moni nu stiu cum sa facem cu martisoarele...e rau ca eu acuma nu ma prea pot misca. La cine as putea sa le dau ca sa fie ok?
Clau eu stau in confectii.

Mergi la inceput

Ada bine ai revenit pe plaiuri aradene.
Moni, m-am anagajt pe firma lui Cirpi(numa bine ca ii pot semna si bilantul acum), dar am inceput si demersurile pentru o noua firma care o sa presteze consultanta pentru accesare de fonduri structurale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
Lozinca mea pe ziua de azi e: "This is the first day of the rest of my life". Ca sa fiu mai explicita pentru voi, azi a fost prima mea zi de nebugetara.

Gabi, felicitari! Ce super!

Edit ca l-am trimis din greseala.
Ada, bine ai revenit! Povesteste-ne cum a fost pe-acolo.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Cine da cafeaua? Eu am ramas fara! Eu am pus de cafea, dar nu am apucat sa dau drumu la aparat, Cipri la randul lui a vrut si el sa puna de cafea si a aruncat cafeaua ce am pus-o eu, si numa bine ca aia a fost ultimaCred ca ma trezesc cu o tuica Glumesc!
Lucrez acasa pana la pranz , ca sunt legata de un pc de aici. Si ca sa fie cutitul si mai tare infipt in creierul meu buimac, ca sa nu zic rana, m-a sunat o prietena sa mergem la cafeaMergeam daca eram la birou, dar asa o sa beau una virtuala cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, dau eu o cafea virtuala.
Acum o beau si eu, apoi ma pregatesc ca plec mai repede la lucru.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Gabi ia o cafea si de la mine. De ce nu m-ai sunat ca fugeam eu sa-ti duc o cafea.

Alina am vrut sa-ti zic sa o scot eu pe Ade azi, dar mi s-a schimbat programul. Trebuie sa merg cu Daria la polivalenta ca are repetitii.

Diana R mai intra pe la noi. Cred ca ti-e greu, eu m-am mutat dintr-un cartier in altul si am suferit ca un caine, dar voi atat de departe. Iti tin pumnii si iti doresc putere. Cel mai greu e pana reusesti sa-ti amenajezi casa cat de cat sa arate ca un camin, apoi parca toate sunt mai usor de suportat.

Moni tu cand mergi la Cluj? Iti tin si tie pumnii sa fie totul in regula.

Ada bine ai revenit.

Nu mai stiu cui si ce sa raspund.

Fug ca ma cheam muncile. Revin sa va povestesc intamplari cu noi.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput