Dovleceii veseli sunt alaturi de RAISA! (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Poftiti la o fierbinte!

Sa aveti o zi minunata!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!
www.pentru-raisa.blogspot.com/" target="_blank">Sa o ajutam pe RAISA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza!

wow, blogul arata minunat, si cu trandafirul pe fundal, si poza de inceput! speram sa ajunga la sufletul oamenilor si sa faca ceva....

Uka, ai reusit sa vorbesti la Orange pt nr acela de sms?? mai am si eu o prietena la Orange si una la Vodafone si as putea sa ma interesez daca nu reusesti tu....

azi ma ocup si eu sa trimit linkul catre blog tuturor cunoscutilor

in ceea ce priveste bazarul, eu stiam ca fiecare poate sa expuna ce articole are, fara sa le trimita unei singure persoane si specifica pt ce caz doreste sa se doneze banii....eu zic ca e mai usor asa, decat sa pice tot greul pe o singura persoana, si cu poze si trimis produse and stuff...

o zi buna tuturor!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Neata!

Selen, verisoara mea m-a asigurat ca ma contacteaza ieri dupa-amiaza cineva de la ei, dar deocamdata nimic . O sa-i reamintesc astazi.

Ma gandesc ca poti vorbi si tu, poate aflam mai repede. Din ce am mai citit pe net am inteles ca se face un contract cu cat mai multe retele de telefonie (ideal), pe o firma. Aici ar putea fi o problema..vedem.
Si am mai trimis o rugaminte unei persoane importante (nu spui cine ), poate reusim ceva cu televiziunile.

Ce mai face Ebruska?

Ma bucur ca-ti place blogul, acum dimineata ma uitam si nu mai eram asa incantata. Eu recunosc ca nu am viziune artistica, aseara eram si super obosita si ma durea capul tare; poate aveti alte idei ca sa arate mai bine?

Va pup

uka, pretena lu epi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ok, Uka, ma interesez si eu, desi tipele pe care le stiu eu nu stiu cam pe ce "nivel" sunt siutuate acolo si cat pot ajuta...vedem...

Ebruska, pt prima data a reactionat urat la o maseluta, asa ca ne cam chinuim, incepand de vineri noapte, cu treziri, febra, lipsa de pofta de mancare, diaree de ieri insa parca e mai bine, nu i-am mai dat deloc antitermice, a si papat jumatate de bol de mancare, iar in noaptea asta nu s-a trezit deloc....iar maseluta a spart, deci n-ar tb sa ma avem probleme....
iar "de bine", incepe sa comunice tot mai mult, incearca sa repete multe cuvinte, unele n-au nici o legatura cuvantul original, asa ca ne amuzam copios de ex, kulak (adica ureche) la ea e "patea" si nu il zice pe C, deci caca e tata, kush (pasare) e tush, si tot asa...ma enervez ca n-o pot film, pt ca as usual in fatza camerei se schmiba datele problemei, ori nu face nimic ori vine sa-mi ia aparatul din mana......va pupam!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna dimineata! Fetelor, am deschis mail-ul si am avut un soc. Cineva, o fata pe nume Ana Maria, mi-a trimis prin paypal banuti! Nici nu stiu cum sa reactionez si cum sa multumesc...
E foarte mult ce faceti pentru noi, si ne-ati dat aripi... Chiar ieri am primit si mail de la d-na doctor Olga Grube de la Clinica XCell Center din Germania si ne-a cerut sa completam un formular. Noi trimiseseram toate actele medicale traduse si RMN, tot, iar acum urmeaza sa intre intr-o comisie de medici sa se pronunte daca putem face transplantul de celule stem. Olga Grube ne-a spus ca avem sanse mari sa-l putem face. Primul transplant costa 9000 de euro, iar daca reusim sa ii strangem anul asta, nu mai asteptam si dam fuguta in Germania. Au fost prea multe lucruri bune care ni s-au intamplat si prea multe semne de la Doamne Doamne si nu ne mai gandim la riscuri! Este o procedura invaziva pentru ca presupune 2 anesetezii generale. Prima cand se recolteaza maduva osoasa, care se prelucreaza in laborator 2-3 zile si se extrag celulele stem si a doua cand se implanteaza celulele prelucrate in maduva spinarii!
Doamne ajuta!
Sabina nu ma deranjeaza sa pui poza Raisei in restaurant!
Va pupic!

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Mi-a raspuns prietena care lucreaza la Prima Tv si mi-a spus ca va spune unor colegi despre cazul Raisei,colegi care se ocupa cu astfel de cazuri.Doamne Ajuta!

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

camy , parca tu ai pus un caz la umanitare, cu Darius. Ma poti indruma putin cand ai ceva timp liber?

Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

da scumpa...oricand..acum sunt la servici...ajung acasa si te sun, e ok asa????????

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Bravo Katy!
Fetele care va ocupati de blog,n-ar trebui pusa si informatia asta despre prima operatie?
Eu savurez cafeaua de la Alex ca dimineata m-am ocupat cu datul de telefoane iar acum doarme Tudor si-s in pauza.

Sa o ajutam pe RAISA!!!
Mamica iubitoare de Tudor Mihai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Bravo Katy!
Fetele care va ocupati de blog,n-ar trebui pusa si informatia asta despre prima operatie?
Eu savurez cafeaua de la Alex ca dimineata m-am ocupat cu datul de telefoane iar acum doarme Tudor si-s in pauza.

Sa o ajutam pe RAISA!!!
Mamica iubitoare de Tudor Mihai

http://pentru-raisa.blogspot.com/

e ok asa?

uka, pretena lu epi

Mergi la inceput

raspuns de la Orange:

Buna,

nu mai aloca numere de donatii pentru cazuri individuale. Am facut acest lucru insa am anulat procedura deoarece am inceput sa primim din ce in ce mai multe solicitari, iar singurul criteriu de alocare era daca persoana respectiva are o campanie media puternica sau nu, ceea ce nu este tocmai corect avand in vedere ca alocarea unui astfel de numar ar trebui sa fie decisa de o comisie medicala care sa verifice solicitarea, gradul de urgenta, riscul de frauda etc.

Intre timp noi cautam un partener care sa preia toate aceste solicitari, sa faca o selectie in functie de anumite criterii corecte si etice si sa le sustina prin campanii de colectare fonduri, insa nu l-am gasit inca.

Prin urmare numere pentru donatii se aloca doar pentru campanii organizate de ONG-uri care deservesc un numar mare de beneficiari, nu pentru cazuri individuale.

Le poti recomanda sa contacteze fundatia Mereu Aproape, eu lucreaza sa ajute copii bolnavi, poate o pot ajuta si pe ea.

Catalina

uka, pretena lu epi

Mergi la inceput