Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
loryi1974 spune:
Sabina,Sofia este o fetita curajoasa ,va fi mai bine data viitoare.Dar Arhimede are reputatia ca este dificil si incepe sa fie si pentru clasa a doua.Trebuie tratat ca atare,sunt clase la care nu s-a atins max,sunt clase la care un rez peste 30 este excelent.
loryi1974 spune:
Plus ca nu se obtin in masa 35-40 de p .
Eu ma intreb acum ce parinti accepta mascarada de pe alocuri de la evaluare cand vad 25-30 cu 100 p?
Sabina spune:
pai f bine, Lori, asa si trebuie.
oricum, pt copiii de genul asta, concursurile sunt o placere, cu toata transpiratia ![]()
aia de triseaza sunt nu doar gretosi, dar tampiti, pt ca nenorocesc niste copii pt ambitiile parintilor.
sa le fie rusine.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
acu am vazut ca ai mai scris. Poate nu le pasa? Poate vor hartia si atat?
acu, intr-o tara in care bercea mondial e etalonu, ce mai vrem....
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
da, practic, sofia a recuperat din ianuarie un intreg semestru 1 in care s-a dus la scoala si nu vedea la tabla. Eu am fost plecata si noi toti ca familie am neglijat-o la greu. In sensul ca nu i-am acordat atentia si educatia speciale conform aceea ce poate, plus faza cu ochisorii.
In conditiile astea, eu sunt f mandra de ea :) mai are de lucrat la factorul emotional si la un pic de tupeu:)
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
sorana spune:
Da, Sabina asta ii lipseste si fiica-mii - un pic de tupeu. Si o micsorare a emotiilor.
Sunt foarte incantata de ea ca in sfarsit a reusit sa treaca peste emotii si sa fie atenta la subiecte. Si intr-adevar cine vrea 100 p ca toata lumea (lumea aia pe care o subinteleg din ce au zis fetele, lumea lui Bercea
) - mai bine 98,5 (cu tot cu semnul ei de exclamare si scrisul urat
) .
Lory - din pacate in etapa competitionala intra doar primele ... parca 3 note? Sau doar primii "x" copii? Adica ma gandesc ca intra acei 100p aiurea si unul cu 99,5 de ex. din cauza lor ...
La noi din scoala s-a luat un singur 100p (nu de la clasa noastra).
Au fost note mari, firesc, pentru ca au fost subiectele usoare, dar 100 p mai greu de obtinut.
sorana spune:
Daca ma mai plang vreodata ca fi-mea e neatenta si nu verifica lafinal va rog sa-mi amintiti cu cine seamana - deci va povestesc cum am intrat eu la facultate a 5-a pe 400 de locuri
- La fizica am copiat gresit de pe foaia cu subiecte o cifra - din fericire am busit doar un subpunct de problema din 9 subiecte - 9,87
- la mate am gresit o ecuatie de gradul II care era conditia unui logaritm deci am busit complet un subiect din 4 - am luat 8 si ceva
- la chimie am realizat fix cand am iesit din sala ca la un subiect de sinteza am scris doar jumatate, uitand complet de cealalta jumatate - am luat (cred) 7,95.
Nota bene: Aveam 18 ani si cel mai mult am stat in sala 1 ora (ca nu aveam rabdare nici macar 2 ore, d-apoi 3)
Sabina spune:
![]()
ce tare:))
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
loryi1974 spune:
Monica e un copil bun care a obtinut acest rezultat prin munca ei,trebuie sa fii mandra de ea.Sunt adulti care nu habar n-au sa puna semnele de punctuatie
Uite,etalonul Bercea nu stie sa citeasca
Cu totii gresim,e firesc ,important sa nu ne fardeze cineva greselile.
Pe dascalii din jurul unor copii de 8-9 ani care triseaza sa zicem ca ii inteleg,au un scop
,dar parintii ce obiectiv au?Ei ar trebui sa stie pe unde se situeaza copiii,eu spre exemplu stiu la ce sa ma astept si de la fiica-mea si de la colegii ei,daca vad 25 de 100 p nu e normal,inseamna ca nu s-a jucat corect.Dar ,din fericire,la noi la scoala nu este cazul.