Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 7
camy81 spune:
NEATA 
MARIUK-multumim de cafeluta ie ft buna

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI LE SPUN SI EU

EVELINE-bine ai revenit la povesti 

la DARIAN
ADELINA-si mie mi se pare ok cum a fost imbracat Darius ieri afara
,asa cum spun fetele lasa gurile rele sa vorbeasca,intotdeauna sunt unele care se cred asa de destepte ca ele stiu tot

VANYY-casa de piatra si fericire multa

Offf mai fetelor eu asa m-am saturat de intrebarea:Ce sa mai gatesc azi? IMI MAI DATI VOI CEVA IDEI?
CAMI mami de
ALEXIA 27.01.2006 si
CARINA 10.10.2010
eveline spune:
Am pus niste poze mai noi cu Darian in album...acum ma duc sa vad cat ati mai crescut si voi.
mamica de
Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
donna79 spune:
CAMY, pe mine tocmai m-a strans mama cu usa sa-i spun ce sa gateasca![]()
Am hotarat ciorbita de porc, cu carne cat mai slaba si la felul doi, pui cu sos de rosii si alaturi un piure sau orez (aici ne mai gandim).
Vezi ca e un subiect pe la "discutii generale" intitulat "ce gatim astazi", poate te inspira 
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Mari-Mariuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy81 NEATA ![]() MARIUK-multumim de cafeluta ie ft buna ![]() ![]() LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI LE SPUN SI EU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EVELINE-bine ai revenit la povesti ![]() ![]() la DARIANADELINA-si mie mi se pare ok cum a fost imbracat Darius ieri afara ![]() ![]() VANYY-casa de piatra si fericire multa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offf mai fetelor eu asa m-am saturat de intrebarea:Ce sa mai gatesc azi? IMI MAI DATI VOI CEVA IDEI? ![]() CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010 |
Eu fac ciorba de perisoare si tocanita de cartofi. zilele trecute am avut sarmale, zacusca proaspat facuta, piure cu carnaciori, spaghetti cu sos...as face o si varza cu ceva afumatura, dar mi-e lene sa ies la piata...
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
Kamy13 spune:
Buna dimineata,
LA MULTI ANI bebelusilor sarbatoriti astazi Tudor, Sebastian si Jamie!
Ma dus sa citesc din urma...
EMANUEL 4-5 luni
Video EMANUEL
Denis 21.06.1995 si Emanuel Nicolas 05.09.2010
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pop_adelina officehabar nu am de animatori! presupun ca pt ziua Iuliei care se apropie,nu? iti urez spor la pregatiri de petrecere! mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010) |
Da, Adelina! multumesc frumos. incepem pregatirile pentru aniversare (sunt 25 de copii). am cautat pe internet animatori dar nu am luat inca o decizie. speram sa gasesc unii cu "recomandari".
Meme de
Mihai Alexandru 25.08.2010
Iulia Maria 24.02.2008
vanyy2009 spune:
buna dimineata si de la noi
Multumim pt urari fetelor

noi de abia am facut ochi asa ca ma bag sa pap si eu ceva si sa ma apuc de curatenie
Vanesa,
mamica fericita de
Dimitris 28.09.2010 
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
mari78 spune:
Office ai PM.
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
vanyy2009 spune:
refeeritor la carucior nici baiatul meu nu mai sta intins , si eu trebuie sa ii ridic treapta la carut.,trebuie sa vada si sa stie tot![]()
Vanesa,
mamica fericita de
Dimitris 28.09.2010 
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
adelena spune:
Neata pe la pranz si de la noi!
LA multi ani sarbataoritilor de astazi!

Noi raportam aceleasi nopti de fataiala si maraiala incepand cu ora 3
. Pe deasupra a mai venit si "omu rosu" si sunt vaaaaaaaarza. Nici nu pot iesi din casa pt ca imi e f rau 

.
Adelina, tare m-am mai distrat cand am citit postarea ta cu comentariile doamnei. Eu zic sa incepi sa te obisnuiesti cu astfel de doamne binevoitoare...eu nu ies o data din casa sa nu intalnesc vreo sfatuitoare din asta...ieri, de ex, o tanti pe care nici macar n-o cunosteam m-a rugat insistent sa nu mai plimb copilul pe la umbra ca se va imbolnavi ![]()
Fug ca a incepuuuuuut!

Darius-Gabriel (27.10.2010)