Bun venit pe lume, bebe Andrei!Mai-Iunie 2009(102)
Raspunsuri - Pagina 9
cosminica spune:
bebe beca sa stai linistita in pat, sa te gandesti numai la partea buna a lucrurilor si-o sa vezi ca totul va fi bine.
mami de
ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
Flobaby spune:
Hello, hello!
Doarme matza putin si profit si eu sa ma forumizez.
Ioana, mai e putin si................iti tii bebelul in brate
. rabdare si curaj, totul va fi bine!
Laura, nasol ca s-a terminat cu boiereala. Te descurci tu cumva
.
Carmina, pupam buba sa treaca. Sper sa nu ramana semn...
Coraly, la fel dorm si eu
. Maria e la fel de iepuroaica
.
Oana_mvt
Alynta, pupam si pe Matei sa-i treaca rpd puroiul din gat.
Carla, bine ca ai spus sa ma uit acum pe miorlau.
Sa va zic ce am facut eu azi: m-am apucat sa scutur cuvertura dupa pat pe geam dar surpriza - n-am aruncat doar scame si praf ci si.........telecomanda de la tv. Si nu stam decat la etajul 7......... Ne-am imbracat rpd si am fost s-o luam. Nu-i sarise decat capacul de la baterii dar merge din 2 in 3. Acum tb sa caut pe cineva s-o repare sau sa-mi iau alta
. Ce inseamna oboseala si nervii..Am asa o stare proasta!!!!!!!!!!!!!!1
Se trezeste!!
A dormit de s-a spart- 20 min.
Fug s-o culc la loc.
Pupici!!!!!!!!!!!!!!!!
Florentina
zurlie si
de
Maria Ioana ( Campioana
)17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei
Binladenu'
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1812973140
http://lb1f.lilypie.com/SDdqp3.png
clodyac spune:
ioana o sa fie bine dumnezeu o sa faca in asa fel incat va fi totul perfect
feteleeeeee cred ca sunt blestemata 
sa va spun ce am patit azi crred ca o sa o iau pe aratura
m-am pus sa fac suc de morcovi si mere si a venit razvan sa cerseasca ca de obicei daca nu ii dau se lasa cu tot tacamul
si -i-am dat bucatele fine de morcov foarte mici mai mici ca unghia mica si a mancat vreo 2-3 bucatele iar la urmatoare am vazut ca s-a inecat doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
m-am pus si l-am intors invers ca asa am vazut intr-un reportaj am incercat sa ii dau apa dar nu a vrut si am ajuns la urgente ca ii curgea saliva siroi ceea ce insemna ca nu putea inghiti doamneeee cat am plans nu mai am lacrimi ajunsa acolo la inceput nu vroiau sa ma bage in seama dar cu chiu cu vai m-au dus la orl unde au vazut morcovul ramas in esofag fetelor cred ca am imbatranit cu o suta de ani cata grija am tot de belele dam
i-au facut un no-spa si mi-au spus sa astept cateva ore dar mi-au dat si trimitere la bucuresti am ajuns acasa din om neom si am incercat sa ii dau apa el nu vroia dar i-am dat fortat un pic cu seringa si a tusit si cred ca atunci i-a alunecat si dupa a papat un biberon cu lapte si offff e bine nu trebuie sa mai mergem la bucuresti offffff fetelor a mai mancat pana acum de multe ori azi nu stiu ce s-a intamplat dar am plans de nu mai am lacrimi

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
SoriLea spune:
Ioana ma bucur sa aud ca sunteti bn si acum repaus ca pana miercuri nu mai e mult 
Clody offf Doamne, cum trag toate belelele la voi
, bn ca s-a rezolvat pana la urma cu bn. Nu-i mai da zarzavaturi si fructe crude tari, chiar si in bucatele ff mici, mai bn ii dai ceva fasiute subtiri sau razuit (zic si eu - al meu nu mananca de nici un fel, nici legume nici fructe crude
)
tiz-ul sa fie bn de acum incolo.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Flobaby spune:
Am revenit.
Of, Clody, ce patiti si voi! Nu mai plange acum ca a trecut. Exista o tehnica de "resuscitare" in cazuri din astea dar nu stiu cum sa ti-o explic. La noi a functionat de fiecare data. Il pui cu burtica pe piciorul tau ( genunchiul tau ridicat), cu capul in jos dar nu vertical ci oblic si il bati un pic pe spate. Cred ca e metoda heimlich pentru copii. Parca dici a pus pe mail-ul comun ceva despre manevre de resuscitare. Nu cred ca e vorba de blesteme ci de negativismul tau sau pur si simplu ghinion. Incearca sa fii tu mai optimista, sa nu te mai gandesti la ce-i mai rau, sa nu-ti mai faci atatea griji.
Sa va zic ce a facut barbatul meu scump aseara : s-a bagat in pat sa se uite la tv ( oboseala mare domne') si eu am profitat putin sa ma duc sa spal vasele asa ca am lasat-o pe maria cu el in camera. Dintr-o data era prea liniste. Ma duc repede sa vad de ce ( inseamna ca maria face ceva ce n-are voie....) si cand ajung o vad pe fii-mea in picioare in pat, pe margine, umbla in dulapiorul de la biblioteca ( undeva sus) sa ia termometrul de acolo. Un pas dc facea cadea din pat fix pe parchet. Si tac-su nici macar n-a observat desi era langa el
. Cica sa am incredere sa las copilul cu el....( asta nu inseamna ca petrece ceva timp cu fata.........)
Acum Maria are si preferinte la tzitzi, dc ii dau una zice " nu, p'aia ", adica pe cealalta. Aseara, la a n-spe mia trezire, ii dau sa suga din stanga pana adoarme. In sfarsit, se intoarce catre tac-su si eu dau sa ma asez mai bine sa mai dorm un pic. Dupa ce m-am asezat calumea, se intoarce fii-mea, zice "p'aia" si trage de dreapta
. Mai dormi mami dc mai poti... Am niste nopti sexy................
Mama, ce limbarnita am
...
Pupici!
Florentina
zurlie si
de
Maria Ioana ( Campioana
)17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei
Binladenu'
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1812973140
http://lb1f.lilypie.com/SDdqp3.png
strunfita spune:
Doamne, Clody, prin cate mai treceti si voi
Piciorusul cum e? Ma mira medicii din Galati, ei nu aveau cum sa scoata bucata aia de morcov de te-au trimis la Bucuresti?
Am pus in final pozele de la ziua lui Bogdan, aici:
http://family.webshots.com/album/579753665ADqpuf
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clodyac ajunsa acolo la inceput nu vroiau sa ma bage in seama dar cu chiu cu vai m-au dus la orl unde au vazut morcovul ramas in esofag fetelor |
cum adica nu vroiau sa te bage in seama??
si au lasat bucatica de morcov pur si simplu acolo? nu au incercat sa o scoata etc? vroiau sa il lase asa pina ajungi tu la bucuresti? eu habar nu am cit timp iti ia din galati pina in bucuresti dar totusi mai..e vorba de un copil aici
moau apucat niste draci de numa!! dr astia isi bat joc sau mi se pare mie? io nu stiu..
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.pngSebastian
clodyac spune:
da fetelor mia-u spus ca daca copilul nu inghite pana maine dimineata sa ma urc in tren (face 4 ore aprox) si sa ma duc acolo ca ei nu au ce face
acum s-a trezit este bine cu piciorul e bine de ieri nu mai schiopateaza 

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
oana_MVT spune:
Ioana eram gata gata sa scot agitatele. Le mai las pana miercuri. Stai cumintica si nu te mai gandi la durere. Exista Percoset in Romania? Asta e minune, eu luam 1 la 6 ore (desi mi se spusese ca pot sa il iau si la 4) si nu am simtit nici o durere. Partea nasoala e ca te cam ameteste si iti da o stare de somnolenta dar nu simti nici o durere garantat.
Ioana nici eu nu am nascut cu doctorul meu ca nici aici nu se practica. Daca nu e cezariana programata nasti cu cine e de garda. Colega mea a avut un travaliu de 24 de ore care a culminat cu o cezariana, au asistat-o 3 doctori si a operat-o al patrulea.
Clody, nu e blestem, e doar ghinion, se putea intampla oricui. Trebuie sa iti scoti din cap ca esti blestemata si ca toate vin numai la tine. Trebuie sa fii mai optimista. Fa ceva pentru tine, de ex: o baie in cada (cand doarme Razvan), o manichiura, o pedichiura, ceva la par….. Inca ceva, propune-ti de dimineata sa nu te enervezi si sa nu te stresezi si sa vezi ca asa va fi. La mine functioneaza. Iar daca crezi ca te va ajuta mergi la biserica si plateste o slujba sau vorbeste cu un preot. Ma bucur ca nu mai schiopateaza.
Alynta sper sa fie bun atibioticul de data asta si sa se vindece gatutul lui Matei.
Alice m-ai facut sa rad cu leganatul pe picioare. L-am pus si eu pe Eduard o data si mi-a zis “nu pace asa”.![]()
Strumfita, Eduard are o dunga albastruie in partea dreapta a fruntii.
Alerga uitandu-se in spate si a dat cu capul de tomberon.
Coraly de cate ori m-am trezit intepenita numai eu stiu. De multe ori sunt cu jumate de corp suspendat ca dorm pe 10 cm de pat.
Flo, Maria si Eduard parca-s frati. Eduard imi spune “alta tzatza” cand se satura de una. Iar sotul meu se poate lua de mana cu sotul tau. Lui nu I se aprind beculetele daca e liniste in casa.
Multumim pentru gandurile bune. Azinoapte a respirat mai bine dar tot a facut febra.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
oana_MVT spune:
P l a c I n t a
• 1 pachet foi de placinta
• 1 litru de iaurt (smantana)
• 6 oua mari
• 6 linguri de zahar pentru galbenus
• 6 linguri de zahar pentru albus
• 4-5 linguri de gris
• stafide (cam 250 g.)
• vanilie + mirodenii (dupa gust)
Intr-un vas se freaca galbenusurile cu zaharul, grisul, mirodeniile si iaurtul.
Separat se freaca albusul cu 6 linguri de zahar si se rastoarna peste restul ingredientelor.
Foile de placinta trebuie sa fie cam 15 bucati in pachet. Se unge tava de aragaz cu ulei si apoi sa aseaza primele 5 foi – una peste alta (stropite fiecare cu putin ulei), apoi se rastoarna jumatate din umplutura, se pun urmatoarele 5 foi unse cu ulei, iar umplutura si deasupra urmatoarele 5 foi unse cu ulei.
Se da la cuptor pentru 1 ora, la sfarsit se unge cu ou, se scoate tava cand este rumenita placinta si se aseaza deasupra ei un prosop ud. Dupa ce s-au inmuiat foile de deasupra se ia prosopul si se pudreza.
Pofta buna !
Am facut reteta asta aseara si a iesit excelenta.
V-o recomand.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)