Bun venit pe lume, bebe Andrei!Mai-Iunie 2009(102)
Raspunsuri - Pagina 8
alic spune:
1.in afara de cartofi, ce anume poti sa mai gatesti in actyfri?
2. e cineva care da la copil osteocare?
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
---------------------------------------------------
rochite pentru printese

alynta27 spune:
Salutare!
Matei are puroi in gat. L-a trecut pe Klacid. A fost o noapte linistita. Dimineata l-a dus sotul la recoltat sange. Doar la nastere i s-au facut analizele. Acum a facut ochi. Revin!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Beca un pic mai este! Mult a fost,dar te apropii de finish!
Strunfita cred ca te-a speriat "dunga"! Draga de ea!
Betty simpatica cea mica!
Carla ce fetita isteata ai!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
SoriLea spune:
Ioana nu ne dai nici o veste? Stiam ca ai programare la 9, oare trebuie sa scoatem 
. Sunt numai cu gandul la tn, am niste emotii de parca as naste eu
. DD sa fie alaturi de voi 
Alynta si Razvan a facut puroi in gat atunci cand i-a dat AMOXICILNA si mi-a facut febra 40.1 rectal si eram in germania la sora-mea. Imi dau seama prin ce treci, ca nici noua nu ne-a fost usor. Doar ca la noi a debutat ff rpd si la fel de rpd a trecut total 3 zile si i-am dat 7 zile antibiotic)
sa treaca rpd si sa fie bn. tie putere sa rezisti
Ana parca ziceai ca intri sa ne inciti la o discutie despre gradi si te-ai dat la fund 
Noi n-am scapat de pampers, nici nu avem cum la cata apa bea si nici nu spune cand face. Acum o luna inh urma spunea cand facea kk, isi punea mana la fundulet si spunea "KK" si fugea rpd la wc si facea. Acum nu mai spune nici dupa ace a facut si nu stiu dc. daca il intreb dc nu mi-a spus ca a facut kk, imi spune PIPI ![]()
A inceput sa mai manance cate ceva, dar tot in lapte o luptam, s-au mai rarit reprizele cu apa, atat ziua cat si noaptea, dar mai avem de lucrat.
Sanatate multa tuturor 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
strunfita spune:
Ioana, hai, da un semn, ca-i aproape 2. Dau reload la pagina asta din 5 in 5 minute 
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
ana_micu83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strunfita Ioana, hai, da un semn, ca-i aproape 2. Dau reload la pagina asta din 5 in 5 minute ![]() Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)Poze ***Poze *** Poze "Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi |
si eu la felllllllllllll
Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI
Bebe Beca spune:
Pup fetele, am ajuns acasa. Cicatricea este foarte subtire, m-au pus sa stau in pat si miercuri, la 38 de saptamani fix, la ora 14.30 intram in sala. Medicul meu nu o sa fie
, voi naste cu back-up-ul dumnealui, un medic ce mi-a fost recomandat ca fiind excelent... Si noua ne place, insa nu este medicul meu.. cum sa zic.
bebe este bine, nu vor sa-l scoata inainte de 38, ca sa mai creasca putin. Cred ca nu l-am vazut niciodata atat de serios pe medic. Am plans o tura, acum suntem bine, am discutat cu neonatologul si cu anestezistul, etc. Deci mai sunt 5 zile...

pentru fiecare dintre voi!
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
36+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
strunfita spune:
Of, imi pare tare rau ca nu vei naste cu medicul tau, dar daca ti-a placut noul medic, e de bine
Stai cat mai linistita, nu mai e mult pana miercuri. Cum faci cu fetele, nu vine mama ta nici macar zilele astea?
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
LauraOana spune:
ioana eu zic sa nu iti faci griji..romania cred ca este una din putinele tari in care se naste cu propriul medic..in rest cam peste tot se naste cu medicul de garda..in austria daca esti programata la cezariana nici macar nu sti cine te taie..tu macar sti sub mana cui te pui si daca iti si place de el si mai bine
pina miercuri stai cuminte in pat 
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
otiliap spune:
beca, special pt tine am intrat acum pe forum. ai adus vesti bune, asa ca stai linistita in pat pana miercuri. si nu te mai gandi la durere, la frica. eu sunt o persoana care nu suporta deloc durerea, asa ca iti spun din proprie experienta. la arina habar nu am avut cum va fi, asa ca m-am dus ff linistita in sala de operatie, m-am urcat singura pe masa, ma uitam la dr cum se foiau pe acolo, cum imi puneau perfuzii (cred ca si sonda urinara tot pe masa de operatie mi-au pus-o, sub anestezie, caci eu abia dupa ce m-am trezit am obs ca o aveam). am nascut seara, la 19,30 si m-am dat jos din pat a doua zi pe la amiaza, cand a venit sotul la mine (i-am spus doctorului ca nu ma dau jos pana nu vine sotul
, ca ma tem). si nu am avut nicio durere, nici de calmante nu am avut nevoie.
la matei, deja stiam ce ma asteapta, si-mi tot venea sa plang in masina, dimineata, in drum spre spital. ma gandeam cu groaza cum voi suporta durerea, imi era frica de anestezia in coloana (la arina am avut anestezie totala fara nicio intepatura), imi era frica de durerea de dupa, imi era teama ca nu ma voi descurca cu bebe mic, si tot asa, fel de fel de ganduri. insa, cu mana pe inima iti spun ca intepatura in coloana nu durut deloc (a fost ca o injectie in muschi), cateter in coloana nu am avut, sonda mi-a fost pusa inainte de operatie de dr care m-a operat si in afara de o senzatie de usturime slaba nu am simtit nimic altceva. dupa operatie am stat treaza toata ziua si am vorbit si am ras cu femeile care erau in salon, fara sa ma doara nimic. nu imi venea sa cred ca nu ma doare nimic. apoi mi-a explicat o asistenta ca in perfuzie imi puneau si nu stiu ce calmant care isi facea efectul in cateva secunde. si uite asa mi-am facut ganduri degeaba. totul a fost bine pana la urma.
ti-am povestit toate astea ca sa vezi ca toate trecem prin aceeasi teama, dar nu e chiar asa. poti ruga si tu dr sau asistentele de acolo sa-ti puna calmante in perfuzie si nu vei simti durere deloc.
eu nu te cunosc personal, dar din poze mi-am dat seama ca esti o femeie puternica, o mama deosebita si ca o durere mica nu te ingenuncheaza tocmai pe tine.
noi suntem alaturi de tine, asteptam (mai ceva ca tine
) marele moment si asteptam sa ne povestesti cum a fost.