Bun venit pe lume, bebe Andrei!Mai-Iunie 2009(102)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

pup fetele. Stiti vorba aceea, curaj gaina ca t tai??? Hihi, io-s gaina

Il astept pe andrei sa vina cu mama si plecam.

Sara sta pe olita, o las fara scutec in timpul zilei, se intampla sa faca la olita sau sa scape pe ea. Dar sta si cate jumatate de ora si ma pune si pe mine sa stau langa ea

Ieri am luat-o acasa, ce bine este sa o vad si sa o miros... doamne doamne.

Aa, si tot ieri am cumparat actifry. Cadou de ziua mea, anticipat

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 36+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

neataaaaaaaaaaaa

HAI IOANA! HAI IOANA! HAI IOANA!

CURAJ!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Beca, multi pupici si de la noi! curaj, ca va fi bine! culmea e ca nu pari deloc o persona fricoasa...
lasa emotiile pentru noi...le simti, nu? si tu fii pregatita pentru asa cum trebuie! te mai asteptam cu vesti!

fetelor, si Natalia e nedezlipita de san, noaptea suge in medie de vreo 2 ori, azi-noapte a supt zdravan si mult din ambii sani eu chiar nu stiu cand si cum am s-o intarc, mai ales ca e aceiasi problema ca si la voi, nu adoarme decat la san nici nu stie ce-i ala leganat pe picioare...daca-o pun, crede ca ne jucam
asadar..suntem surori de "suferinta"

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
rochite pentru printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Ioana, tin pumnii

Andata, reintorc pupicul

Alynta, Oana, sanatate multa copiilor!

V-am zis cum a reusit fiica-mea sa-si faca o dunga in frunte? Si-a dat marti cu capul in gard la gradinita la Bogdan, un gard din acelea cu bare. S-a umflat instantaneu cam 1 cm in relief, m-am speriat maxim. Am mers la farmacie, am luat arnica si arnigel, a doua zi dimineata umflatura nu mai era, sper sa nu-i ramana semn ca acu' are o dunga destul de lunga, verticala pe mijlocul fruntii.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Ioana, multa putere si curaj! O sa treaca si asta. Mai bine nu te gandi inainte, ca nu are sens. La fel te va durea si daca te gandesti inainte si daca nu. Incearca sa te gandesti la altceva cand iti vine in minte problema asta. Eu asa faceam inainte de nastere. Ce este actifry?

Si al meu suge noaptea din greu. Ziua inainte de somn, si seara inainte de culcare, dar mie mi se pare ca ii vine foarte putin, dintr-un san aproape nimic, ca l-am neglijat. In ultima vreme ma odihnesc foarte rau, ca il iau langa mine in pat si nu mai pot sa ma misc, raman intepenita in cine stie ce pozitii pana dimineata. Mi-e frica sa-l ating ca are un somn iepuresc, se scoala foarte usor.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

neata fetele!

beca, capul sus, va fi bine, iar tu trebuie sa fii curajoasa!! nu mai mult si va trece fff repede. peste o luna - 2 vei rade de frica ta de acum.
te asteptam cu vesti cat mai bune de la dr. si poate o poza cu micutul din burtica...

sper sa intru mai pe la amiaza, sa mai stam de vorba.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=KP3Ekqi9vrY" target="_blank">tefal actifry

Nu m-a lasat sa postez mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimi

ioana iti tinem pumnii curaj

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

neata fetele

astazi e ultima zi de relaxare de maine pleaca soacra acasa si de luni sunt din nou casnica...ce fain era sa vin de la munca si sa gasesc casa curata, mincarea pe masa si pe sebastian bine dispus..v-am zis ca nici nu mia dus doru saptamina asta? intru in casa si nici nu ma baga in seama cind plec la 07:30 imi spune "paaaa" si cind ma intorc abia vine la mine sa il pup pai na...bunica ii canta in struna toata ziulica..si cind ma gandesc ca atunci cind am informat-o ca va fi bunica mia raspuns :" no comment"..si acum e topita dupa el..

luni am programare la gradinita..:) deci cel tirziu in septembrie incepe gradinita si am mari sperante ca nu va face probleme..nu-i va fi dor de mine

ioana eu scot niste agitate :)

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput