Aspirante optimiste >(636)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

katy..eu de-abia sunt z9...mai am de asteptat luna trecuta am avut-o prin z14..tu esti mai rapida la ouat..

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

bob_pixel...ne cam luam de manuta...suntem in aproximativ aceeasi perioada de ovulatie...la sfarsitul lunii...culegem si roadele..

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!!!!! COSMI......si sa dea D-zeu sa primesti in dar un mic cat de curand...

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

kitty cand mai aud si ca s-a intamplat, ca din fereala...

am sa ma feresc si eu poate se prinde asa ca de stat cu picioare pe pereti m-am saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Kitty, abia astept sa culegem de martisor, miam miam.

Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !

Mergi la inceput

draguta..din greseala s-a nascut cel de-al treilea copil al nasilor mei......deci ce sa mai zic...
bob_pixel...nu mai sper la nimic...dezamagirea e mai mare...dar totusi sper la tine ca vii sa ne dai cel mai frumos martisor...liniutele!!!!!

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

draguta nu ne-ai spus ..au venit uratii?si daca da...mai faci stimulare?

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

fetele si eu mi-am pus sperante de martisor..ar trebui sa ma testez pe 11 martie...

http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png

Mergi la inceput

corina...sa te auda d-zeu

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetele

mai deci obs ca daca nu intru pe aici mai pleaca cineva la odisee. mai fetelor sa inteleg ca trb sa intru mai rar? glumeam

RaluCris FELICITARII sa de-a Dumnezeu sa fii sanatoasa si sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos tun

am revenit si eu pe meleagurile romanesti, foarte putin impresionata de
Budapesta(ma rog e a treia oara cand merg, doar ca de data asta am stat mai mult) nu se compara nici un pic cu viena,praga. recunosc ca e mai frumos decat in buc,ca sunt mult mai organizati da cam atat. a fost un pic dezamagitor da in schimb a fost bine ca ne-am odihnit.
abia astept sa imi vina si mie uratii ca sa ne punem iar pe treaba serios. la sf lui feb ma duc cu al meu dr la endocrinolog sa imi regleze prolactina(care e sub limita normala) si sa imi de-a si el tratament sa imi regleze menstra. si dupa lucram,lucram si asteptam ca pana la vara sa avem un samburel in burtica. Doamne ajuta sper ca in urm vacanta sa mergem 3

Va pe toate fara exceptie

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu

Mergi la inceput