Aspirante optimiste >(636)
Raspunsuri - Pagina 2
PaulaFrida spune:
walkiria sunt Z 11,am avut dureri la ovare incepand cu Z 5,
pana acum asa arata graficul,sper sa nu se deregleze sa nu mai inteleg nimic din el
Tin pumnii sa fie bebe la tine
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lucianamoga spune:
Walkiria Doamne ajuta sa fie bebe!
Paula si la tine la fel
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
walkiria spune:
Paula stiu cand ziceai ca te dor ovarele, poate atunci cresteau foliculii...ovulatie in Z11suuuuper.Te poti abtine sa stai cumintica cu asa o ovulatie?
Va multumesc de incurajari, sincer parca mi-e si frica sa mai sper...
Sarah nu fac inca test pt ca sunt satula sa tot vad numai o liniuta, ma baga cu totul in butoi. Asa ca daca nu imi vine menstra,am hotarat sa fac test vineri cand as fi Z19 DPO. Mie mi s-a mai intamplat sa am faza luteala de 18 zile (asta daca am calculat eu bine).
Oricum daca va uitati la grafic nu sunt 100% sigura ca sunt Z16 DPO, posibil sa fiu 17 sau chiar 18 ca am ratat TB in zilele cu mucus.
Asteptam...rabdare, rabdare, rabdare....pt bebita fac orice.
Sunt cu un picior in butoi cu unul afara ca dureri ca inainte de CM am .
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
PaulaFrida spune:
walkiria nu avem ce sa facem,sotiorul bolnav,cu febra,durere de cap de 2 zile si acum doarme,abia mananca,eu cu tuse,daca ma apuca si pe mine febra,apoi ce fac
asteptam luna viitoare,daca a fost acum,o sa fie si atunci
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
draguta spune:
buna fetele
multumim de cafeluta
Paula, deja e o performanta , tratamentul functioneaza foarte bine dupa cum spui, ai si glera specifica?
multa sanatate sotului, poate maine, poimaine ii va fi putin mai bine si cine stie, poate nu se produce ovulatia chiar azi
walkiria iti doresc sa nu-ti mai vina pentru 9 luni si sa numai ai nevoie de facut atatea analize
didi
fetelor ieri am fost in butoi rau de tot, va spuneam de acea fata
care a ramas gravidutza, am vorbit cu sora ei,credeam ca-mi spune si mie mai multe despre doctora care a ajutat-o, ce tratament i-a prescris dar nu mi-a dat niciun detaliu dar simteam ca stie tot, deja are apropape 4 luni, ma vazusem cu ea (gravidutza0 de multe ori in acest timp, nu mi-a spus nimic desi inainte era foarte apropiata de mine, in fine, eu as fi procedat altfel
PaulaFrida spune:
draguta si azi am observat putin,dar ieri si alaltaieri am vazut din plin
Dr.Seuss
Trying To Conceive
SimonaS81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta buna fetele multumim de cafeluta Paula, deja e o performanta , tratamentul functioneaza foarte bine dupa cum spui, ai si glera specifica? multa sanatate sotului, poate maine, poimaine ii va fi putin mai bine si cine stie, poate nu se produce ovulatia chiar azi walkiria iti doresc sa nu-ti mai vina pentru 9 luni si sa numai ai nevoie de facut atatea analize didi fetelor ieri am fost in butoi rau de tot, va spuneam de acea fata care a ramas gravidutza, am vorbit cu sora ei,credeam ca-mi spune si mie mai multe despre doctora care a ajutat-o, ce tratament i-a prescris dar nu mi-a dat niciun detaliu dar simteam ca stie tot, deja are apropape 4 luni, ma vazusem cu ea (gravidutza0 de multe ori in acest timp, nu mi-a spus nimic desi inainte era foarte apropiata de mine, in fine, eu as fi procedat altfel |
Scumpa de tine....sa nu fii suparata pe acea persoana.Sunt destul de multe persoane care nu spun ca sunt insarcinate decat tarziu....poate din pesimism, poate de frica ca nu cumva sa se intample ceva cu bebe, poate din superstitie, poate astepta sa treaca perioada critica si apoi sa iti dea vestea cea mare.Eu zic sa nu te mai stresezi din cauza ei.Eu daca as fi in locul tau as vorbi clar cu ea si sa o intreb ce a facut pt a avea bebe si daca nu vrea sa spuna clar nu mai este prietena mea (daca o persoana ca asta se poate numi prietena).Am intalnit destul de multe fete care nu spun ca sunt insarcinate desi in traditia populara e bine sa spui la cat mai multa lume ca altfel se spune ca bebe va fi mut...oricum sunt doar superstitii.Nu mai fii trista
draguta spune:
Simona, nu sunt suparata pe ea ,chiar m-am bucurat din tot sufletul, dar nu intelegeam ce are in ultima perioada, am sintit ca ma evita desi pana atunci era trup si suflet, si-a atins scopul acum numai avea nevoie
, asta e viata , astia sunt oamenii
walkiria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta buna fetele multumim de cafeluta Paula, deja e o performanta , tratamentul functioneaza foarte bine dupa cum spui, ai si glera specifica? multa sanatate sotului, poate maine, poimaine ii va fi putin mai bine si cine stie, poate nu se produce ovulatia chiar azi walkiria iti doresc sa nu-ti mai vina pentru 9 luni si sa numai ai nevoie de facut atatea analize didi fetelor ieri am fost in butoi rau de tot, va spuneam de acea fata care a ramas gravidutza, am vorbit cu sora ei,credeam ca-mi spune si mie mai multe despre doctora care a ajutat-o, ce tratament i-a prescris dar nu mi-a dat niciun detaliu dar simteam ca stie tot, deja are apropape 4 luni, ma vazusem cu ea (gravidutza0 de multe ori in acest timp, nu mi-a spus nimic desi inainte era foarte apropiata de mine, in fine, eu as fi procedat altfel |
Draguta sa nu mai fi supi.
Eu cand simt ca ma dezamagesc cei din jurul meu, ma gnadesc ca nu toti suntem la fel si poate avem asteptari prea mari de la ei.
Nu toata lumea procedeaza sau reactioneaza asa cum tu ai face-o.
Eu zic sa nu te supi pe ea, poate de atata bucurie nici nu isi da seama ca tu te lupti cu aceleasi probleme cu care si ea s-a luptat atata vreme.
Nici eu nu as proceda ca ea, din contra am zis ca daca voi reusi sa raman insarcinata voi da absolut toate detaliile de care am fost constienta.
Haide nu fi supi...uite un buchet de floricele pt tine
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic