Aspirante optimiste >(636)
Raspunsuri - Pagina 14
ancadragoman spune:
Noul job care este deja fostul,a trebuit sa stau cu Maria 2 zile acasa ca afost cu febra si gata 
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Noul job care este deja fostul,a trebuit sa stau cu Maria 2 zile acasa ca afost cu febra si gata ![]() anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
ce nemernici
pozulici

www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatosASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
PaulaFrida spune:
Salut fetele
Mi-am revenit putin,am facut si eu febra cu tot tacamul
RaluCris imi pare tare rau,suntem alaturi de tine

Merg sa ma bag in pat
O sa revin cand o sa ma simt mai bine

tuturor
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Mihaelafalt spune:
Bun venit noilor aspirante si va doresc sa stati cat mai putin pe aici.
Ralucris imi pare foarte rau pt ce s-a intamplat dar sa speram ca o sa fie bine si o sa ramai repede de acum si sa o si poti duce la bun sfarsit.Incearca sa afli cauza pierderii ca sa stii de ce sa te pazesti in viitor.
Mihaelafalt spune:
Paula iti doresc multa sanatate si lasa ca o sa vina luna viitoare si o sa prestezi atunci si o sa ramai gravi.

Mihaelafalt spune:
Daca va rog ma poate trece si pe mine cineva la lista aspirantelor si la lista pt acatist mihaela si gheorghe.
Va multumesc pt ca eu nu stiu decat sa scriu incerc sa descopar si altele dar nu prea am timp iar cand am timp imi pierd rabdarea.
kitty-27 spune:
buna fetele!!!
draguta multumesc pt urare..sa dea Domnul ca toate sa ne vedem cu 
in brate
katy o sa si concepi...o sa vezi ca in curand o sa se intample si acest lucru...
walkiria imi pare rau pt z1...si sa inteleg ca vii prin orasul meu,,adica in c de arges...nasul meu chiar e preot la noi la manastire...
ralucris imi pare rau pt ce ti s-a intamplat...nici nu vreau sa-mi imaginez cat de greu este...mai ales la noi cele care se prinde atat de greu..sa o mai si pierdem..offf...

ASPIRANTA LA BEBE
Mihaelafalt spune:
Fetelor daca am avut test de ovulatie pozitiv pe 2 februarie cand as putea sa imi fac un test de sarcina, cand s-ar putea pozitiva, nu am avut ovulatie pana acum iar ultimul ciclu a fost de 32 de zile.
Oare as putea sa aflu pana pe 14 sa-i fac un cadou sotului.
Va pup pe toate si va multumesc ca existati si ma sustineti.![]()
![]()
![]()
draguta spune:
Mihaela cu siguranta te va trece Paula in listute, mai esti la Sovata? ce tratamente faci, in ce constau ele?