De ce?
de ce nu se pot deschide si alte subiecte cu produse oferite unor copiii care au nevoie de ele? calipso a oferit aceste hainute si la celelalte subiecte si nu a fost nimeni interesat. si eu am de oferit hainute si nu e nimeni interesat de acolo.
adica nu mi se pare corect sa fie un monopol aici. ne oferim sa ajutam, fetele de acolo nu au nevoie de ele, dar poate sunt alti copii care au nevoie.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Raspunsuri
madyrizi spune:
vad ca va deranjeaza rau subiectele deschise de mine, le mutati in 3 minute pe unde apucati, numai sa nu fie unde le-am deschis eu.
am mai deschis un subiect la "sunt in panica" si a fost mutat in 5 minute, desi respecta toate regulile.
spuneti-mi ca nu vreti sa le citeasca cineva mai bine.
subiectul asta de ce nu se potrivea la umanitare? nu este o problema tehnica, este o problema de bun simt, de monopol. pe mine ma enerveaza faptul ca se considera ca numai 2-3 persoane se pot ocupa de umanitare.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
desprecopii spune:
buna,
Eu cred ca puteti folosi bazarul de la DC. Nu cred ca trebuie aglomerat forumul de umanitare cu anunturi de vanzari.cumparari.
Multumesc pentru intelegere.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
madyrizi spune:
tocmai, hainutele acestea nu sunt de vanzare. VREM SA LE DONAM. deci eu cred ca daca o persoana are de oferit ceva, la celelalte subiecte nu este nevoie de acel lucru... ar trebui macar o saptamana sa lasati anuntul. poate cineva are nevoie...
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
madyrizi spune:
plus ca acolo s-a instalat un fel de monopol. daca ai ceva de dat/ oferit trebuie musai sa scrii la "pentru copii...", daca ai ceva de pus pentru un caz trebuie sa scrii musai la "bazar...". nu inteleg de ce nu pot oferi eu ce am de oferit, GRATIS, fara sa am tangenta cu cele 2 subiecte.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
desprecopii spune:
pai, poti sa le pui la bazar si sa scrii GRATIS.
succes/
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
madyrizi spune:
frumos raspuns. nici nu ma asteptam la altceva. multumesc oricum.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
desprecopii spune:
mady, zau daca te inteleg.
Exista un topic la umanitare unde se doneaza si nu vrei sa scrii acolo pentru ca vrei sa ai topicul tau. Eu ti-am explicat ca nu vrem sa aglomeram forumul de umantare cu topicuri de dari si donari - pentru ca nu asta e scopul acelui forum. De asemeni, daca doresti sa donezi pentru un caz umanitar, poti sa adaugi mesajul tau la un subiect umanirar. Nici asa nu vrei.
Atunci ti-am spus sa pui la bazar - nici asa nu vrei. Cred ca mai multa intelegere si mai putin chef de scandal nu ar strica.
o zi buna