FIV la Sibiu (23)
Raspunsuri - Pagina 23
adriana_1978 spune:
buna fetelor sa aveti o primavara frumoasa si plina de impliniri,uratica ma bucur mult pt tine maine sa vi cu cel mai mare martisor,leo am avut dreptate tu erai,sa ai o primavara frumoasa,si tu si bebei ,sper sa vin si eu luna asta cu un test pozitiv va pup fetelor
uratica spune:
leo-uite vin si pupicii special ptr tine!sa vezi si tu cele 2 liniute cat de curand!tin pumnii!eu desi se zice ca e bine sa iti reiei activitatile zilnice am stat mai mult in patuc....si uite ca a fost bine!ai grija de voi!
fetele-va multumesc si va!sa se ia la cele care nu au, iar la fetele gravidute le doresc o sarcina usoara dusa cu bine pana la capat!
alina06st spune:
Uratica . De-acum, ultima urare pe care ai facut-o e valabila si pt tine! Trebuia sa o scii la pers 1 pl. Pt noi, fetele gravdute, sarcina fara probleme pana la capat!
in S 32+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR 8 saptamani
uratica spune:
alinuta-ai mareeeeeeee dreptate!parca nu imi vine sa cred!inca plutesc!
sarumana fetelor!
monaramona spune:
uratica draga eu am transferat 3 blsto si nu am avut sangerari si s-a prins unul..asa ca nu trebuie sa ai sangerari ca daca embrionii nu se prins , sunt absorbiti de organism , doar daca se prind si scapa atunci ai ceva sangerari..ai grja de ''voi'' si iti doresc numai bine
haideti fetelor ca se poate
MULTUMESC DOAMNE
uratica spune:
lore-nup..nu mi-a scos lichidul ptr ca mi l-a scos in ianuarie cand am facut laparo-dupa care mi-a clipsat trompele!
dar..daca la tine trebuie scos cu s
lorelei78 spune:
Merci uratica...Eu am facut laparo in iulie si a cam trecut mult timp,nu imi mai face iar pt ca dr I a zis ca nu imi ofera un mai mare beneficiu ca la punctie si ca imi scoae lichidul la punctie...
Ai grija de bebei
leonardo2007 spune:
foarte liniste pe topic. ce se intampla?
Eu luni am facut embriotransferul si sunt in perioada de ros unghii si asteptare pana la testul de sange (de azi intr-o saptamana)
Voi ce ati facut sa treaca mai usor ? ... lucrez dar tot ma gandesc la asta 80% din timp
uratica spune:
leo-ti-am zis ca asta e perioada cea mai naspa..stiu ca e greu..si ptr mine a fost..dar fa si tu un test in ziua 7 ptr cele 2 liniute!