FIV la Sibiu (23)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

buna fetelor sa aveti o primavara frumoasa si plina de impliniri,uratica ma bucur mult pt tine maine sa vi cu cel mai mare martisor,leo am avut dreptate tu erai,sa ai o primavara frumoasa,si tu si bebei ,sper sa vin si eu luna asta cu un test pozitiv va pup fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

leo-uite vin si pupicii special ptr tine!sa vezi si tu cele 2 liniute cat de curand!tin pumnii!eu desi se zice ca e bine sa iti reiei activitatile zilnice am stat mai mult in patuc....si uite ca a fost bine!ai grija de voi!
fetele-va multumesc si va!sa se ia la cele care nu au, iar la fetele gravidute le doresc o sarcina usoara dusa cu bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Uratica . De-acum, ultima urare pe care ai facut-o e valabila si pt tine! Trebuia sa o scii la pers 1 pl. Pt noi, fetele gravdute, sarcina fara probleme pana la capat!

in S 32+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

alinuta-ai mareeeeeeee dreptate!parca nu imi vine sa cred!inca plutesc!
sarumana fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

uratica draga eu am transferat 3 blsto si nu am avut sangerari si s-a prins unul..asa ca nu trebuie sa ai sangerari ca daca embrionii nu se prins , sunt absorbiti de organism , doar daca se prind si scapa atunci ai ceva sangerari..ai grja de ''voi'' si iti doresc numai bine
haideti fetelor ca se poate

MULTUMESC DOAMNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Uratica,zi-mi te rog daca ti-a scos lichidul la punctie...

Mergi la inceput

lore-nup..nu mi-a scos lichidul ptr ca mi l-a scos in ianuarie cand am facut laparo-dupa care mi-a clipsat trompele!
dar..daca la tine trebuie scos cu s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Merci uratica...Eu am facut laparo in iulie si a cam trecut mult timp,nu imi mai face iar pt ca dr I a zis ca nu imi ofera un mai mare beneficiu ca la punctie si ca imi scoae lichidul la punctie...
Ai grija de bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

foarte liniste pe topic. ce se intampla?
Eu luni am facut embriotransferul si sunt in perioada de ros unghii si asteptare pana la testul de sange (de azi intr-o saptamana)
Voi ce ati facut sa treaca mai usor ? ... lucrez dar tot ma gandesc la asta 80% din timp

Mergi la inceput

leo-ti-am zis ca asta e perioada cea mai naspa..stiu ca e greu..si ptr mine a fost..dar fa si tu un test in ziua 7 ptr cele 2 liniute!

Mergi la inceput