*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (480)
Raspunsuri - Pagina 12
alina_satena spune:
Din ce am vazut eu iti spun k sunt superbe paharele.Si eu m-am apucat de homemade de nevoie k am alergie la produsele din comert si handmade ca am vrut sa am ceva special facut de mana mea.
Spor la lucru Teodora
mihatp spune:
teodora, chiar e minunat ce faci tu acolo. ma bucur ca le "expui", ca ai gasit colaborare pentru "desfacere".
am trimis link-ul unor prietene care se ocupa cu activitati conexe (decorare sala pentru nunti), poate mai "pica" ceva colaborare.
ai mai mers cu Tudor pana la urma la medic? a mai fost cazul?
Siluan e "in grafic". merge greu cu birocratia romaneasca, nu-si primesc la timp rezultatele analizelor, dar sunt bine.
pentru ca te gandesti la el!
teodora racz spune:
Miha multumesc mult!Adevarul e ca imi place tot mai mult ce fac dar cum nu prea am timp fac cand pot....intre doua invartiri in oala;acele pahare le-am facut pt.expozitie dar pe langa am facut sticle de bautura pt.Craciun,globuri,tavi,platouri;se poate decora orice si mai ales acele produse din casa care nu-ti plac sau pe care vrei sa le arunci;se poate decora orice suport de sticla,lemn,metal,textil etc.
Astazi ar fi trebuit sa mergem la dr.dar de 4 zile il dau cu crema cu clobetasol si deja se decaloteaza cam cat o unghie mica;sper sa nu mai fie nevoie;
Ma bucur sa aud ca micutul Siluan e bine,nu cred ca le e usor sa tot mearga cu el la analize;dupa cum vezi eu sunt cam singurica aici si n-am stiut care e starea lui dupa ce a ajuns acasa!
ariel_7000 spune:
Teodora, arata superb paharele! Frumos hobby ai!
As mai scrie, dar sunt mereu pe fuga. Ma grabesc sa termin tutu-rile ca sa am timp sa ma pregatesc de Baby Expo, ca acum este 10 martie si eu nu sunt gata.
Fuuug, ca striga armata dupa mine.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui teodora racz Iata ce am facut pt.ExpoMariage:http://img262.imageshack.us/i/dsc02907.jpg/ Sper sa se vada;daca nu sa-mi spuneti ca nu prea ma pricep la pus poze! |
WOW! Esti foarte talentata. Absolut superb lucrat.
teodora racz spune:
Multumesc Ariel!Succes cu Baby expo!Am vazut ca ai hainute superbe iar de tutu-uri ce sa mai vorbesc!
Gudinde ma faci sa roseeeesc!
Naty ce mai face movalinda?Dar ceilalti puiuti?
teodora racz spune:
Randunicilor cum sunteti?Copiii se joaca de-a bebelusii asa ca acum am cateva minte libere dar sunt singura aici

La noi pe crenguta nu va mai veni primavara?Drept e ca la Oradea ninge si avem ceva zapada...![]()
alina_satena spune:
Si la noi la Bucuresti e foarte frig,sa speram ca va veni mai repede primavara.Teodora imi plac enorm de mult creatiile tale
.Spor la ceea ce faci.sper sa va dati cu parerea si despre creatiile mele
kitzy spune:
Salut!
Am postat la mamicile de Cluj, pentru cine vrea sa vada cum a fost, o adevarata aventura din care am iesit cu bine la final. E la pag 9 cred.

La multi ani Andrew-John!!