Ian-Feb2011- Hai Laura, Wudy, Dol! Bv Deea! (188)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

doloress imi pare rau ca ai asa o stare prosta, vorba ta, tocmai acum la final ! doamne ajuta sa iasa totul bine , fii puternica si optimista !
sherbi
tunde revino-ti mama, nu mai palmui copilul din cauza hormonilor tai mai e putin si vine bubaaaaa
Eu ii fac baie in fiecare zi, la fel cum facem si noi !! sa se invete de mic ca e important sa faci baita in fiecare seara, sa dormi relaxat si curat. eu vad diferenta, dupa masaj si baie, se curata la fata, se albeste si doarme bustean. Acum fiecare face cum cred ca e mai bine pt bebelusul ei

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Carmen;hormonii au fost a lui MARIO..A fost obraznic..si nu tolerez orice de la El..acu suntem prieteni

Sherbi;esti o scumpa..trebuia sa ceri reteta

Tunde 38+4z Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

o cer maine... reteta. chiar nu e niciun anestezist in tot orasul ? ti-as trimite eu unul, daca as putea. si se mai plang tinerii ca nu-s locuri de munca.

fetelor, da greu tare merge activitatea p-aici. cu chiu cu vai se face un capitol pe zi. bine, eu vb de pe partea burtoaselor. mama imi spunea zilele trecute sa ma potolesc si sa nu mai fac efort ca parca vreau cu tot dinadinsul sa-l scot pe bb afara. am contrazis-o spunandu-i ca asa n-am nicio grija, nu tre sa-l hranesc, nu tre sa-l spal, sa-l culc etc..

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 38+2 zi marc ioan
AMR 4 ZILE
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

da chiar ca slaba activitate...
oare cand putem incepe sportul dupa cezariana ?

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Buna seara fetelor.
Eu sunt o mamica si viitoare mamica de la odiseea de martie aprilie.
Am si eu o mare rugaminte la voi, mai ales cele care deja au nascut, in caz ca au timp sa citeasca pe aici.

Voi naste prin cezariana la municipal si am vazut ca sunt cateva care au nascut acolo.
Imi puteti spune si mie de conditii si cel mai important tarifele. Poate reusiti sa imi dati un PM.
Multumesc foarte mult.

In rest nasteri fara probleme si bebici sanatosi.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 30+ , adica Ayanna

AMR 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Am pus cateva pozew noi
Dolloress, Doamne Ajuta maine.

Pup toate fetele. Mult curaj maine celor care urmeaza sa aiba bebicii maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc mult tuturor, pana la urma sunt programata maine dimineata la 6-6.30. Tineti-mi pumnii, ca ma simt rau de tot, sper sa fac fata. Aici nu se face cezariana la cerere, ca tare as mai prefera, nu ma simt in stare de nimic, ma simt ca o leguma. Asta este. Va pup!

Mami de Patrick(29.04.2008) si 39+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

AMR - 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanies spune:

HAI DOLORESS!!!

HAI BEBE KEVIN!!!

Doloress imi pare tare rau ca nu te simti bine. Iti doresc din tot sufletul sa mearga totul asa cum iti doresti si sunt convinsa ca medicul tau va lua decizia cea mai buna pentru tine tinand cont de starea ta de sanatate. Hai curaj si roaga pe cineva sa scrie sa ne dea de veste.

mami de Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanies spune:

Felicitari deea_sav!

Fetelor ma bucur ca v-a placut povestea noastra si va multumesc pentru aprecieri, sunteti niste dragute!

Lorich intr-adevar patul ala e grozav, nici nu vreau sa-mi imaginez cum e sa te urci pe o masa din aia clasica cu ditamai burta. Si mie imi place tare mult numele fetitei tale. Ana a fost #1 pe lista mea de nume pentru mult timp dar din pacate nu am reusit sa-l conving si pe tati

Tunde iti inteleg frustrarea ca nu vei putea avea epidurala si iti doresc din tot sufletul sa ai o nastere atat de usoara incat sa nici nu simti nevoia epiduralei.

Ma bag la nani ca nici nu mai vad bine de somn …

mami de Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna dimineata!

Sa avem o zi frumoasa numai cu vesti bune de la fetele noastre care isi aduc azi pe lume puiutii

HAI DOLORESS!

HAI WUDY!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput