Nasterea la Arcadia - Iasi (2)
Raspunsuri - Pagina 9
sanda_baby spune:
buna fetelor ..nu am nascut inca ,inca mai astept am inceput sa ma plimb prin mall-uri ca afara e prea frig.. poate poate o vrea.
am burta tare si am si contractii dar nu sunt regulate..luni am sa ma duc din nou la control asta in caz ca nu apare pana atunci .
Stefana spune:
Buna,
am scris si eu mai demult, in celalalt capitol. Si eu vreau sa nasc la Arcadia, am programare luni la dr. Cacicovschi, vedem ce zice. Cred ca o sa fac cezariana pt ca bebe nu e intors si e si cam marisor, desi mi-as fi dorit nastere naturala cu epidurala.
Am fost si am vb de contract. Cu celulele stem nu e asa cum zceti. Nu se plateste recoltarea indiferent de firma cu care ai contract. Eu am facut cu CBC. As fi vrut cu Biogenis, dar n-am gasit nicaieri scris ca au si ei asigurare pt transplant, cum are CBC. Nici pe site-ul lor nu scrie, nici la altcineva n-am auzit. E prima data. Poate or fi facut acum, cand au vazut ca are concurenta
De analize gratuite nici mie nu mi-au zis, insa o sa intreb cand merg sa semnez contractul.
Sanda, nastere usoara, bebe sanatos si te asteptam cu detalii dupa, cand o sa prinzi un moment.
Noapte buna, iesencelor!
Editez sa spun ca la Biogenis taxa este de 190 lei pentru stocarea celulelor in Romania sau 290 lei pentru stocarea in Polonia.
Stef 34+ cu Tudor Stefan
AMR 6 saptamani
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
camiki spune:
Da Stefana ai dreptate cu asigurarea de la Biogenis.Nu scrie nimic pe sit si eu stiam de la Sanda de 230.000 de euro,asa ca am intrebat-o pe reprezentanta de la biogenis si a dat in balbaiala,ca acum se lucreaza la acte,ca se aplica retroactiv,deci nicaieri nu e prevazuta suma asta in contract asa cum o au cei de la CBC,asa ca n-am mai incheiat contractul cu ei.A ramas ca-si intreaba sefii la Bucuresti despre asta si maine discutam.
AlynaB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camiki Alyna,poate ti le-au facut doar pe alea gratuite azi,si restul urmeaza,nu? Ca alea pentru stafilococ se platesc si tre facute obligatoriu.Mie mi-a recomandat doctorita sa le faca si sotul astea pentru stafilococ,ca e bine de stiut daca exista sau nu,iar tratamentul e simplu si dureaza doar 5 zile. N-am mai vazut-o activa pe Sanda,o fi nascut? |
Banuiesc ca o sa imi spuna cineva de pe acolo si de astea..... Poate o sa imi spuna dr la urmatorul control.
Si eu ma gandeam la Sanda ca nu a mai intrat.... Draga de ea, poate isi are acum bebelul in brate
AlynaB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanda_baby buna fetelor ..nu am nascut inca ,inca mai astept am inceput sa ma plimb prin mall-uri ca afara e prea frig.. poate poate o vrea. am burta tare si am si contractii dar nu sunt regulate..luni am sa ma duc din nou la control asta in caz ca nu apare pana atunci . |
Scuze Sanda, nu am vazut ca mai era o pagina si ai postat.....
E un semn si contractiie astea nereg.....vine el bebele
Cate sapt ai acum?
Iti tinem pumnii! Nastere usoara
sanda_baby spune:
buna fetelor ..azi am 40 de saptamani.maine ma duc din nou la control..oricum incep sa fie tot mai dese contractiile..poate se hotaraste totusi.
cat despre asigurarea de la celulele stem eu citisem si niste articole din ziar cum ca au bagat asigurarea asta..ce-i drept tipa mi-a zis ca se face act aditional pentru ea si se aplica retroactiv pentru contractele din decembrie
sanda_baby spune:
http://www.saptamanamedicala.ro/articole/BIOGENIS-anunta-o-noua-utilizare-cu-succes-a-celulelor-stem-in-tratamenul-leucemiei.html
Asta e site-ul unde zice de asigurare
sanda_baby spune:
am venit de la control si bebe nu da nici un semn.Joi ma duc din nou la control poate se declanseaza pana atunci, iar daca nu vineri ma interneaza pentru a-mi face perfuzia cu occitocina..deci vineri o sa vina ori natural ori prin cezariana...o sa vedem atunci.
am intrebat si doctorita despre asigurarea de la biogenis si mi-a spus ca asa stie si ea ca se da asigurarea respectiva deci am sa raman la ei.
mai naste cineva vineri?