Nasterea la Arcadia - Iasi (2)
Raspunsuri - Pagina 5
AlynaB spune:
Si mie mi-a spus dr sa le am facute cand ma duc la urmatoarea consultatie.... Daca e sa lasi dupa ei...cine stie daca te mai cheama.
Fetelor, am si eu o nelamurire...mi-au spus ca trebuie sa vin la spital doar cu lenjeria si cosmeticele mele.Eu prin lenjerie inteleg chilotii , nu cred ca se refera si la absorbante, nu? Sau trebuie sa le avem si pe astea?
copiloi spune:
Legat de analizele respective (care, vad, ba ca intra n pachetul de nastere, ba nu) am sa sun sa intreb si sa cer sa ma programeze.
Faptul ca ei iti spun sa vii la spital doar cu lenjeria si cosmeticele, o fac din motive de igiena? Adica chiar nu am voie sa vin cu lucrurile (hainele) mele?
AlynaB, eu prin lenjerie inteleg lenjerie intima, restul (inclusiv absorbantele) asigura ei. Oricum, stai fara grija, fara absorbante nu ramai , chiar daca nu ti le aduci tu.
35 +
AlynaB spune:
Am intrebat ca sa fiu sigura.... sa fiu pregatita cu toate. Oricum avem noroc ca nu mai trebuie sa aducem nimic.... Am vazut la Cv o mamica care se internase pt nastere cu ditamai trolerul dupa ea.....
copiloi spune:
Am sunat sa-i intreb cum e cu analizele si programarea
M-au chemat maine pentru analize, si tot saptamana asta imi vor face programare la anestezist.
Mi s-a spus ca totul e gratuit
Trebuie sa mai fac o consultatie la arcadia cu medicul cu care voi naste (in cazul meu, medic colaborator), dar asta nu mai stiu daca se plateste sau nu. Oricum, eu aveam deja facuta programarea pt saptamana viitoare la medicul meu.
Sa auzim numai de bine!
35 +
AlynaB spune:
dada gratuit
Consultatiile se platesc.... nu stiu cum calculeaza ei, cu ce iti mai deconteaza casa... Eu de ex am facut eco 220, consultatia 45 parca , si lama 40....am platit 105 ron...
dumank spune:
Buna tuturor!
Postez aici ca poate sunteti mai in tema cu Arcadia.As vrea o morfologie fetala pentru trim 2.E bine sa incerc aici?A mai facut cineva? Daca da, cu cat timp inainte trebuie sa ma programez?
Va multumesc mult
maitreyi spune:
eu am nascut pe 18 septembrie. s-or mai fi schimbat lucrurile intre timp, imbunatatit sistemul, etc.
eu in bagaj am avut doar lenjeria intima, centura post-natala si cosmeticale
consultul obligatoriu dinainte de nastere l-am platit.
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
sanda_baby spune:
buna..eu am facut amandoua morfologii la ei si m-am programat cu o saptamana sau 2 inainte..depinde la ce doctor vrei sa mergi.
dumank spune:
Sanda...tocmai ca nu stiu la cine sa merg.Adica ar fi de preferat la cineva pe care-l pot gasi sambata.Dar am sa incerc cu un telefon.
Multumesc mult oricum.
sanda_baby spune:
eu am fost la domnul dr. Gafitanu si am fost foarte multumita. iti explica absolut tot pe intelesul tau. eu chiar ti-l recomand dar nu cred ca-l gasesti sambata.