Nasterea la Arcadia - Iasi (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

Multumesc mult mamici! Incerc sa adun cat mai multe informatii astfel incat la semnarea contractului sa fim pregatiti.Si eu cred ca se pierde avansul.La urma urmei si treaba asta cu spitalul sprivat e o afacere nu o forma de voluntariat si binefacere.

oiyoy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlynaB

Copiloi nu a mai intrat de ceva zile.....Oare a nascut?????

Nuuuu...tot 2 in 1 sunt....

Nu m-am mobilizat sa-mi sun doctorita sa vad daca e la CV (da, medicul meu e colaborator la Arcadia)....poate o sun maine, sa vad ce spune

Ultima data doctorita mea mi-a spus ca voi naste aproape de termen sau chiar dupa , placenta fiind de gradul 1-2....acu tre sa evit ziua de 8 martie, ca sotului nu-i place sa aiba fata nascuta de ziua internatioala a femeii

39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruka spune:

Ramonik ai dreptate! Eu nu vreau sa incurajez spaga, nici macar la stat nu este normal sa faci asta, avand in vedere ca nu toate pacientele isi permit asa ceva si nu este normal sa fii tratata diferentiat, in functie de ce spaga ai dat....dar, din pacate, la noi asa este.. Eu am pus doar o intrebare, avand in vedere ca nu am mai fost la un spital privat si e greu sa te obisnuiesti cu gandul ca se poate si altfel... Chiar ma framanta asta, pentru ca, dupa cum am mai spus, voi face a treia cezariana, cu acelasi medic cu care le-am facut si pe celelalte doua (la CV) si ma gandesc ca, daca l-am obisnuit asa, poate asteapta in continuare.....desi sper sa nu fie asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

capitol nou aici

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput