Nasterea la Arcadia - Iasi (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlynaB

Nastere usoara si tie copiloi. Sa va ajute Dumnezeu pe amandoi !
Tot natural nasti si tu?

Da, natural...

Acu nu stiu daca cu epidurala sau nu

Inclin sa cred ca voi cere epidurala, cu toate ca "idealu" e fara ....

38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Si eu am zis de la inceput ca nu vreau epidurala.....Acuma cum o vrea Dumnezeu, daca o sa pot duce durerile fara bine....daca nu ....i-am zis si dr, apelam la epidurala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiki spune:

Stefana,tu ce stii despre transportul pe weekend la cei de la CBC,ai ceva detalii?Ca eu doar ce m-am enervat cu ei,i-am intrebat ce se intampla in caz ca nasc vineri seara si ei mi-au spus ca sambata dimineata sant preluate de cei de la cargus.Cei de la cargus in schimb mi-au spus ca ei pe weekend nu au transport si ca in cazul asta abia marti dimineata ar pleca spre cluj.Am sunat iar la CBC si au dat in balbaiala,ca de fapt pe weekend au alta firma,dar nu o stiu exact care,texte dupa mine.Mi-au lasat un gust amar si cred ca voi renunta la ei si toate astea dupa ce am primit azi kitul si contractul de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_2033 spune:

Buna ziua...intrebarea mea va fi cam paralela pentru acest topic,dar este singurul pe care l-am gasit despre Arcadia. Am 17 ani si as vrea sa ma duc la un control ginecologic de rutina ,insa cand am sunat sa imi fac programare mi s-a spus ca "ar trebui sa fii insotita de un tutore legal,mama sau tata"...este obligatoriu?mi-e jena sa ii spun mamei pentru ca sunt destul de matura pentru a merge singura..Din nou,ma scuzati pentru intrebarea deplasata...sanatate multa la copilasi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiki spune:

Din cate am tot citit eu ,epidurala incetineste travaliul,scapi de unele dureri insa dureaza mai mult nasterea.Eu inca n-am apucat sa vorbesc cu doctorita mea despre asta,urmeaza.Voua ce v-au spus doctorii vostri?Ati discutat despre varianta cu epidurala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

fetelor, va tot citesc ca sunt si eu curiasa cine a mai nascut si cum a fost! eu stau la pat ca sunt cu iminenta de nastere prematura , am contractii, mi s eintareste f tare burttica. Mi-e frica ca luni fac abia 30 de w. Si atunci o sa ma duc cu siguranta la Cv din cauza asta ca nu o sa imi permit sa stea bb acolo la terapie. Doamne ajuta sa fie bn si sa mai stea bb la caldurica macar vreo 6 sapt.Nastere usoara mamicilor care sunt aproape de marea experienta si astept cu nerabdare sa va aud povestea. Pupici

...asteptand o minune in viata mea!
28w+
Daria-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eska spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlynaB

Prima cred ca este Sanda, apoi Copiloi, eu si Camiki.....

Nastere usoara tuturor, si astept sa povestiti fiecare experienta prin care treceti. Eu am doar 15 sapt, dar vreau sa nasc la Arcadia asa ca sunt curioasa sa vad ce impresii aveti dupa marele eveniment legat de de spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eska spune:

Stiti cumva daca sotul poate intra in sala la cezariana? am inteles ca poate asista la nasterea naturala, cu cezariana habar n-am. Poate ati auzit voi ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanda_baby spune:

eu am discutat cu doctorita mea si intr-adevar mi-a spus ca nu mai avem control asupra contractiilor si e posibil sa nastem mai greu...poate mamicile care au mai nascut si au o experienta se descurca mai bine...eu am optat in principiu fara dar acum ca se apropie momentul ma gandesc ca am sa vad atunci pentru ca daca o sa fie nevoie sa fac cezariana nu-mi convine sa platesc epidurala degeaba...cel putin eu ma gandesc ca e diferita epidurala fata de rahianestezia care se face la cezariana, nu? asa am inteles eu la controlul preanestezic.
Am sa mai intreb maine o data in caz ca nu ma iau emotiile si uit ce vreau sa mai stiu acum pe ultima suta de metri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui camiki

Din cate am tot citit eu ,epidurala incetineste travaliul,scapi de unele dureri insa dureaza mai mult nasterea.Eu inca n-am apucat sa vorbesc cu doctorita mea despre asta,urmeaza.Voua ce v-au spus doctorii vostri?Ati discutat despre varianta cu epidurala?

Eu am discutat putin cu dr la ultimul control despre epidurala.....M-a intrebat daca vreau, i-am spus ca nu in principiu, doar daca va fi cazul. A fost si ea deacord si a spus ca vedem pe perioada travaliuliu

Mergi la inceput