Pufi 2010 (217 ) -LMA Arya-Miruna! LMA Nicoleta!
Raspunsuri - Pagina 21
tomaca spune:
Capitol nou 218
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
lucia2000 spune:
tomaca vezi ca nu ai pus link-ul bine
eu am scris deja dincolo, la capitolul nou
sorry ca pun eu din nou:
Capitol nou
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 tomaca vezi ca nu ai pus link-ul bine eu am scris deja dincolo, la capitolul nou sorry ca pun eu din nou: Capitol nou Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
merci
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
livia1980 spune:
Salut!
Doarme ingerasul...asa ca am o pauza
Multumesc pentru raspunsuri...in legatura cu serviciull...si m-am hotarat..NU MA INTORC..banii vin si se sheltuie...dar cu momentele acestea nu ma voi mai intalni...asa ca stau langa puiul meu pana la 2 ani sau oricum vara asta cel putin stam impreuna.Ca asa cum il cresc eu nu-l creste nici mama, nici soacra...nimeni.Nu ca nu l-ar iubi ca e singurul nepot...deci oricum e iubit mult, mult....dar eu sunt MAMA si eu il stiu cel mai bine.
Abia astept vara sa stam toata ziua afara si sa ne jucam, sa ne plimbam, sa facem baie in piscina....E mai amuzant decat sa stau inchisa la birou si sa ma enervez cu toti clientii...si sa ma gandesc intr-una la puiul meu.
Vorbeati de copilarie....eu am avut o copilarie super fericita.Mi-as dori ca toti sa aiba parinti asa cum am avut eu.Totul era bine pana la scoala....mi-au spus ca daca am probleme la scoala...totul se naruie....asa ca la scoala am fost ok...nu eminenta....dar oricum inspre bine.Asa ca din clasa a 9 a ai mei nu au mai calcat pe la scoala.Aveau incredere in mine.Le spuneam si daca luam un 4.Asta era!
Aveam voie sa ies cand vreau...cu limita de ora...pana pe la 12-1 maxim in discoteca....Frumoase vremuri.Mi-au stiut toti prietenii...aveam voie sa vin cu ei acasa.Si acum imi dau seama ca era mai bine.Aveau un anumit control si stiau cu cine ies.
Au aflat ca fumez in clasa a 10-a -ce prostuta am mai fost- si mi-au spus ca decat sa fumez prin fata blocului sau pe lat undeva ca sa ma vada vecinii...sa aiba ce vorbi...sa fumez in casa.Asa ca mai fumam cate o tigara in baie...ca imi era jena sa fumez cu eiMi-au explcat ca nu e bine...dar mi-au spus ca n-au ce-mi face...sa ma bata???nu rezolva nimic!Asa ca eu aleg.....
Intre timp s-a trezit si puiul...si a mai dormit o ora pe mineAbia pot sa respir...Plecam afara.
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Nu cred ca este acelasi lucru. Tu chiar ai avut parte de parintii tai din ce povestesti. Te lasau la bunici cat erau la lucru, deci un fel de bona. Pe mine m-au lasat la cresa de la 4 luni, caci asa era sistemul, este adevarat. Dar seara erau cu tine. Si chiar daca te-ar fi lasat la bunici care nu erau in aceeasi localitate, conteaza foarte mult calitatea timpului petrecut cu copilul, atata cat este el. Daca simti ca vor sa fie cu tine atat cat pot ei, atunci este ok, zic eu ca tii mine asta. Dar daca iti aduci aminte ca erau la prieteni la petreceri si nu cu tine, mi se pare ca este altceva. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Ajut-o pe Eva http://www.mariaeva.ro/ |
...ai perfecta dreptate....e f importanta ..calitatea...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...