Strumfi de iul-aug 2007 (210)
Raspunsuri - Pagina 5
Vivela spune:
neata
sanatate multa lui Kariris si din partea mea, refacere rapida si temeinica, are nevoie! eu nu-i pot trimite un chec pufos, ca trece de la chirurgie la entero
.
ma speriati rau cu rapitul de copii, m-a luat cu lesin cand am citit pe aici...cred ca-s foarte naiva (deh, eu inca mai cred ca lumea e ca mine si tot ce e diferit ma ia prin surprindere). lumea se uita la mine foarte mult pe strada, mai ales cand sunt cu amandoi. eu zic (sper!) ca admirativ si gales, nu cu gandul sa-mi fure vreun copil
.
ia sa incep eu un training cu David, da' ceva usturator (stiti ca mi-s capabila de replici acide!). chestia are si revers insa, in caz de vreun pericol, copilul sa poata totusi sa apeleze la cineva, fara a-i clipoci in minte ideea ca el nu vorbeste cu NIMENI. e complicat, in lumea asta nebuna
.
Mychy, bine ca ai zis ca mi-ai admirat "pasaricile" pe FB, ca daca ziceai si tu ca mi-ai vazut pasarica....
. ma trezeam naibii cu contul inchis. nu ca ar fi mare pierdere, dar na....
apropo de asta, in ultima vreme primesc tot felul de cereri de prietenie. le-am dat negare la cei pe care nu-i stiu bine. frate, dar eu n-am atatia prieteni cati am in lista, nu-s asa "prietenoasa"! va trebui sa fac o triere, mai ales dupa discutia cu rapirile!
Georgi, tu sub ce nume esti pe FB? sa nu-ti fi dat negare nestiind despre cine e vorba
.
am primit ieri prin posta cartea "Mintea absorbanta" de M. Montessori, chiar de la traducator. pare f interesanta, am asa un sentiment ca s-au rezolvat toate problemele
. si dupa-amiaza ma duc sa vorbesc cu psihologul de la gradinita. o discutie n-o sa strice. aseara am vb si cu educatoarea, mi-a zis ca ei i se pare foarte ok, e un copil bun, nu e retras, ia parte la toate activitatile, e prietenos si iubit de copii. si ca cica se vede ca lucrez mult cu el, ca-i destept, are raspunsuri foarte interesante si stie foarte multe lucruri pt varsta lui
. m-am simtit bine sa aflu asta, mai ales ca eu n-am termen de comparatie.
ce vreme frumoasa, parca vine primavara
.
Traiesc in Orasul Alandala
musso17 spune:
mychy.multumesc
vivela,te-am vazut asa intr-o doara,mi-a aparut cand am deschis fb-ul...stiu ca mi-a aprut si mychy,antoanela..cum???nu stiu...oricum nu sunt fan,m-a invitat cineva si am zis sa vad ce e..dar imi displace modul asta de socializare
...ca atare am uitat si parola sa intru in cont..
greierash spune:
Neata!
Eu sunt intr-o dispozitie buna azi, am fost la dr si am facut eco, totul e bine, suntem in grafic, am intrat in sapt 32. Doamne ajuta!
Karli, si Andrei are tot vreo 14 kg, 14,2oo la ultima cantarire. Nu imi faceam griji pana au scris fetele de ceilalti strumfi ....dar tot eu m-am linistit, ca al meu a fost mai micut asa inca de la nastere. sotul meu si cu mine ne flutura vantul....deci are si el cu cine semana. Plus ca la masa il apuca sa se joace sa povesteasca diverse, etc....daca nu as sta de el sa ii mai amintesc ca suntem la masa...am sta cate 2 ore. De mancat el maninca fara sa fie un mofturos.... dar asta e nu ii sta capul la mancare.
Oricum, bafta cu analzele sa iasa toate bune.
Vivela, mor de ras....ba cu oole ba cu pasaricile....cu astea din urma nu prea m-am prins cum sta treaba.....inteleg ca ai pus neste fotografii pe FB....n-am intrat....
Mychy, transmite-i si din partea mea sanatate lui Kariris si refacere rapida. Oricum va trebui sa fie foarte atenta de acum incolo...la ce ridica ...la efort in general... Tu esti bine cu salele?
Mai vroiam sa mai zic dar am pierdut un mesaj, si de vreo 2 ori era sa il pierd si pe asta...trimit asa si mai revin.
greierash mamica de Andrei si
30+
- "Traieste clipa" -
stefania_97 spune:
Dana André are 2 mese acum, una de cereale fructe si una de legume. Mananca bine legumele, cerealele tot asa ok. Nu zice nu la nimic pana acum. Adora sa bea apa din canita. Acum sta singurel in fund si e un dragalas cum sta nemiscat cand il pup pe obraz si daca il pup pe gat se gadila si rade in hohote
Vivela problematica faza cu strainii nici calare nici pe jos.
Kariris ma bucur ca operatia a decurs bine, recuperare rapida 

Nikole ce mai faci?
Greierash sarcina usoara in continuare, multa sanatate
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
ddanagh spune:
Ce dulce Stefania. ma bucur ca a inceput sa pape.
Greierash felicitari pt eco. mai ai putin si vine bebica.
Vivela dc ti-a zis educatoarea asa, sigur e bine David, nu au niciun interes astea de la stat sa minta. Eu eram pe hol si o imbracam pe Daria cand educatoarea ii zicea unei bunici despre nepot ca "doamna sa stiti ca e f rasfatat, tipa mereu, la masa sta numai pe sub masa, nu vrea sa stea deloc pe scaunel" mi-a sunat f aiurea cum i-a transmis mesajul mai ales ca il stiu pe baietel si nu mi se pare asa de nazdravan.
Psihologul ce zice?
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
Vivela spune:
naseara
mychy, asteptam vesti obligatoriu bune despre Kariris. ![]()
greieras, sarcina usoara in continuare, hai ca trece repede timpul
.
stefania, sa va fie de bine papica, ai baiat super destept,care stie el ce-i trebuie si cand ii trebuie. si lui damian ii place sa bea apa din canita - noi am sarit direct in cea cu pai (apropo, Anca, te minunai tu ca david stia la 9 luni, ei, uite ca damian stie de la 6. si cred ca nu e vreun geniu, ca multi de la noi de la bebelusi beau cu paiul de foarte mici. cred ca e doar problema de oferire/acceptare).
Dana, am fost la psiholog, m-a mai linistit discutia cu ea. a spus ca o sa-l tina un pic sub observatie, dar ca n-am motive reale de ingrijorare. i-am povestit de toate, mi-am desertat tot sacul cu problemele lui david
. mi-a dat cateva sfaturi cum sa procedez in anumite circumstante. mi-a zis ca e foarte inteligent si face alegeri inteligente, ca are o personalitate puternica si o vointa de fier. dar ca momentan e nesigur de dragostea mea, e bulversat de gelozia pentru damian si ca - datorita caracterului lui - va trece destul de greu peste asta. ma pune la incercari multe si marunte pana cand va fi sigur de dragostea mea. si ca tine doar de mine sa il ajut sa depaseasca mai usor {asta stiam si eu}, dar ca va tine si ea o lectie la grupa lui - cu tema "eu sunt fratele mai mare" sau in genul asta si le va spune cat e de frumos si bine sa ai fratiori si cum sa te comporti ca frate mai mare, etc. si il va urmari in mod special pe david si ca daca i se va parea ca e cazul, va lucra separat cu el in cabinet. la o prima discutie ea nu crede ca va fi cazul.
mi-a placut mult de ea, foarte calda si intelegatoare si parea ca stie ce spune. o sa ma mai duc miercurea cealalta {dupa ce o sa tina lectia} si mai vedem atunci ce si cum.
eu m-am simtit bine chiar si numai spunand lucrurile, am avut sentimentul ca las o parte dintr-o povara la usa aceea. stiu ca totul tine doar de mine in continuare, dar cel putin am intr-un fel girul unei persoane avizate.
noapte buna 
ddanagh spune:
vivela ma bucur ca te-ai mai usurat. Intradevar, de multe ori, doar printr-o simpla discutie cu cineva care stie sa asculte si are sfaturi bune, ne linistim formidabil.
Oricum cred ca e mult mai bine actionat asa la gradi decat sa-l fi dus intr-un cabinet si discutat despre el cu el de fata, atent la toate cate spui tu ca fiind in neregula cu el.
Noapte buna
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
mychydutza spune:
neatza..........
vivela, ma bucur ca ai discutat cu cineva avizat, si care ti-a insuflat incredere, si ca te-ai mai linistit. 
stefania, ce simpatic trebuie sa fie Andre.![]()
![]()
greierash, sunt bine cu coloana, multumesc de intrebare. a cedat durerea dupa primele doua aintiinflamatoare. sarcina usoara in continuare!

ieri am fost la Kariris, e bine, atat cat se poate, o doare operatia dar i-a disparut pareza pe picior, ceea ce e un lucru foarte bun. s-a ridicat din pat, m-a condus pana la ierire ocazie cu care a pipat un fum
, deci e bine! va transmite salutari si multumiri pt gandurile bune 

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
stefania_97 spune:
Neata 
Vivela ma bucur ca te-ai mai linistit. Catarina ma intreaba mereu daca o iubesc si daca o iubesc chiar daca ma supar pe ea. Am incercat sa o pupacesc mai des si sa o duc sa faca ceea ce ii place. Am cumparat bilete la teatru si saptamana viitoare vreau sa o duc la un parc de distractii. Bineinteles ii zic mereu cat de mult o iubesc si ce fata mare e si ce desteapta e.
Micky cand ne pui niste poze cu Andrei ca nu l-am vazut de mult.
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
Vivela spune:
neata
Stefania, mie mi-a zis sa-l fac pe david sa se simta indispensabi, sa-l laud pentru orice lucru marunt si sa-i zic cat de mult ma ajuta, ca nu m-as fi descurcat fara el, sa-i zic ca sunt mandra de ajutorul pe care mi-l da, etc.
bine, astea le faceam oricum, dar o sa insist, o sa inmultesc laudele. bineinteles, sa-i zic cat de des pot ca-l iubesc, etc.
mi-a confirmat ca baietii se comporta altfel decat fetele, ca ei nu-s asa de protectivi cu fratii mai mici si ca baietii accepta mai greu situatia.
eh, cumva i-om da noi de cap.
Mychy, multam de vestile despre Kariris, ma bucur ca se reface repede
. si bravo tie ca ai putut sa mergi la ea, sigur conteaza mult sa vezi ca se gandeste cineva la tine si iti este aproape
.
azi e iarasi frumos afara
.