Strumfi de iul-aug 2007 (210)
Raspunsuri - Pagina 15
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xerxe2005 Mihaela, imi poti spune te rog, denumirea in engleza a celor doua filme, ca sa le caut pe torrent? Multumesc Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 28+ ![]() |
pai "seven souls" si http://programtv.ele.ro/Filme/TV-1000/Asteptand-un-bebelus_--e12827601.html
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madabout2003 Michi si eu vreau titlul in engleza! M'ar mai destressa ca si noi vrem bb2 si sunt crizata pana la Dzeul pe tema asta...chiar daca e prima luna cand incercam... |
atunci o sa te distrezi. eu m-am regasit 100% in filmul asta, mai ales la partea cu: eu am stat cracita in vazul tuturor la HSG si tu nu vrei sa freci ariciul pt spermograma ?????????!!!!!! am ras cu lacrimi la faza asta.
sanatate lui emily.
carla, sper sa nu fie otita
ddanagh spune:
Mada nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul vostru cand face convulsii. Of. Ii tinem pumnii la analize. Si bafta la bebe 2, o sa fie bine, ai sa vezi.
Georgi sa fie cu noroc, sa-ti pice numa ce ai invatat.
Carla sanatate.
Nici eu nu ma indepartez de grup. azi noapte s-a trezit Eric la 1 la 3 apoi la 5 a stat treaz pana pe la 6.30
. Mi-a si tusit de cateva ori. sper sa nu-mi faca ceva.ma bazez pe tata si i-am mai dat si un capacel de oscilo. La 7.15 m-am sculat sa o imbrac pe Daria pt gradi. Apoi la 8.30 a venit tanti care ma ajuta la curatenie. De atunci saraca imi calca maldarul de rufe. Macar atata bun, ca eu sunt zombi.
Ma enerveaza si sotul ca eu tot caut anunturi de aparatmente, sun, ma strofoc si el nu ajunge la nicio vizionare. Il cred ca nu are timp insa o casa nu se cumpara singura.
Vremea asta imi pune capac.
Deci ce mai: o zi cu inceput urat.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
CarlaV spune:
Dana, ce bine ca are cine sa te ajute, macar cu rufele de calcat! Banuiesc ca nu e gratis, dar, oricum... Cu sotii astia nu stiu ce se intampla, si eu m-am strufocat sa caut cazare pt vacanta, am vazut mii de locatii cu preturi si poze, iar el nici n-a aruncat un ochi pe ecranul meu, cand il intrebam daca ii place in cutare sau cutare loc.
Sanatate multa si pentru voi!
Mada, tine-ne la curent. Sabina a facut 3 otite in 3 luni si apoi n-am mai dus-o la gradinita. Acum, educatoarea imi pune sula-n coasta sa o duc, ca altfel nu o vor mai primi anul viitor. Si tot ea imi spune ca sunt foarte multi copii bolnavi. Adica am de ales, ori o duc 2-3 zile si se imbolnaveste, ori nu mi-o mai primesc anul viitor
.
Zilele trecute am avut o revelatie: va dati seama ca peste 2 ani si jumatate copiii nostri vor incepe scoala?
Mi se pare mult prea repede, adica sa nu mai plecam din Bucuresti cand vrem, sa stam dupa programul de la scoala...
loredana_76 spune:
Simo imi pare rau pt ce s-a intamplat.
Si eu am venit acum de la dr si la fel,sarcina oprita din evolutie.Imi pare atit de rau,nu cred ca ma mai incumet sa fac,e a doua sarcina oprita din evolutie si mai e si varsta,nu cred ca mai am putere.
Vivela spune:
denumirea filmului 7 suflete, in engleza, este "seven pounds"
http://www.imdb.com/title/tt0814314/
Traiesc in Orasul Alandala
Vivela spune:
Mada, of, de convulsii mi-e si mie frica de mor. pana si cuvantul suna infricosator!!
sper sa iasa bine analiza lui Emily
.
Carla, stai sa vedem cum o fi cu scoala, cica devine obligatoriu anul de grupa pregatitoare (de la 6 la 7 ani). dar n-am prea inteles daca se face acest an la scoala sau in cadrul gradinitei.
eu ma gandeam sa-l dau pe david la scoala de la 6 ani, nu de la 7, dar cu modificarea asta nu cred ca se mai poate.
tu la gradinita nu poti face cerere de intrerupere/suspendare sau ma rog, o cerere de ceva cum ca nu renunti la loc? asta ca sa aveti continuitate. bine, si la anul vor fi aceiasi copii, la fel de bolnavi...
Traiesc in Orasul Alandala
mychydutza spune:
loredana, imi pare rau! nu stiu ce altceva sa-ti spun.....