Bibi s-a dus la ingeri. :( Condoleante familiei!
Raspunsuri - Pagina 10
aticia spune:
Multumim Jasmin, si noi pupam dulce.
Raport luna iulie
Din bazar s-au strans 348 lei. Suma va ramane in cont pana la strangerea sumei totale necesare pentru achitarea facturii operatiei de transplant.
Multumim frumos si va multumim tuturor!
aticia spune:
Am postat pe blog un articol despre donarea de sange. E atat de important, nu doar pentru noi ci si pentru atat de multi alti copii. Nici nu va puteti inchipui ce diferenta poate face o punga de sange. E diferenta dintre viata si moarte de cele mai multe ori.
http://viatacudba.blogspot.com/2011/08/donatorii-de-sange-eroii-nostri.html
madyrizi spune:
am incercat si eu sa donez o data. din pacate ar fi trebuit sa-mi iau toata ziua libera pt. ca stai la coada la analize, astepti sa apara analizele...apoi donezi. cel putin asa era atunci.
daca s-a simplificat procedura ar fi foarte bine.
eu nu pot lipsi o zi intreaga de acasa. deocamdata...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
aticia spune:
Da, madrizy e destul de complicata Romania noastra. Noi ne zbatem acum sa adunam la noi in oras destui donatori sa poata veni cu kiturile de colectare aici.
La inceput e mai greu, dar cu bunavointa lucrurile se simplifica.
aticia spune:
Raport luna august
Din bazar s-au strans 216 lei, suma care va ramane in cont pentru a achita factura de transplant.
Va multumim tuturor pentru ajutorul si sprijinul vostru!
aticia spune:
Raport luna septembrie
In luan septembrie am strans 421 lei din licitatii la bazar. Va multumim frumos! Banii raman in cont pentru a strange suma necesara achitarii facturii pentru transplant.
aticia spune:
raport luna octombrie
In luna octombrie s-au strans 106 lei din bazar. Suma va ramane in cont pentru achitarea operatiei de transplant.
Multumim frumos.
Sabina spune:
am uitat ca topicul lui Bibi e inca deschis aici.
de aceea pusesem mesajul direct la generale.
L-am scris cu diacritice si a fost motivul pentru care nu mergea copiat pe DC, el se afla acum doar pe Armonii.
Important e sa constietizam ca situatia e grava si sa ne mobilizam pentru Bibi.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
am vandut deja o fotografie (se gasesc pe blog si pe FaceBook) cu 300 de lei pentru Bibi.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo