Burtici, mamici&tatici din Bacau-lista e deschisa!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

:)))))) da super jucaria comica asa..dar nu merita atatia bani..ati auzit de iepurasul jojo? cred ca merita mai mult..e vreo 200 lei..in caz ca nu stiti..va spun eu ce face. e ft dragalas, are cam 30 cm inaltime, joaca de-a v-ati ascunselea cu copilul. are un morcovel in care e instalat un senzor ceva..morcovelul tre sa steala copil si sa se ascunda de iepuras..iar jojo ii cauta..bine spune multe chestii misto..unde esti..vreau sa te gasesc...etc si pana la urma gaseste copilul cu ajutorul morcovului...si se bucura ft tare ca l-a gasit..ii propune sa mai joace o data...in fine e super misto...mi-a promis soramea ca-mi aduce de la bucuresti candvine acasa. sa cautati pe net sa vedeti. pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

elmo..rules!!!!!!!!!!

ramo...sanatate,pare de treaba soacra ta!i-a luat biopsie, nu?

andreea...cand vine caldura, poate ne mai vedem prin parc!

si cat despre jucaria de care zici tu...pare suuuuuper.dar nu am atatia bani disponibili pentru ea

o zi cu soare fete!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

am vazut iepurasul njojo..se vinde la bazar desprecopii cu 150 lei!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

merita alina..stiu ca e vreo 200 si ceva de lei in magazin. off noi suntem cam suparati...e bolnavioara paty..mi-a facut febra 40 azi noapte, in seara asta am pus otetul in actiune si nurofen...tot a facut dar nu asa mare..habar nu am de la ce face febra asta...nu pare racita..si la medic abia luni..va pup

Mergi la inceput

La multi ani RAMOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!
.......toate visele sa ti se indeplineasca...

si un cadou virtual pt tine:

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Ramona, LA MULTI ANI!!!!

Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de copil si de sot, sa ai parte de liniste si impliniri si noroc!

Carmen, mami de ROBERTA-IOANA
Roberta - 1 anisor

Mergi la inceput

la multi ani ramona!!!!sa fii fericita..sanatate la toata familia..pupici dulci lui stefan..sib cat mai multe impliniri..sa ai o zi frumoasa..te pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

pentru fetele mele dragi ca nu ati uitat de ziua mea ... ehe, ce trec anii

Io m=am petrecut un pic, asa in familie cat sa nu fac zgomot .

Gata, ies, tr` sa ies ca intra sotul sa ma iugheasca si el virtual si peste o luna in realitate

Mergi la inceput

maine e ziua noastra......chetuiiiiiiiiiiiiiiiiiim un pic?????

Citat:

Mergi la inceput

LA MULTIIIIIIII ANI FETE!!!!!!!!

sa fiti iubite, pretuite, sanatoase si fericite!

o pentru mamele si soacrele voastre, cumnate si surori, prietene,colege,sefe...

Citat:

Mergi la inceput