Burtici, mamici&tatici din Bacau-lista e deschisa!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

eu o voi duce acolo Ramo...n-am alta sansa...la program prelungit!

miha...sper ca nu te-ai suparat ca am mutat subiectul!

ramo...nu am mai stat ieri mult in parc...era tare frig!

mai vad ca intra annababy, gusta...dar niciuna si pe la noi

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Alina cum sa ma supar nici vorba
Super Ramo daca vrea sa stea, eu am dus-o pe a mea de la 3 ani si m-a urlat in fiecare dimineata sa nu plec tot anul, si cand am dus-o in anul urmator imi facea scandal in weekend sa o duc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

hey! fetelor bine v-am regasit! vreaaau si eu in parc cu voooi! cum sunteti..am vaz ceva schimbari..gradi..una..alta...pupici dulci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

hielou,

Io sunt mucioasa iar Stefan tuseste asa ca am bagat aerosolul in fonctiune... nu mai megem la gradi.pana nu ne trece raceala bine...
In plus, mi-am pus masina in vanzare pt.ca sta prea mult pe post de debara (am caruciorul sau sania(in functie de anotimp) in portbagaj), este prea buna sa rugineasca in fata blocului si imi voi cumpara ceva mai mic, pentru oras, masina mea este de drum lung, de viteza ...

Patrusca, cand mai da caldura o sa iesim in parc, tu te-ai mutat din oras la vila ?
Miha, cand mai vii in oras ?

My-lady, daca fetele care au fost aci nu mai vor sa treaca pe aci inseamna ca nu s-au simtit bine si nu le face placere compania noastra. Bafta in partile care sunt

Mergi la inceput

oky...
miha, ma bucur ca nu esti upset!
andreea, am fost si noi la gradina cu magnolii..tentant...dar nu face banul, parerea mea
ramo, pupam muciosii si tusitii..
asa e..poate nu leface placere, da' de ce?

si noi vrem sa vindem masina...sa ne luam ceva mai mic..deh..ecriza!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Pup fetele!
Sunt pe fuga, am intrat sa vad ce mai faceti, ce mai ziceti...
Eu zic deocamdata ca de vazut ne vedem cand mai da putin caldura, sa o punem de un parc ceva.
Multa sanatate Ramo, ca vad a aveti nevoie de vre-o 2-3 kg
V-am pupacit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

ne luam un scuter sau o trotineta , am tras cu ochiul pe net si am vazut ca sunt scumpele masinile mici , au m.multi la bord si nu prea stii ce iei... pe a mea a luato sotul de la neamt din curte, nu mai pup eu masina asa buna

Mergi la inceput

nu plange,Ramo...dc as sti ce sa te sfatuiesc..asa..is pe langa

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Buna, fetele!
Alina, ma bucur ca ti-ai revenit! Cu mare drag, v-am citit postarile...pacat ca nu stam si noi in Bacau...asa la distanta e mai greu
Ramona, e super ca-l dai pe Stefan la gradinita. Asa o sa-si dea drumul la vorba. Si eu imi doresc tare mult sa mearga Roberta la "gadi", deja ne pregatim (scriem, cantam ca asa fac copiii acolo :)), dar nu stiu daca o sa am curaj din toamna...E innebunita dupa copii, dar si dupa...pampers. Cred ca mi-ai dat o idee: poate o dau cate o ora-doua la inceput pana se invata si ea si eu (sunt genul de mamica "disperata": "nimeni nu are grija de copilul meu asa ca mine") Poate cand o sa apara si bebe mic o sa-mi revin
Va pupam amandoua!!!

Carmen, mami de ROBERTA-IOANA
Roberta - 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

ne luam un scuter sau o trotineta , am tras cu ochiul pe net si am vazut ca sunt scumpele masinile mici , au m.multi la bord si nu prea stii ce iei... pe a mea a luato sotul de la neamt din curte, nu mai pup eu masina asa buna

Stiu, si pe mine m-a innebunit sora mea cu masinile vreo luna...Brasov, Bacau...Saptamana trecuta a avut noroc si a gasit una mai convenabila in Bacau, dar vorba ta, costa si mult si n-ai nici incredere ca e asa cum zic ei, decat dupa ce o duci la testat prin service.

Carmen, mami de ROBERTA-IOANA
Roberta - 1 anisor

Mergi la inceput