Burtici, mamici&tatici din Bacau-lista e deschisa!
Raspunsuri - Pagina 13
My_Lady0091 spune:
aloooooooooooooo....
*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
ne dixtram in trei pe aici,ca nu mai intra nimeni...sunt ratacite oitele
*Blackmoon Lady 7+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ramona7575 spune:
Sunt si eu pe aici dar cum nu prea am o dispozitie placuta din motive de sotz care pleaca vineri mai bine stau in banca mea si strang din dinti durerea
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui ramona7575 Sunt si eu pe aici dar cum nu prea am o dispozitie placuta din motive de sotz care pleaca vineri mai bine stau in banca mea si strang din dinti durerea |
imi pare rau
*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
My_Lady0091 spune:
La multi ani,Ioana-Maria!!!!
...sa cresti maaaaaaaare pui si sa fii sanatoasa,voioasa si fericita!
*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
AnnaBaby spune:
Multumim de urari!
Uite ca am intrat si eu pe aici, sa vad ce mai faceti si sa va mai povestesc de Ioana.
Am o mica domnisoara cocheta, preocupata de hainute, clamite, posete, pantofiori, oja, balsam de buze, parfum, fard, creme, etc You name it! Ma uit la ea si ma minunez in fiecare zi de ce frumos evolueaza, chiar zilele trecute am gasit prin calculator un filmulet cu ea din septembrie anul trecut si am ramas socata de diferenta! ca altfel nu-ti dai seama cum creste si cum se maturizeaza.
Ne pregatim intens sa mergem la toamna la gradinita, adica am renuntat complet la pampers (fix de cand a implinit 3 ani doarme fara, ca asa in timpul zilei nu mai folosea din primavara), repetam zilnic mancatul singura (la ciorbita e cam cu probleme, dar o sa invete ea...), mersul la baie singura, imbracatul singura, etc Si cel mai mult pregatirea emotionala, ca aici vor fi cele mai mari probleme, de ma apuca groaza si plansul .
Eu o sa astept s-o vad acomodata acolo si apoi o sa-mi caut si eu un serviciu, ca imi cam ajunge statul acasa, iar mica mea afacere nu imi ocupa timpul suficient.
In rest suntem bine, sanatosi!
Va pupam. Poate o sa intru mai des pe aici daca se mai anima atmosfera.
Karmen_ spune:
Buna, fetele! Am reusit sa recuperez si parola si link-ul, ca ma cam impotmolisem
Eu mai am un bb de 6 zile- Matei Stefan. Multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatosi, totul a trecut mai repede si mai usor decat ma asteptam, in rest asteptam doar sa mai crestem
Carmen, mami de ROBERTA-IOANA
Roberta - 1 anisor