Burtici, mamici&tatici din Bacau-lista e deschisa!
Raspunsuri - Pagina 10
My_Lady0091 spune:
Alina-Roxana..si ma recunosti dupa moaca..dar eu deja te am in lista...uite acu' intru sa iti las un mesaj pe perete!
restu' de gagix young&sexy...pe unde se "dixtreaza" fara noi?
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
carmen...ti-am trimis eu cerere de friendship...pe fb...dar ce tunsoare smecheroasa ai...si culoare deschisa..si eu ma deschid..imi fac un cadou de Paste...la un coafor select(Floare de Colt)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Karmen_ spune:
Alina, suvitele le am de la sfarsitul lunii iunie anul trecut
Am vrut sa ma fac de Craciun, dar cum am ramas insarcinata, s-a terminat. Acum as vrea sa ma fac saten-inchis, cum este culoarea mea naturala, dar nu m-am vopsit niciodata in sarcina, desi stiu persoane care au facut-o...voi ce parere aveti?
Te-am regasit pe facebook
Apropos, am BAIETEL! ....
Carmen, mami de ROBERTA-IOANA
Roberta - 1 anisor
My_Lady0091 spune:
LAAAAAA MUUUUUUUUUUUULTI ANI, Carmen!!!!!!!
....tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!
felicitari pentru baietel, v-ati gandit la un nume?
te poti vopsi in sarcina insa cu vopsea fara amoniac!
Karmen_ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 LAAAAAA MUUUUUUUUUUUULTI ANI, Carmen!!!!!!! ....tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca! felicitari pentru baietel, v-ati gandit la un nume? te poti vopsi in sarcina insa cu vopsea fara amoniac! Blackmoon Lady&lipishtocul
|
Multumesc, Alina!
Cu numele e mai greu, pentru fetite deja aveam o lista, pentru baietel nu am ales decat numele de sfant
Roberta - 1 anisor
My_Lady0091 spune:
sa te lumineze Dumnezeu cu inspiratie si sa ii alegi un nume potrivit cu perosnalitatea sa.
eu cel putin, asa am patit cu Rebecca..eu mi-am dorit foarte mult Elisa..insa nu se potrivea cu suturile din bazin si capurile din ficat
restul bacaoancelor...unde-s?!?? au dezertat..
si annababy...intra pe forum, dar nu si pe la noi
alina...nu e pe nicaieri..
gusta..la fel...pe forum, dar nu si pe la noi..
mada e pe forum..dar metamorfozata
ramo...cu noua achizitie
andreea...are probleme saracutza, am mai vb pe FB..era sa moara in casa cu fisuri la teava de gaze
uffffffff...noi suntem ok...crestem..facem boacane..etc
va pup si va mai astept la taclale
ramona7575 spune:
heloooo, heloooo
AMR 2 zile si ne vine tatiiii o totala fericire...
Masina merge super-bine, pana la urma am luat un Ford Focus, 1,6 motor, 2007 pe motorina . Tre sa mergem sa o inscriem dar ii mai facem 2 randuri de nr.rosii poate scade taxa de prima inmatriculare (visez si io, la ce foame de bani are Guvernul, ii doar in pix ca Uniunea Europeana nu e de-acord cu ei)...
Andreea - ce ai fatit omule? Pai nu stai la blocuri noi ?
Karmencita - ce face bebelacul mic din burtica? Face valuri-valuri ?
Alinutza - mai treci fata pe la mine ca ma plictisesc si io de mor...
Karmen_ spune:
LA MULTI ANI, STEFAN!!! Sa cresti mare, sanatos si sa ii bucuri pe parintii tai!!!! Multa fericire!
Roberta - 1 anisor
My_Lady0091 spune:
Asa-s de zapacita..de cand colindam spitalele..am uitat de voi!
Stefan,iubire mica...LMA pui!
Patriusuca(Andreea)LMA..fericire..sanatate si tot ce iti doresti!
Karmen_ spune:
LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI, ANDREEA! (PATRISUCA)!!!
Roberta - 1 anisor