Floricele de Liliac (mai-iun-2010) *50*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Aka, La multi ani!

Alina - felicitari pentru iepuras!

Maribel - mi-e dor sa mai simt si eu un bebe inotand in burtica

Corina - noi avem un Inglesina Marco Polo, (0 - 18 kg), nu e Isofix, se prinde in centuri, se poate aseza si cu spatele la sensul de mers. Criteriul nostru principal a fost gradul de inclinare pentru somn - luasem inainte un Cam Evolution - fain de altfel, il folosim de abia acum pentru Luca - care nu se lasa aproape deloc pe spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

LA MULTI ANI, aka!

Justinei tot scoica avem, sper sa o pot tine pana pe la 1 an jum in ea. O tinem cu spatele la directia de mers.
Ioanei avem www.wonderbaby.ro/sa-ne-plimbam/scaune-auto/scaun-auto-remmy-bertoni.html" target="_blank"> scaunul acesta. L-am luat cand implinise un an.
Alinutaza felicitari si voua pt dintisori!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

AKA LA MULTI ANI!!!!!!!!!
VIVELA multa sanatate puiului!

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Vivela, cum sunteti? ati scapat de febra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

din pacate n-am scapat, o mai domolim cu antitermice...uff...si e si foarte maraici .
nu stiu de la ce e, nu-s alte simptome, si nici de la dinti nu prea cred ca e febra asa mare. nici nu i-am mai pus termometrul, sigur e peste 39,5 .

intr-un fel ma asteptam, doar mergem in mijlocul copiilor la gradinita. lume necivilizata, isi lasa copiii mici de 3-5 ani sa-l pupe pe al meu pe maini, sa-i sufle in gura, etc. cred ca o sa schimb si eu calimera si o sa le zic de la obraz sa nu se mai apropie de noi. asta e, cu riscul de a parea o salbatica. prea le culegem pe toate

vero, anca, multumim de urari.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Aka, La multi ani cu sanatate!!!

Vivela, sa treaca.

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Salutare de la noi!

Aka: la multi ani, cu intirziere! Sa fii sanatoasa si fericita, scumpa!

Corina: nu ma pricep, astept insa si eu sfaturile fetelor!

Vivela: iar febra?
Am fost azi la biserica si era expusa o icoana cu Sf. Damian - o fi praznicul zilei? Daca e asa: urez LA MULTI ANI!:) Si mai ales sanatate!

De la noi: suntem bine, somnorosi dupa ce aseara nu a vrut sa doarma decit dupa 2 noaptea: am fost intr-o vizita la niste prieteni si a trebuit sa cerceteze toooata camera;)....Azi somn pina la 11 si putin somnic dupa amiaza, iar acum o miriiala de ... MAHMUR - sper sa ne revenim:) si sa reintram in normal.

M- cuprins din nou "isteria" legata de FB - tot primesc mailuri de defaimare a FB - ce credeti, pe acest subiect?

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Am fost azi la biserica si era expusa o icoana cu Sf. Damian - o fi praznicul zilei? Daca e asa: urez LA MULTI ANI!:) Si mai ales sanatate!

M- cuprins din nou "isteria" legata de FB - tot primesc mailuri de defaimare a FB - ce credeti, pe acest subiect?

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Nu este sarbatorit Sfantul Damian, ci pe 1 Noiembrie.
Atunci ii sarbatorim pe Sfintii facatori de minuni si fara de arginti: Cosma si Damian.

Legat de celalalt subiect, si anume FB: de la cine primesti mail-uri?

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Marlena, eu stiu ca Sf. Damian ( si Cosma) se sarbatoresc pe 1 iulie si pe 1 nov.
eu sincer nu-s la curent cu astea, abia dupa ce am nascut am aflat si eu ca praslea are 2 sarbatori (eu nestiind niciuna din ele ). si cica si david se serbeaza - pe 26 iunie.
deci am 2 copii ca niste sfinti, manca-i-ar mama pe ei .

FB nici eu nu agreez prea mult, mi se pare fake - sa fim seriosi, eu am in lista vreo 70 si ceva de "prieteni". in viata reala, nu ma intrebati cati . FB-ul e bun cand vrei sa dai de vreun cunoscut mai vechi si nu mai sti cum sa-l contactezi. dupa mine - e cam stereotip.

noi sunte mai ok, cred. am refuzat sa mai pompez in bietul copil antitermice, l-am lasat mai domol si vad ca i-a trecut febra. doarme de vreo 2 ore deja, sper sa fie de bun augur somnul asta si sa se refaca pana maine de tot. m-a daramat, numai in brate sau pe mine a stat si ieri si azi. si 11 kg se simt binisor.

sanatate multa la puiuti.

noapte buna.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

buna dimineatza gagici
vad ca atzi fost plecate in acest sf de saptamana
la multzi ani azi de sf valentin,sa fitzi iubite,sa fim
pt asa o zi frumoasa azi pe langa cafea va servesc si o felie de tort+

fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family