Floricele de Liliac (mai-iun-2010) *50*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Buna fetelor! Ce mai faceti? Ma bucur mult ca am dat iar de voi....cu ajutorulul lu Mary .Am citit doar 3 pagini din urama si vad ca sunt bebelusi raciti....;saracutii...le doresc insanatosire grabnica!
Inainte sa ma apuc sa mai citesc putin din urma;va zic ca si Sury face maine 8 luni dar nu are nici un dinte....doar mofturi multe si figuri...;am o fetita f speciala...face doar ce vrea !Noi suntem marionetele ei !....Poate ma ajutati so educ ;ca eu nu reusesc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

La noi toate-s bune, de ieri, asa cum va anuntasem. Nu avem noutati, si inca nu sunt nici dintzuci, la orizont.

felicitari Bubu - -ai vrea sa ne arati modelul presei tale, pentru ca imi dau seama ca e o diferenta intre presa si statie de calcat. Multumesc!

Sanatate tuturor puilor!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Nico, nu ma bag in discutia cu hena, ca nu cunosc.

Fetili, multumesc pt raspunsuri legate de masina de spalat vase.
Am gasit topic si pe DC aici si aici
Mai sap sa vad de care iau (sigur din aia mare). Ma tenteaza bosch, ca sunt de incredere, dar imi depaseste putin bugetul alocat proiectului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar
felicitari Bubu - -ai vrea sa ne arati modelul presei tale, pentru ca imi dau seama ca e o diferenta intre presa si statie de calcat. Multumesc!

Fericita, puiul

Modelul meu e fast press steam
http://www.masini-calcat-rufe.ro/produse.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

LA MULTE LUNITZE MINUNATE BIA DE LENA !!!!
SA CRESTI MARE SI DESTEAPTA !!!!

LA MULTE LUNITE TUTUROR FLORICELELOR NASCUTE AZI !!!!

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 13 s
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

multumim maribel
LA MULTE LUNITE PUIUTILOR DE AZI

fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Bubu - multumesc pentru link. Foarte faina! M-ai... "bagat in boala", arata super si cred ca isi merita banii: presupun ca ei 3 bodyuri, le asezi acolo si "inchizi" presa; o ridici si iti ridici hainutele, gata calcate.
felicitari pentru achizitie!

FETELE, helllo! Ce-i cu linistea asta?!
Eu sunt de acord ca s-a schimbat mult atmosfera aici, insa lasati la o parte supararea, ca mie mi-este dor de voi! fetele mele dragi!
Stig catalogul: Vivela, ARTU, Theo, Nana, Mira, Cris - haideti la noi!!!

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bilica

Buna fetelor! Ce mai faceti? Ma bucur mult ca am dat iar de voi....cu ajutorulul lu Mary .Am citit doar 3 pagini din urama si vad ca sunt bebelusi raciti....;saracutii...le doresc insanatosire grabnica!
Inainte sa ma apuc sa mai citesc putin din urma;va zic ca si Sury face maine 8 luni dar nu are nici un dinte....doar mofturi multe si figuri...;am o fetita f speciala...face doar ce vrea !Noi suntem marionetele ei !....Poate ma ajutati so educ ;ca eu nu reusesc ...

MAMI de mulatra....SURYA RACHEL( 10.06.2010)

Bun venit Mirela!
Admir periodic frumusetea mulatra, pe FB - e tare la indemina sa vezi pozele, acolo, insa eu, si acolo am ramas in urma cu actualizarea.
SPer sa am destula vreme sa ma pun pe treaba, sa actualizez;)!

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare la ceas de seara!

Chiar daca n-am fost strigata la catalog, vin si eu pe-aci, desi mi-e clar ca au ramas atat de putini cei pe care ii intereseaza ce am de zis..

Alinutza, felicitari pt nepotica, sa creasca mare, sa fie sanatoasa si cu noroc! Iar tie pt toate sfaturile si retele super super!
Sa stiti ca va citesc si eu la autodiversificare, nu prea am ce experiente sa va impartasesc, mai multe am de invatat de la voi.De-abia incep si eu usor usor sa-i dau lui Tudor si bucati, panicata ca nu mananca deloc singur, nu duce mancare singr la gura, insa nu renuntam la piureuri pt ca eu cred ca BLW merge mana-n mana cu alaptarea, LM fiind de baza pana la un an, in cazul nostru insa unde e pe LP, ar insemna ca LP sa fie de baza si nu mi se pare ok, plus ca l-as face de 2 ori cat e, micul sumo a lu mama

Mira, imi era dor sa ne mai povestesti de voi, ma bucur ca va merge atat de bine, poze cu Maya ai mai pus pe undeva, recent? Mi-ar fi drag s-o vad..La bazin ati ajuns? Noi inca nu..

Corina, Anca, Cristina, a fost super intalnirea noastra pentru noi, desi am impresia ca n-am apucat sa vorbim prea mult, insa am admirat mandrete de fetite si mamici fericite, iar Tudor a fost coplesit de atatea donsoare frumoase

Theo, si de voi mi-e dor sa mai citesc, noroc cu FB ca mai vad poze cu bebe Stelios, un frumos si-un simpatic, delicios!

De Surya a Mirelei nu mai zic, de revista, acus na, la cat e de dulce mai vrei sa fie si cuminte

Rocsy, si pe Sofia am admirat-o, ce sa zic, o blondina frumoasa cu ochi superbi, tre sa fii tare mandra..Mai povestete-ne ce pozne mai face(ti)

Vero, sper ca e bine Mateias, sa ne mai spui de voi!

Artu, sper ca sunteti ok, cum mai e Sabina cu burtica si cu raceala? Sper sa fie bine toata trupa!

Nana, si de voi mi-e dor sa mai aflu cum sunteti, ce nazdravanii mai face Ade, ce-a mai invatat sa faca, sper sa mai intri sa mai povestesti de voi..

Cris, tu pe unde esti, cu sesiunea inca? Sebi cum mai e, ce mai face, precis o sa zici ca alearga deja, la ce speedy gonzales e.

Ruxi, intrebai de ortoped, eu stiu ca pentru un control de rutina la ortoped se asteapta sa faca bebe 3 ani, atunci se definitiveaza mersul si poti spune daca merge pe varfuri sau are alte pb, se poate pune diagnostic de platfus (mai nou cica oricum nu se mai trateaza, dupa unii medici), si mai e verificarea la sold pe care ati facut-o din cate imi amintesc si era ok. acum de ce mai mergeti? tie si gemeneilor scumpi

Si apropo de gemenei, nici de Carla si ale ei fetite nu mai stiu nimic, cum nu mai stim nimic de fetele Sabinei, decat din pozele de pe FB inteleg ca-s bine si cresc frumos impreuna..

Nati
, ce mai faceti, ce fac printesele, mai vreau pozici cu voi!

As mai striga si alte fete la apel, dar ma opresc aici pana nu va stresez de tot cu al meu mesaj interminabil, insa mai am multe de spus!

Revin maine sa va zic ce ma framanta zilele astea cu copilu mare (Vivela, fii te rog pe faza, ca mereu m-am bazat pe sfaturile si experienta ta)..Noapte linistita!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Salutare la ceas de seara!

Chiar daca n-am fost strigata la catalog, vin si eu pe-aci, desi mi-e clar ca au ramas atat de putini cei pe care ii intereseaza ce am de zis..

Sorana
Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010)

Mai Sorana, nu te-am strigat pentru ca mi s-a parut ca ai scris ieri - si-apoi tu stii k-mi esti draga, nu?

NOAPTE BUNA ZIC SI EU:)!
si BERE:d!

Fericita, puiul

Mergi la inceput