Donatii umanitare
Raspunsuri - Pagina 2
lauraura spune:
Anca trebuia sa ma intrebi pe mine
MAine cosmetizez carutul si poimaine il dau pe curierat Nemo expres
multumim si aici acestei minunata firme de curierat care s-a oferit sa ne ajute
sper sa nu fie considerata reclama , daca e ceva sterg
Am rugamintea sa mi se confirme daca sambata poate fi gasit cineva la adresa , oricum daca e sun eu parintele maine cand imi voi recupera tel uitat la servici
szbeata spune:
In orice zi si la orice ora e acasa la noi cineva.
si eu as dori sa primesc un numar de telefon daca se poate.
Mersi mult si noapte buna.
lauraura spune:
din pacate nu am reusit sa trimit nici azi carutul , lini voi trimite curierul iar marti cel tarziu miecuri va fi la dvs
lauraura spune:
aseara 02.03.2011 am trimis prin curier carutul , azi 03.03.2011 in jurul prinzului ar trebui sa ajunga
Sper sa fie ok totul
szbeata spune:
Buna ziua.
Azi a ajuns carutul si deseara o sa-l ducem la fetita pentru care a fost ceruta.
Am sa va sun deseara si vom vorbi.
Va multumim foarte frumos.
lauraura spune:
din curiozitete ce au spus parintii despre carucior, este ok , ii ajuta?Astept si eu un raspuns daca se poate
szbeata spune:
Buna.
Parintii fetitei s-au bucurat foarte mult,dar din pacate fetita nu a fost acasa,e in grija bunicii,si nu am putut incerca pe loc carutul.
Am sa iau legatura inca azi cu familia si incerc sa fac si o poza cu fetita in carut.
Va multumesc foarte mult si din partea familiei.
Sa aveti o zi buna.
onitza spune:
Donez carucior bebe si premergator.
Caruciorul e in stare f buna, dar nu incape in lift, e maricel. (Ar pridne bine celor care locuiesc la parter sau tb carat pana la et I cel mult II sau ideal pt cei care stau la curte).
Premergatorul isi face inca bine treaba (l-am avut la primul copil, al doilea n-a vrut muschiul lui :D )dar nu prea mai exista jucarioarele de pe masuta din fata. Insa ii puteti atasa cate ceva.
nikkei spune:
Am de donat un carucior marca Chicco, cu 3 roti, stare f. buna, culoare vernil cu gri, merge si pentru copii mai marisori (baietelul meu cel mic care are handicap locomotor l-a folosit pana pe la 6 ani cand i-am luat unul special). Are si accesorii pt. ploaie, saculet de bagat piciorusele...
Eu sunt din Bucuresti.
Pupici si sanatate multa tuturor!