Fluturasi de mar-apr2011 (143)Hai Rhynna!
Raspunsuri - Pagina 10
catank spune:
Neata fetele! va servesc cu un lapte buuun![]()
simonelu dupa atita roboteala inca mai bintui pe net la ora 1? Tu zici de mine, dar tu mai poti? Ai mare dreptate, ...alergm ''in deal, la vale'' timpul nu ne mai ajnge, ...si eu ''sufar'' din cauza asta... Poate reusesti sa te mai odihnesti, daca tot nu reusesti sa te muti... Multa sanatate baiatului, sper sa nu fie nimic complicat. Multumesc pr ginduri bune!
Am nevoie de bafta, ...si de ....rabdare....![]()
bb_yasmie tare greu in acesta perioada cu virozele astea. Variatiile de temperaura nu ne ajuta la nimic bun... Sanatate micutei, rgret cind aud atitea cazuri de persoane bolnavioare.
Il am si eu pe al meu sot racit cobza, cu temperatura, etc...inca dorm cu el
, dar il doftoricesc cum il prind...si accepta medicatie, ceea ce pina acum nu o facea. Ce nu face el pt bb? Sincer...are o fatuca ca seamana cu un bb
atit de nevinovat si de cuminte cind e bolnavior.
Am reusit pina acum sa nu iau nimic de la nimeni, multi prin preajma mea sunt raciti,...m-a ferit Dumnezeu. Pap lamaie cu miere si scoryisoara zilnic...supe de pui si ceaiuri fierbinti, spirt la nas..pe maini.... o fi asta cauza? nu stiu...dar eu incerc.
Te astept sa-mi spui ca e micuta bine!
Felicitari pt rezultatele numai bune de pina acum tuturor!
Astazi ajung ei eu la eco, am mai emotii pt intilnirea cu micuta Ioana... Sotul n stie sigur daca va putea sa ma insoteasca
am emotii pina la ora 12 cind voi afla daca trebui sa plec singura la bucuresti sau nu
L-am certat de dimineata, ...l-am intrebat daca asa imi va face si la nastere
..el cica nuuuuuuuu,ca isi ia concediu, dar mai stii? niciodata sa nu spui niciodata.![]()
Ce sa va mai spun? ieri am reusit sa ma epilez cu ceara singura, ..mare realizare...si usurare![]()
mandreeac cind ai fost la eco de 32 s dr ti-a dat sa repeti analizele de trim 3?
Sau cind se fac fetelor? Sa stiu cum ma organizez...poate ramin in bucuresti astazi pt analize direct...sa fiu maine gata de dimineata.
Pina una alta va pup...si sunt cu ochii pe voi pina plec la ora 12.
Numai bine!
p.s. nu mai stiu cine a intrebat daca am gasit babyphone, ...inca nu...mai caut inca, cercetez, studiez...![]()
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
32+
simonacip spune:
Catank, neata scumpa. bafta azi la eco!!!! Sa vii cu vesti bune si sa te insoteasca sotul. Nu stiu de ce nu am somn noaptea, si nu dorm ore bune...cred ca tot am senzatia ca pierd timpul....subconstientul nu-mi da pace...
Rhyana 

Si nu in ultimul rand 

Simona, mami de baieti
David, Matei si
36 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
buna dimi
simo, da si mie mi-a prescris dr ultima data romergan pt buburuza dar nu am folosit inca. il trec si pe asta pe listuta.
mamica frumoasa si harnicuta!!
catank, multa sanatate sotului si te asteptam astazi cu vesti bune de la eco. sper sa intri sa ne spui azi...
merg sa imi prega mcul dejun....am o foameeeeeeeee......![]()
![]()
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 12 zile !!!!
rhynna spune:
Buna dimineata fetelor...eu am intrat sa va spun ca am plecat spre spital....
Stie careva cum se numeste pastila aia care se ia in loc de clisma?![]()
In 39+ ne apropiem de 40 cu
Sophie Elena (cel mai probabil)
ailed_dota spune:

Bafta rhynna!

mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
32+cu dodoloatza frumoasa
AMR 6 saptamani
69/11
mandreeac spune:
Rhynna
! Iti tinem pumnii si te asteptam cu vestile minunate! 

Catank o sa iti dea o foita in care iti spune ce analize sa faci, sa iti iei adev de la munca si ce tip de anestezie sa iei. Iti trimit un pm, e f important, te rog sa il citesti.
Revin cu mesajul meu, dar intai sa trimit pm-ul.
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+
Rares Andrei
AMR 3 saptamani
bb_yasmi spune:
rhynna sa a o nastere usoara si un bb sanatos si papacios!!!!!!!!1 

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 12 zile !!!!
bulina_mica spune:
Neatza burtici! O cafelutza fierbinte si de la mine + suc de porto !
Rhynnamulta bafta, asteptam vesti 

. Eu stiu ca exista un praf numit Forlax pe care l-au baut ceva prietene de-ale mele ca sa scape de clisma, dar cred ca e cam tarziu la tine. Eventual foloseste un supozitor sa mergi la toaleta.
Catankfelicitari pentru teza de doctorat, esti faorte de admirat cum ai putut studia acum in perioada asta dificila cand stim ca neuronul gravid.....Bafta la eco!
In rest pup toate burticile!
Gravidutza fericita 37+ cu 
AMR 9 ZILE!!!!!!!
ailed_dota spune:
yasmy, cemai face buburuza? cum tuseste ? rupe sau doar haraie... a mea cand a inceput sa rupa am dres-o cu humex... super eficient...
simo, deci si tu esti cu margelele de pietre semipretioase...
, eu zic ca ar tb sa te rupi si sa-ti iei.... 

multam de cafea...
catank, bafta! sa vii cu vesti bune!
strumph, azi cand m-am trezit m-am gandit la tine si la visele noastre cu bblinele dezbracate... ca eu am visat-o pe a mea ca statea in fund intr-un cos( cum sunt alea de la reduceri) plin cu haine
, si de data asta era imbracata ( in alb si bej
)si imi trimetea pupicuri..deci ii place ce vreau sa- i iau...( pana acum o visam in pampersi![]()

pupici la toate burticile si cum zicea un fost sef de al meu
"o saptamana buna va doresc!"
La mine e soare si canta gugustiucii si vrabuitele...super!
mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
32+cu dodoloatza frumoasa
AMR 6 saptamani
69/11
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi happy te dadusem nascuta deja...si fara majorete felicitari pt vesti bune de la eco. ce greutate ti-a spus ca are M?? ![]() mami de fetita cu codite si baietel nazdravan AMR: maxim 13 zile !!!!![]() |
Nu am mai facut eco, ca dr. nu e fan ecografii.
A zis ca mai facem ecografie numai daca M depaseste termenul, ca sa verifice lichidul amniotic si placenta.
Pana atunci M e in grafic si dupa marimea burtii a zis ca o sa se nasca, cam la 3.400-3.500, nu mai mult.
Asa a fost si A, 3.470kg.
Mamica fluturasului Andrei si
38+
Maria