Ce sa fac? split

Ce sa fac? split | Autor: amiraroby

Link direct la acest mesaj

buna seara noi mei prieteni.e dispus cineva sami asculte povestea mea tragica si sami dea si mie un sfat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ari spune:

Amiraroby, cred ca daca-ti deschizi un subiect separat, vor fi destule fete inimoase care sa te asculte si sa te sprijine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari spune:

Amiraroby, sincer, eu una m-as grabi sa am copilul langa mine, ori in Italia ori in Romania. Daca lucrurile stau asa cum le descrii, copilasul acela are nevoie sa-l protejezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Buna amiraroby....in primul rand eu te-as putea sfatui sa cauti sa refinantezi creditul pentru ca dobanzile au mai scazut si astfel poate vei gasi o oferta mai buna la o alta banca care sa te ajuta sa mai scazi rata...astfel incat sa fie mai mica.

In al doilea rand daca sotul tau nu a contribuit cu nimic la achizitionarea apartamentului cred ca se poate dovedi foarte usor in instanta prin acte la judecarea divortului.Eu cred ca este imperios necesar sa indepartezi copilul de tata daca nu vrei sa ajunga un inadaptat social sau si mai rau.
Cred ca mai bine i-ar fi singur sa traiasca in casa decat cu tatal sau.O bona nu cred ca ti-ai permite daca zici ca stai prost cu banii...Poate sa apelezi dupa divort la asistenta sociala ?Care trimite pe cineva sa vada de copil?Nu ma pricep exact aici si sper sa nu spun vreo aberatie...Stiu ca in italia copiii si mamele sunt protejati de lege...Poate ai obtine niste ajutoare din partea statului Italian astfel incat sa iei copilul la tine ...Du-te acolo la consulat si informeaza-te ce ar fi de facut in cazul tau...Sau cauta un sediu de protectie a mamei si copilului in Italia si vezi ce e de facut.Lucrezi cu acte sau la negru?

In 39+ ne apropiem de 40 cu Sophie Elena (cel mai probabil)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

mai fata draga, eu mai degraba as intra in faliment personal, as pierde tot si as lua-o de la 0, decit sa imi mai las copilul inca 1 zi sa sufere asa.

nu inteleg de ce intrebi aici, raspunsul ar trebui sa iti fie clar. copilul cu tine, in italia sau romania, chit ca trebuie sa maninci pietre pentru asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Ia-ti copilul in italia si intenteaza divort si descurca-te ca si cum el nu ar exista in viata ta. Nu uita ca pentru divort sa strangi probe la ce spui pentru ca instanta nu te crede doar pentru ac zici tu. Ceea ce acuzi trebuie sustinut cu probe altfel nu se ia in considerare. Este o situatie foarte grea. Nu mai lasa copilul pe manile lui ta-si ca ai sa il ratezi din toate punctele de vedere. Ceea ce se intampla cu el acum va avea ecou in viata lui de adult. Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

amiraroby....acum fa si tu un calcul....ce e mai important sa nu pierzi?copilul sau casa parinteasca?daca te mai gandesti mult viata o sa lase urmari grave asupra copilului.multa sanatate si o judecata limpede iti doresc

In 39+ ne apropiem de 40 cu Sophie Elena (cel mai probabil)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

amira, io in locul tu as lua copilul si nepoata de 20 de ani si i-as aduce la mine si as cauta prin consulat o gradi pentru baiat in limba romana. Traumatisme prea mari nu ii poti produce fata de cele deja suferite alaturi de tata. Va fi langa tine si asta este cea mai mare vindecare. Mare grija cu faptul ca nu sta la tine... la proces asta cantareste cam rau. Iti tinem pumnii.

Casa mostenire este a ta si ramane a ta. S-ar putea sa trebuiasca sa il despagubesti daca a facut investitii in casa. Cu creditul s-ar putea sa il poti prelua tu in totalitate sau sa fie impartit la jumatate, nu stiu tre sa te interesezi pentru partaj, in amanunt. E bine daca chitantele sunt pe numele tau ca poti dovedi ca el nu participa cu ratele. Prin prisma faptului ca locuiti separat si copilul a stat la el perioada asta se poate considera separare in fapt, dar trebuie sa vorbesti mai multe amanunte cu avocata sa vezi cum stau lucrurile. Daca invoci separarea in fapt sa nu invoce el parasirea de domiciliu. Intereseaza-te ca lucrurile nu sunt asa simple.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kj74 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153838&SearchTerms=cresterea,prepelitelor

uite aici se discuta intens pe DC despre prepelite

Mergi la inceput