Pufi Ian - Feb 2010 (216 )- LMA Ioana-Cristina!
Raspunsuri - Pagina 9
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 lucia vreau si eu tiramisufieti mila si trimite si la mine una bucata _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
sigur, cu mare placere dar maine, ca tre sa stea la frigider pana maine
lucia2000 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui sorina_bz
Iti zic ca te-am vazut in poze, impreuna cu Teo, si ai niste ochi absolut superbi! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
saru'mana
nu ma plang ca s-au schimbat spun doar ca se poate si la 14 ani
Beatrice1982 spune:
La multi ani Maria!!
Sa cresti mare si frumoasa si sanatoasa!!!!!!!
La multi ani Lucas!!!
Sa cresti mare si sanatos...norocos...sa ai o viata frumoasa si lunga....si mami tau sa traiasca 100 de ani sa te iubeasca!!!!
Forever in love...with my baby...
Beatrice1982 spune:
Buna seara!!!
Ne-recuperata........
Doresc sa va urez o saptamana frumoasa si sper sa fiti ok............sper sa pot recupera dimineata, desi nici nu stiu pe unde am ramas, ca mi-a inchis cineva mozzila si nu imi apare.........
Am fost la lucru miercuri, joi, sambata............
am luat anticonceptionalel alea, Yasmin, aceeeasi pozveste............vineri am crezut ca mor............
asa ca nu mai iau nik.............si a fi ce a vrea DD.noi ne ferim ca si pana acum, apoi dumnezeu cu mila...........
azi am fost la biserica,............
Ivan e ok...............
A iesit si ultima masea, dar nu de tot........fiecare colt ne omoara la propriu
nu papa
foarte foarte greu...............
face mofturi cu graamada..............offfffffffffffffffffffffffff
Noapte buna si linistita sa aveti!!!!!!!!!!
Forever in love...with my baby...
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui lucia2000 saru'mana nu ma plang ca s-au schimbat spun doar ca se poate si la 14 ani |
Da, asta e...ce dumnezeu sa spun...poate nu i s-or face caprui..
Si daca da...tot asta e, deh.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Eleysa spune:
sooo...am fost si eu in sfarsit la intalnire...si ce bine a fost ...am gasit o cafenea micutza micutza pe care am umplut-o cu povestirile despre bebeii nostrii minunati
le-am cunoscut si eu in sfarsit pe xela, gmlady, haircut ... si le-am revazut cu drag pe alexutzzza si miremia ...toate niste mamici minunate si nishte femei extraordinare ...a fost super si sper sa ne mai intalnim cat de curand...poate in numar mai mare
isabela a fost cuminte ...m-a asteptat insa pe mine sa ajung acasa pentru a adormii ghemuita la tzatza ei draga ...inca doarme ...iar facem party pana la 12 noaptea...nush ce-i cu ea in ultimele zile ...cred ca vrea sa isi scoata cel de-al doilea somnic din zi ..
am admirat si eu pozici cu frumusica de iris...murdarici toata ...dar tot frumusica foc ...si zambareata ...nu prea se vede in poze cat o chinuie pe mami ...si pe kay care s-a facut baiat mareeeee....are deja mutrita de copil ...si atat de frumos roade la copanel ca am si uitat ca mamica lui se plange ca nu mananca pasat ...ruxita iti sta tare bine tunsa asa
Mamica mandra de odorul ei
miremia spune:
Buna seara!
Ce liniste e pe aici....
A fost foarte dragut la intalnire, ma bucur ca le-am cunoscut pe Lady si pe Haircut, doua mamici f dragute, sper sa repetam experienta.
Noi i-am avut pe verisori in vizita asa ca tre' sa ma apuc de strans de prin casa.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui elefantica sooo...am fost si eu in sfarsit la intalnire...si ce bine a fost ...am gasit o cafenea micutza micutza pe care am umplut-o cu povestirile despre bebeii nostrii minunati le-am cunoscut si eu in sfarsit pe xela, gmlady, haircut ... si le-am revazut cu drag pe alexutzzza si miremia ...toate niste mamici minunate si nishte femei extraordinare ...a fost super si sper sa ne mai intalnim cat de curand...poate in numar mai mare isabela a fost cuminte ...m-a asteptat insa pe mine sa ajung acasa pentru a adormii ghemuita la tzatza ei draga ...inca doarme ...iar facem party pana la 12 noaptea...nush ce-i cu ea in ultimele zile ...cred ca vrea sa isi scoata cel de-al doilea somnic din zi .. am admirat si eu pozici cu frumusica de iris...murdarici toata ...dar tot frumusica foc ...si zambareata ...nu prea se vede in poze cat o chinuie pe mami ...si pe kay care s-a facut baiat mareeeee....are deja mutrita de copil ...si atat de frumos roade la copanel ca am si uitat ca mamica lui se plange ca nu mananca pasat ...ruxita iti sta tare bine tunsa asa Mamica mandra de odorul ei |
Si eeeeeeeu am fost la intalnire!!!
Mi-a facut mare placere sa le cunosc pe fete.
Xela este exact asa cum mi-o inchipuiam: frumoasa, vesela, echilibrata si are totul sub control. O placere sa vorbesti cu ea. Totul pare atat de simplu cand le povesteste ea! A propos, next time sa-mi spui si mie cum a invatat C despre anume lucruri ca "nu e voie"
Gmilady este foarte prietenoasa, haioasa, glumeata, zambeste mult si este foarte deschisa . Pari o persoana tare optimista si degajata. Sper sa ne vedem mai des.
Haircut e o finuta! genul de persoana finuta si delicata, stilata, eleganta dar imediat cum incepe sa vorbeasca e placuta, calda, prietenoasa, glumeata si din cele ce spune si felul cum vorbeste iti dai seama ca este o persoana puternica si hotarate si deloc atat de fragila cum da impresia prin alura stilata si finuta
Mirela si Elefantica sunt aceleasi fete dragute dintotdeauna. Elefantica a mai slabit de cand nu am vazut-o . Si Mirela era frumoasa tare cu parul desprins
Mi-a placut atat de mult sa ma vad cu fetele! Mai vreau! si mi-ar placea sa vina mai multe fete! e asa fain "live"
de Yannis
haircut spune:
Ne-am linistit si noi, am pitit copilu' si-acum program de voie....
A fost tare frumos la intalnire...chiar m-am simtit super...le-am cunoscut pe Elefantica, Miremia, Alexutzzza si Gmylady...niste finute si frumoase si gazele....a fost tare frumos....Eram in dubii daca sa vin sau nu pentru ca ma simteam pe marginea butoiului si nu voiam sa stric atmosfera, dar ma bucur din suflet ca am ajuns. M-am intors acasa si i-am impuiat capul sotului cu povesti despre cat de bine a fost si cat sunteti de dragute...
Sper sa repetam cat de curand experienta
Si, ca tacamul sa fie complet si sa fie o zi tare frumoasa, M a facut primii pasi singurica M-am topit toata, e unul din cele mai mari vise s-o vad mergand singura si e atat de aproape de a se indeplini ca nu-mi vine sa cred...Cu noi agatati de gulerul de la body(ca mi-e o frica de mor s-o las singura, dar tinutul e doar pentru cand se dezechilibreaza, nu punem pic de tensiune atunci cand merge) a batut casa in lung si lat, desi era obosita...s-a entuziasmat si ea ca poate singura si, bineinteles, a avut ca tinta usile de la mobila de bucatarie unde n-o lasam sa mearga de obicei(cos de gunoi, vase casabile...) inceputul e promintator.....
Dar atat de mult imi doresc s-o vad pe picioarele ei ca nu mai conteaza nimic
Aaaa, a mai facut ceva ce mi-a placut tare Cand am intrat in casa s-a repezit la mine, am luat-o in brate si se uita uimita, parca eram cel mai frumos lucru din lume, m-a mangaiat pe par, mi-a dat pup, se lipea cu fatuca de mine am ramas fara cuvinte..il intrebam pe al meu daca asa se simte si el cand vine acasa si M ii sare in brate...e atat de frumos sa fii parinte
Va multumesc, voua, fiica-mii si sotului meu, pentru ziua asta frumoasa