Pufi Ian - Feb 2010 (216 )- LMA Ioana-Cristina!
Raspunsuri - Pagina 3
xela_07 spune:
LA MULTI ANI MARIA!! Sa fii sanatoasa micuta lupatatoare!
LA MULTI ANI LUCAS!! Sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor tai! Sa te intelegi bine cu fratiorul tau si sa fii un deliciu pentru mami vostru!
Oani, ce mai faceti?
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multam sorina de cafea
schimbul 2/3 rules
io ce sa zic? tati de alex mi-a zis ca-s dependenta de cioco...ca drogatzii......ca el nu o mai vazut pe cineva sa manance atatea dulciuri...bine ca ma vede pe mine,acum
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
capitalistelor,sa aveti o intalneala faina azi!
asteptam poze
mami de Alex si Radu
haircut spune:
Neata si de la noi!
LMA LUCAS GABRIEL!!! Sa cresti mare, sanatos si sa te bucuri de familia ta frumoasa. M iti trimite un pupic dulce pe obrajor si-ti spune ca-i e dor de tine
LMA MARIA DALIA !!! sa fii sanatoasa, sa scapi de toate problemele pe care le-ai avut pana acum si sa te bucuri de o viata linistita
nyny spune:
LA MULTI ANI MARIA !!!
LA MULTI ANI LUCAS !!!
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Deci... Simply, Alex si Nikole Culc copilul, vin, citesc ultimele 2 pagini de forum... ciocolata, ciocolata, ciocolata , eu se presupunea ca-s la dieta. Imi sclipeste mintea, am o cutie uriasa de bomboane de ciocolata intr-un dulap de vreo 3 saptamani. Sa o desfac, sa n-o desfac? Ma decid sa o desfac cand guess what?....se trezeste Mara! Ma duc langa ea cu gandul la bomboane, ma rugam sa adoarma mai repede, imi ploua in gura, ea n-avea niciun gand. Vad ca adoarme dar ma gandesc ca daca ma ridic acum se trezeste si totusi ma ridic, ma duc in bucatarie, iau cutia si cand reusesc sa o desfac aud un strigat....dau sa fug, stai! Mai bine iau o bomboana Pana am luat bomboana copilul ajunsese in usa la bucatarie. Si m-am mai zvarcolit vreo 10 minute langa ea, cu gandul la restul bomboanelor, pana a adormit de tot. Acum savurez, mi-e rusine..... _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
guilty pleasure? eu am luat bomboana imediat ce am inceput sa citesc postarea ta cu bomboana, bomboana... le am la indemana pe birou, si a fost ultima!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
LA MULTI ANI MARIA !
LA MULTI ANI LUCAS !
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
Piciul meu de 2 zile asa se trezeste pe la 6... si ne ma tzatzilim un pic, schimbam un pampers, mami incearca sa adoarma la loc fara succes, ne urcam in capul lui tati... si asa se face 8 si ne trezim de tot... hai alaltaieri inteleg de ce, a adormit la 8 seara, dar ieri l-am culcat la 10 si tot la 6 s-a trezit... si cand se trezeste si tati, il imbrac bine, il pun in premergator, inchid usa la dormitor si ma bag in pat repede sa fur macar 5 min de somn si nu pot ...
si mai am un of (maricel)... de ce nu incepe sa mearga? pasi singurel a mai facut 1-2, dar nu-i leaga, stabilitate are de la 11 luni, curaj cred ca are, i-ar mai trebui si motivatie sau cum? l-am tinut in brate mai mult ca a fost bolnavior, dar de-acu gata bolnavioru, e lasat mai mult pe jos cu jucariile lui si inca nu se intampla nimic... voi ati facut atrenamente? i-ati incurajat sa mearga in directia spre ceva (cineva)? ma consum degeaba?
ana_g spune:
LA MULTI ANI MARIA!!
LA MULTI ANI LUCAS!!
am salivat si eu aseara la "ciocolatzeala" fetelor.....acum mi-am dat seama ca am in frigi o ciocolata.............hm......da mai bine nu, ca m-am ingrasat...........am ajuns sa am aproape cat aveam acum un an, poate chiar mai mult....si am facut si burta de zici ca-s in 5 luni gravi...................ma deprima rau treaba asta......am o pofta de mancare pantagruelica, intr-un rontzai ceva, orice e bun cu paine, terci de lapte cu biscuiti (bebelu din mine iese la iveala).......cica spirulina scade apetitul....apai daca as avea praji sub nas cred ca m-as face cat china..........cred ca o sa pun un AMR, n-am pus niciodata, ca nu prea a trebuit, dar macar asa sa ma ambitionez......
sunt si un pic nervoasa...am picat ieri un examen....profu a avut toata bunavointa, dar daca n-a avut cu cine.....bine, nici nu invatasem, recunosc, m-am dus la risc.......maine am altul........cam tot la risc ma duc.....
of, si asa frumos e afaraaa!!! parca ar fi 1 martie!!! mai putin zapada............................si eu tre sa tocesc o materie oribila...........sa-mi faca cineva o injectie cu endorfine.....
asta am fost. revin mai incolo poate cu o stare de spirit mai buna.
va pup!
_
mama lui Stefan, pui scump
miremia spune:
Neatza!
Cutia de bomboane fuse...si se duse. Bine, am avut treaba pana pe la 2 jumate dimineata deci am scuza, plus ca am avut si ajutoare.
Azi nu m-am cantarit.
Oani ce faceti, cum sunt micii blondini? Lucas mai are ochii albastri? Oare pufuletilor li se mai schimba culoarea ochilor sau raman asa? Precizez ca me%tati avem ochi caprui.
Adina asteptam poze de la party.
Ruxita
Haircut mai vrei ceai? Azi cred ca e deschis. Daca e ceva...PM me.
Abia astept sa ne vedem azi.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)